3 yıllık erkek arkadaşımı terk ettim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
istediği hakaret duyup banlatmak mı acaba ?
yada ilk kez bir forumda yazıyor, düşünemiyor bir konu içerisinde insanların birbirileri ile muhabbet etmeye devam edebileceğini.

Kimseyi banlatmak gibi bir amacım yok. Küçük hesap insanı değilimdir çok şükür ama sizin benimle ilgili bir sıkıntınız var orası belli.
Neyse isteyen istediğini yazabilir, ben aradığım cevabı aldım,bir daha da mesaj yazmayacağım... Herkese teşekkür ediyorum tekrardan. İyi günler.

Hayatımızi merak mı ediyorsun söyleyeyim. Maddi manevi zorluklar çekerek büyüdüm. Evet rahat bir hayat yaşamayı herkes gibi ben de istedim. Güzel de bir kızım. Ama bu rahat hayatı başkalarından beklemedim okudum uğraştım meslek sahibi oldum. Zengin talip derdine düşmedim. Zenginliğiyle övünen erkekleri de aşırı itici buldum. Sizi de aşırı itici buldum.

ay sizinle ne sıkıntım olacak onu anlamadım ben. o yüzden ısrarla yazıyorum. çünkü çok şükür tanımadığım bir insana tutup sinirlenecek, takacak kadar akıl yoksunu değilim. tutturdunuz ban gıcıksın diye. elle tutulur bir dayanağınız da yok. çünkü benim yazdıklarıma benzer şeyleri bir sürü insan yazdı. bir bana böyle cevap verdiniz.

akıl istiyorsunuz ya, olaya şuradan da bakın diye 50 tane şey yazıldı. hatta kendinizce haklısınız da dendi, ısrarla kabul etmeyen sizsiniz. sonra burada yazanlara sataşan gene siz.

neyse, hayırlı günler.

her insan güzeldir ama allah çirkin şansı versin de boşuna edilmiş bir atasözü değil. güzellik yetmiyor hiçbir şeye.

her insan güzeldir ama allah çirkin şansı versin de boşuna edilmiş bir atasözü değil. güzellik yetmiyor hiçbir şeye.
Tabi ki öyle. Konu sahibinin gencim güzelim daha iyisini bulurum sözlerine atıfta bulunmak için belirttim onu. Yani güzel olması herkesin ona borçlu gibi davranmasını gerektirmiyor.

Tabi ki öyle. Konu sahibinin gencim güzelim daha iyisini bulurum sözlerine atıfta bulunmak için belirttim onu. Yani güzel olması herkesin ona borçlu gibi davranmasını gerektirmiyor.

valla ben buraya yazmaya çekineceğim nerdeyse, çünkü benimle sıkıntınız var diye geri gelecek muhtemelen.

güzellik de göreceli ayrıca. kendisine güzel diyen kaç kadın için erkeklerin "bu ne beee" tepkisini duyduğum gibi, kendisini çirkin bulan kadınlar için bir çok erkeğin "bu nasıl duru güzellik" dediğini de duydum.
yani kendini güzel bulmak, kendine değer vermek elbette iyi bir şey buna lafım yok. ama hayat arkadaşı seçimini güzelliğine bağlamak bence doğru değil.
keza dünya çapında güzelliği tescilli bir sürü kadın da neler neler yaşıyor..

Kesinlikle katılıyorum

Bacı ben de okuyorum özelden konuşabilir miyiz? Dertleşmek istiyorum açıkçası

Siz sevgiye değil paraya işe güce mevkiye aşıkmışsınız. Ondan yürütememişsiniz. İnsanlar at yarışı içinde değil neden bu hırs olsun?

Bilgisayar mühendisliği ayrıca çok zor siz ne mezunusunuz bilmiyorum ama basit uyduruk bişey okuduysanız erkek arkadaşınızı anlamamanız normal. Çapınızda birini bulun.

Bu arada sevgilinizin ahı tutar muhtemelen. ve siz koca göbekli kel kıro ama zengim diyen mevki sahibi bi adamla evlenin.

Arkadaslar 31 yasindayim en az 10 senem sair ruhlu ama basarisiz, eli ekmek tutmayan erkeklerle gecti. Cok ciddiyim su ana kadar bir tane bile, evet bir tane bile kirasini duzenli odeyebilen erkekle cikmadim. Sevdigim icin aramizda paranin lafi olmaz dedim, maddi anlamda da destekledim bircogunu.

Peki sonuc? Ben verdikce zorundayim gibi algiladilar, sanki gorevimmis gibi.

Ben zamaninda essek gibi zor okullari alttan dersim bile olmadan bitirirken, 9-5 mesaisi olan insanlara ozenirken (cunku genelde sabah 8 gece 12 arasinda calisirdim), kucuk yastan beri ailemden bile para istemezken, surekli sinavlara, mulakatlara girerken, 3. Yabanci diil ogrenmeye calisirken, onlar "Ben kpssye giremem, memuriyet bana gore degil" "Ben alese giremem akademi yalan dolan" "o iste calismam" "hoca bana takti" diyip diyip telefonda 345666 saat dert anlatti, beni dinlemediler bile, babam kanser oldu mesela, adam bana diyor ki "sen sanslisin en azindan durumun iyi".

Boyle erkeklerle ahlaki ve idealist motivasyonla devam etmek sacmalik arkadaslar.

Bir insan basarisiz olabilir, sanssiz olabilir, parasiz olabilir, ama tembel, sorumsuz, simarik olamaz!!! Bunu ben gec ogrendim. Artik iliskilerimde de benim icin bir kriter acikcasi bu.

Ben bilgisayar müh. Okuyorum. Ayın 20 sinde 23 olcam. Ama öyle bunalıma giriyorum ki sormayın. Uzaktan iş denedim. Ama yapamayacakmışım gibi geliyor. Sınıf arkadaşlarımla kendimi kıyaslıyorum. Kendimi başarısız buluyorum. Bu son dönemlerde bu daha arttı. Valla zor açıkçası.

Yorumları okudunuz mu bilmiyorum ama konu sahibinin sevgilisi üniye başlayacağında babasını kaybetmiş. Ve zor bir bölümde okuyormuş. Elinden geldiğince çabaladigini konu sahibi kendisi söyledi. Okulu yarım dönem uzuyormuş şimdi. Ve konu sahibinin aklına bu çocuğun askerliği olduğu, babadan mal varlığı olmadığı, ailesinin çok destek olamayacağı, ev kredisi öderken konu sahibinin de destek olması gerektiği gelmiş. Yahu ilişkiye başlarken bu çocuğun yaşını okulunu bilmiyor muydu?

Biliyordum ve şans verdim ama o bu şansı kullanamadı bu kadar basit! neyi anlamadınız acaba? Kendisi başarısız bir insan ve başarısızlığın bir bahanesi yok. Onunla yaşıt olup nerelere gelmiş insanlar var, ben tamamen tembel ve başarısız bir insan olduğu için bıraktım, pişman da değilim artık.

Onunla yaşıt olup babasını kaybeden kaç tane insan var acaba? Tembel ve başarısız biri olsaydı bilgisayar mühendisliği bölümü kazanmazdı. Bir süreçten geçiyor öyle hemen geçmeyecek bir süreç bu ama siz anlayamazsınız.

Ayrıca çok güzel bir kadınım ve ondan çok çok daha iyileri peşimde olmasına rağmen, kimseye pas vermedim ve ona destek oldum. Benim güzel bir kadın olduğumu son zamanlar da unutmuştu ve ben kendisine hatırlattım bunu. Sen belki benim güzel olduğumu sürekli yan yana olduğun için unutmuş olabilirsin ama ben hala güzel bir kadınım ve beni isteyen kişi çok fazla. Annem aracılığıyla bir sürü mesaj yollayan oluyor vs. hepsini söyledim. Söyledim ki ayağını denk alsın ve ben yarın bir gün bıraktığımda bana laf yapmasın.
insan kendi değerini kendisi belirler,saygı da yerde bulunmaz, kazanılır. Ben hırslı ve çalışkan bir insansam, oda olacak. Bitti bu kadar. anlamak bu kadar zor olmamalı ya..

Bence de pişman olmayın zaten.

Konunun başlarında birçok talihsizlik yaşadı diyordunuz şimdi başarısız tembel oldu. Ya fakesiniz ya da... Banlanmak istemiyorum.

şimdi barajı aşan kazanıyor hanımefendi,bu bir parametre değil kusura bakmayın.

Bence de pişman olmayın zaten.

Konunun başlarında birçok talihsizlik yaşadı diyordunuz şimdi başarısız tembel oldu. Ya fakesiniz ya da... Banlanmak istemiyorum.

Anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz. Evet çok büyük sıkıntılar da yaşamış bu konuda bir şey demiyorum ama tembel ve başarısız olduğu gerçeği inkar edilemez. Ben de bunu anlamıyorum ya her şeye fake de fake. Yahu bana resmen kaşar damgası vuruyorsunuz, kendimi açıklıyorum bu sefer de fake diyorsunuz.

Ayrıca o en sondaki .....(nokta nokta) nedir? Ne ima ediyorsunuz;?

Kaşar iması mı? Onu nerden çıkardınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…