3 yaşında olduğunu anlamıyor.

basit

Hayat devam eder....
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
399
0
46
İstanbul
Yiğenim 2'buçuk yaşındaydı yarın 3 yaşında olacak. 2 buçuk diye öğretmiştik yaşını sorunca söylüyodu.Şimdi diyorum zeynep 3 yaşında oluyosun yarın diyorum 3 yaşında olmucam bananee ben 2' buçuk yaşında olmak istiyorum diyor. Bende inat ettim sanki hiç öğrenemicekmiş gibi geliyor Dedim yapacak birşey yok 3 yaşındasın işte yapacak birşey yok dedim çocukla çocuk oldum yani. O da ağladı. Gelip gelip aynı şeyi diyor 3 yaşında olmadım 2 buçuk yaşındayım diyor bende tamam sen öyle san dedim çünkü yine sorunca gerçek yaşını söylemesini istiyorum.Nasıl anlatabilirim ikimiz evde tektik ben bakıyodum sabahtan beri annesi geldi şimdi ona söyledim üstüne gitme boşver böyle bilsin dedi ya seneler sürerse öğrenmesi

Allahım yardımcınız olsun inşallah!
İşiniz zor cidden...

Siz kaç yaşındasınız?

zor bir durum

hemen aile içi bir toplantı düzenleyip konuyu enine boyuna tartışmalısınız, çocuk büyümüş koskoca genç kız olmuş 3 yaşına gelmiş, ama hala bunu kabullenmiyor, ve sanki 2.5 yaşındaymışcasına davranışlar sergiliyor. konu mühim, gerçekten zor

Allahım! müsadenle bende sana geliyorum

:))) ALLAH iyiliği versin emi kız..Allah başka dert vermesin..Merak etme konuşur..Sen yiğeninden de çocuksun be güzelim.

büyütülecek hiçbir sey yok ya bosuna endişe ediyorsun :)
malum kız ya kabullenmiyor büyüdüğünü cıtır olsun istiyor halbuki o tamı tamına 3 yasında aaaa cok ayıp ona :d

bende hala 25 yaşındayım diye diretiyorum ama malesef ( bence çok zekice tipik bayan yaş sendromu genlerinde var işte anlamıyor musunuz...

Bende takıntı gibi birşey yaptım illa 3 yaşındayım demesini istiyorum demiyor büyüdün dediğimdede büyümedim ben 2'buçuk yaşındayım diiyorr.

Cocuk yaslandigini kabul etmek istemiyor iste, ustune gitmeyin

Ya da en iyisi cocugun ustune birsey as sen "aslinda 3 yasindadir" diye, madem baskalarina 2.5 der diye endiseleniyosun. :)

hay allahım
sorunmu bu şimdi
daha o bebek
niye inatlaşıyorsunuz
isterse 5 yaşında olsun
çocuklara istemedikleri hiçbirşeyi yaptıramaz ve söyletemezsiniz

takılmayın allah başka dert vermesin 3 yaşında olupta hala konuşamayan çocuklar var mesala benim oğlum 3 yaşında konuşamyordu bırak 3 yaşındayım demeyi anne bile demiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…