3 yaşında olduğunu anlamıyor.

İnşallah cocuğa hep sen bakmiyorsundur tuvalet egitiminde de eyvah inatla beze yapıyor ya ömür boyu bez bağlanırsa da dersin

Yorumları okurken gülmekten öldüm:)) kadın milleti değil mı 3 yasindakide aynı iste illa daha genc olduklarını idda ederler derdinize care aramayın yıllardır çözülemedi bu konu

Bence 3 yaşında olduğunu anlıyor, ama inatlaşıyor :)
Bir deyiver bakalım, sen 2,5 yaşındasın 3 değil...
O zaman başlar hayıyyy 3 yaşındayımmm demeye

senin durum daha vahim.
16 yaşındasın ama 3 yaşındaki çocuğun yaşının farkında olamayacağını bilmiyosun.
3 yaşındaki yeğenin de gelip buraya 16 yaşındaki yeğenim benim 3 yaşındayken ve yaşımın farkında olamayacağımı anlamıyor diye konu açması lazım.

dalga geçmeyin kızla arkadaşlar ya
canım üzülme öğrenır yiğenin yaşını
benim yigenimde kızlara abi diyodu ısrarla ama şimdi öğrendi
sıkma sen güzel canını

esra çok güldüm yiğeninin kızlara abi demesine. canım ya çocuklar çok temiz ve saf oluyorlar. bazen böyle ilginç hoş komik ileride hatırlanacak tatlı hatıraları olabiliyor:)

esra çok güldüm yiğeninin kızlara abi demesine. canım ya çocuklar çok temiz ve saf oluyorlar. bazen böyle ilginç hoş komik ileride hatırlanacak tatlı hatıraları olabiliyor:)

hemde acayip ısrarcıydı inan
berke bak abla gelmiş diyoruz hayır abi o diyor
kabullenmesi zaman aldı kızların abla olduğunu

Yazılan yorumlara bak Hay Allahım ya yeğeni için dertlenen o çocuğun ablası, teyzesi yaşındasınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…