Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tunaydinn kizlaaar menuyu yazaim

Sabah
2dilim kizarmis ekmek
Peynir
Yumurta
Sekersiz cay

Ogle
1dilim ekmek
Yogurt Corbasi
Salata

Aksam
İspanak
Yogurt

Su 2lt
Spor 1saat hizli tempo yuruyus + 40 mekik

Yesilcay
Biberiye cayi

kafam cok bozuk.kendimi preste gibi hissediyorum.eşimden ayrı aylarca hasret binbir türlü zorluk cektim ona gelecek hertürlü lafı sineye cektim hep savundum ama şimdi o bana anlayış göstermekte zorlanıyor.gecen beni 3 cocukla evde yanlız bıraktı cocuklar hasta enjeksiyon saati geldi tutacak kimse yokki yapayım cok daraldım telde nerdesin sen diye sesi mi yükselttim vay efendim senmisin bana sesini yükselten abisi felann varmıs yanında rezil olmus.yahu hakeret etmedim küfretmedim.tam regl zamanım hormonlar bir yandan eşim bir yandan daha bir sürü şey varda neysseee.yaptıgım onca fedakarlıgı Allah rızası için diye düşünmesem fırtına cıkarırdım ama ya sabırr.ben üzerime düşeni yapıyorum hemde fazlasıyla anlamayanlar utansın anlayamayanlar.

Abisinin yanında bozulmuştur ama haklısın sana destek olması gerekli keyfe keder aramamışsınki bütün fedakarlıklar kadınlardan bekleniyor nedense sabır yasemincim eşinde seni takdir ediyordur mutlaka üstüne allah yardımcın olsun bitanem bozma moralini
benim markete gitmem lazım kızlar sonra sporumu yaparım kendinize cici bakın

Sizin için bulgurdan yana sıkıntı yok o nedenle yaptığın diyet için kusursuz. Tebrikler

Çağlacımmmmmmmm tebrik ederim kuzum eski sen geri geldi.

Oluo oyle donemler canim ya bence anlar hatasini bu erkekler sirf ego yuklu ya

Yasemincim inanmıcaksın aynı şey bnm başıma kurban bayramında geldi
Kızım cok hasta oldu kendi annemde kaldım mecburen neyse aksam aradım cocuk hastalandı gelmiyomusun diye onunda yanında ablası abisi warmış pat suratma kapattı teli geldi çocugu hast götürdük ewe geldik surat 5 karıs
Yok neymiş nıye soruyosun nerdesin niye diyosun öle bi kötü oldum ki aldım telefonu aradım ablasını abisini
Dedim bn size küfür mü ettim saygısızlıkmı yaptım siz bnm durumumu biliyosunuz biliyoruz falan dediler yok şöle yok böle
Dedim bu geldi bana afra tafra yapıyo cok mu hos yha dedim aaa bnm ki kaldı öyle
Walla bnlar bizi köle görüyo ama öle degil
Yasemincim sinirini bozma gülüm we si dur sakın morelini bızma sen sabret gelsin senden özürdilesin
Ohh arkadas yha herkes kendi hayatını yasaxacak biz coluk cocuk yetmiyo bide abisi ablası tawrı
Aaaaa cok sinir oldum
Senin nasıl zor günler geçirdigini biz biliyoruz lütfen üzülme
Ya Allah Ya muhammet
Ya Sabır Ya Selamet

son cümleye bayıldım
canım banunun da dediği gibi ekmek yemeseydin tam karatay olacakmış kahvaltın:)

Haydi kzlarrr su içelimmmm memurumuz gelene kadar benle idare edin
ben de 2.sürahinin bitmesini bekliyordum bitince yazayım dedim
haydi kızlar ben 8.bardağa geçtim

canım gayet güzel tebrikler ekmeği akşam yemediğin çok güzel olmuş.. biberiye çayını nasıl içiyorsun? ben de biberiye buldum markette, ama ot şeklinde, suya atıp demlemek mi gerek?

Sarma pirinçse olmamış.
Kahvaltı yetersiz kalmış maalesef
Bir de leblebiyi avuç avuç yememelisin bence.

Sabah yetersiz olmuş. Bütün gün aç olmanın nedenlerinden biri bence bu. :Ara öğünler candır kurtarıcıdır.

Ara sıra olur diyorum kaptan Afiyet olsun...

Sene sonu olması yeterli bir sebep meslektaşım. Benden iyi kim anlar seni

Diken diken gibi ben atiorum demliorum 10dk suzgecle suzuorum canim tadi hosumada gitti

Mantık olmamış canım.
Bir de fondü gördüm sanki. Yok yok olamaz.

tabii ki sen üzerine düşeni fazlasıyla yapıyorsun. işe gidiyor dr oluyorsun, eve gidiyor evin kadını oluyorsun, çocukların annesi oluyorsun. Sıra kendimize gelince zorlanıyoruz. Eşlerde bizi anne yada evin kadını gibi görüp yaptıklarımızı sadece bizim asli görevlerimiz gibi düşünüp sanki yapmak zorundaymışız gibi davranıyorlar. Senin sesini yükseltmenin eminim ki orda çok önemi yoktur araman bile yeterlidir kızması için. Gerçi eşini ve seni tanımıyorum ama belkide seni çocuklarla yalnız bıraktığında zor durumda kaldığını bildiğinden suç bastırma psikolojisiyle de yapmış olabilir.
Ben öyle çok yaşadım ki bu sahneleri bazen hiç kızmak gelmiyor artık içmden bazende eşimden olumlu tepki alıp artık anlıyor rahatlığıyla daha huzurlu yapıyorum işlerimi. Ama her evde benzer durumlar yaşanıyor inan. Senin bu ara diyetle birlikte gelişen her ne kadar olumlu bir ruh halin olsada belli çerçeve içinde kalma zorunluluğundan doğan bir stresin var, çocuklara yetişmeye çalışığ iyi anne olmaya çalışırkende stres oluyorsun üstüne birde regli ile hormonların tavan yapmıştır. Bugün seni mutlu edecek bir şey. Bir film izle, dışarı çık dolaş yada kendine ufak bir şey al.Unutmaya çalış. Hormonların normale döndüğünde daha rahat düşünüp tepki verirsin.:26:

Kusursuz bir menü

Güzel menü. Kaçamaklar var çikolata falan ama geçen hafta benim kaçamaklarımın yanında hiç birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…