3 yaşında olduğunu anlamıyor.

bence ablanın buraya konu açması lazım, ''kardeşim kızımın kendini 2,5 yaşında sanmasına takmış durumda, ne yapabilirim?'' diye

benim oğlumda 4 yaşında olduğunda ya kendini 3.5 yaşında diye söylerse:18::18::18::18:

canım sen kaç yaşındasın onu söyle bi

Vakti zamaninda da "sen 2.5 yasindasin!" diye cocugun kafasina boyle kazidiysan ters tepmis olabilir.

bence sen yeğeninle sadece oyna eğitim işlerini ablana bırak canım...

..........................

Son düzenleme:
bence sen yeğeninle sadece oyna eğitim işlerini ablana bırak canım...

..........................

Ama ablamın yanına hiç gitmiyor sabahtan akşama kadar benim yanımda.Şimdi yemek için gitti annesine onuda zorla gönderdim anneyle birlikte yemek yapacaksınız falan diyee sabah kalkar kalkar teyzeye gidecem diye ağlıyor ben sürekli oynadığım ve sürekli markete götürdüğüm için.

3 yasında kı cocuk ne anlasın yaşdan başdan ...

cocugun tepkısı gayet normal yanı

ama sızın tepkınız pek normal degıl .

cocuk ıcın endıselenmeyın.

ama kendınız ıcın endıse duyabılırsınız .

tatlım lutfen cocuga çın ıskencesı uygulama

boyle seylerı dert yapıp da cocugu delırtme .

zamanı gelınce yasını ogrenır anlar bılır

sankı 16 yasında kı cocukdan bahsedıyorsunuz

Konu sahibesi cidden güleceğim yoktu:)) Çocuk yahu bu öğrenecek sanırım 3 yaşın da olmanın kötü bir şey olduğunu sanmış.

Belki senin yaşına gelmek istemiyordur

Çocukla uğraşmayı bırakın lütfen, bir çocuğu bu yaşa takıntı hastası yapmaya ne gerek var ki?

Böyle üzerine gidip zorlarsan,seni sevmez söylemiş olayım :)

Bir süre yaş konusunu açma,zamanla unutur.

Doğrusunu öğrenince kendiliğinden söyler.

Hmm..
Üç yaşında olduğunu anlamayan birisi var evet.

bırak öyle bilsin. ben 29 yaşındayım ama kafa yaşı 15 çokta mutluyum 18 yaşındayken 20 yaşındayım derdim annemde ben seni 25 i geçince görürüm derdi şimdi dalga geçiyo kaçyaşındasın diye kadın haklıymiş....

Yorumlarınız için sağolun arkadaşlar sabah öyle demesini ne kadar takıntı haline getirmişsem şimdide o kadar umursamıyorum yorumlarınız sayesinde. İsterse 1 yaşındayım desinn bitanem o benim sabah niye bu kadar sorun ettim anlamadım -,-

canım benim sadece yeğenin değil sende onun 3 yaşında olduğunu anlamamışsın galiba

ben de başlığı görünce bişey var sandım

Allah iyiliğini versin emi bi de büyük bişeymiş gibi yazmamışmısın öldüm gülmekten

size inanamıyorum
siz kaç yaşındasınız peki
çocukların ne kadar üzerine gidilirse o kadar inat eder ve dediğinizi yapmazlar
siz bir daha bu konuyu açmazsanız sorun çözülür
merak etmeyin hep öyle kalmaz :)
bu arada sevgili arkadaşım, çocukla inatlaşırsanız onda hır duygusu kökleşir ve yazık olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…