30 Haftasını doldurmuş veya dogum yapmis ikiz anneleri bakarmısınız?

Benim kasiliyor, sertlesiyor ve sicak basiyor. Belime agri girmiyor. Kimi zaman cok sık oluyor, kimi zaman uzun sure olmuyor. Ama ayakta durunca cogaliyor.

benim de kasılmalar çoğalmaya başladı hatta en son ctesi dr nst ye bağladı karnın taş gibi dedi ama yatacak kadar sancı çıkmadı çok şükür
bu kasılmalar magnezyumla ilgili değil bence o kramp benim bacağımda oluyor içmediğim zaman bi de bende huzursuz bacak sendromu var deli ediyor beni şikayet olmasın Rabbim cümlemize hayırlı zamanda doğumlar nasip etsin

Bizim tarihlerimiz ayniy Mis.bBenimde ellerim çok uyuşuyor ve şişiyor.aama doktor normal diyor..sana gün verdiler mi doğum için. Ve ciğer geliştirici yaptılar mi

Bizim tarihlerimiz ayniy Mis.bBenimde ellerim çok uyuşuyor ve şişiyor.aama doktor normal diyor..sana gün verdiler mi doğum için. Ve ciğer geliştirici yaptılar mi

iki hafta sonra tekrar çağırdı önce 34 sonra 36 dr un hedefi bense 38 e kadar dişimi sıkacam dedim dr henüz gün vermedi ama ciğer geliştiriciyi ben hatırlatmış bulundum zararı yok vurdur demişti daha önceki haftalarda

Calsiyum ve magnezyum içiyor musunuz son haftalarda magnezyum kasılma ya faydali mi oluyormuş sanki.
iciyordum ama bitmisti. 3 gun oldu biteli ve o zamandan beri de kasilmamlarim oluyor. esime yarin hemen aldirayim insallah budur nedenidir...

canim benim cok tesekkur ederim cok guzel anlatmis her soruya tek tek cevap vermissin..
canim evet bir evladim daha var ama malesef gurur yapmasamda yardim isteyecegim kimsem yok yanimda yani o konuda tamamen caresizim...yurtdisindayim esimin ailesi var annesi digerlerine yardim etmis ama artik bikmis ve yorulmus bize oglumdada yardim etmedi..bir kere gelip yikamadi mesela.bebegimi arkaasim sagolsun hep onla yikamistim simdi o da tasindi...daha gecen esim anne yardim edrrsin boze dimi biraz dedi bakariz demis..bende birak bidaha soyleme dedim yalvaracak degilim..cunku biliyorumki etse bile 1-2 eder sonra bahaneler bulur..iyisimi hic etmesin kalsin boyle..bana yuk olmasinda zirt pirt sevmeye gelip yardimda etmesin yani...

evet sende baya odem olmus canim yazami denk gelmisti dogumun? bende cok sisip hareket edemeyecek hale gelmekten hicbisey yapamamaktan ogluma bakamamaktan cok korkuyorum inan..borde okulu var yokuslu merdivenli gidis donus..insallah cok erken gelmez bebekler...ben her ihtimale karsi iyisimi 29-30 haftalikken herseylerini yikiyip utuleyeyim hazir olsun...
catlaklarda badlarda o netteki fotograflari koca koca karinlari gordukce korkulu ruyam olmustu...simdi olsada cok kalin olmasin bari.diyorum :) ama tabi.insallah olmaz...evet badem yagi tuylenme yapiyor buna ragmen oglumda surmustum 77 kilo ile doguma girmistim ama tek catlagim olmamisti tuylenmede sonradan kendiliginden gidiyor zaten.o yuzden onu dert etmem buldugumu surerim :) sen hicbisey kullanmamismiydin catlak icin? kacinci haftadan itibaren catlak olmaya baslamisti sende ?

cok sagol arkadasim. bugun nidilat kullandigim halde yine sancim cikti. doktor 2 gun yatis verdi. simdi kontrol altina alindi ama yine de gozetim altinda tutacagiz dedi. rahim acikligina da bakti sukur onda da acilma yokmus.
cok sukur canim sevindim senin adina...insallah kendini ne zaman hazir hissedersen gonlunden ne zaman geciyorsa o zaman gerceklesir dogumun...

Kaçıncı haftada olmustun ben de yarın solicem yapın die ama geç mi kaldık bilmiorum. 35 ten sonra mı kendi leri solunum yapıyordu bebekler. Ne olacağı belli olmaz

papatyalp seni cok merak ediyorum dogummu yaptin? iyimisin? hep aklimdasin...gorursen bir ses ver...

ben magnezyuma başladım bir günde bile fark etti kasılmalarım. bacaklarıma çok kötü kramp giriyordu...
Benim ellerim felaket şişiyo r ve uyuşuyor ağrısından uyuyamiyorum. Magnezyum ve calsiyum içiyorum onlar ii geldi yine sis ama gece uyuya biliyorum en azından.

Arkadaşlar, kendisi gelince daha iyi bilgi verir sizlere, şimdilik tek bildiğim papatyalp yarın sabah doğuma girecek, dualarımız onunla, sağlıkla alsın bebişlerini kucağına inşallah...

Benim ellerim felaket şişiyo r ve uyuşuyor ağrısından uyuyamiyorum. Magnezyum ve calsiyum içiyorum onlar ii geldi yine sis ama gece uyuya biliyorum en azından.
benim uykuma henüz olumlu bir etkisi olmadı ama umarım olur dün gece yine zombi gibi hiç uyuyamadım. sen 34. haftasınya normal herhalde canım senin haftanda ödem yapıyordur vücut. şişmelerin de ondandır. tuzu falan komple kestin değil mi?

tuz u tamamen kesmedim yemekler çok tatsız tuzsuz olunca da yiyemiyorum ama azalttım dikkat ediyorum.nneredeyse hergün kaşar yiyorum çok tuzlu mudur acaba yemesem mi. Evet ödem var ayakkabılar botlar kapanmıyor. Bir de tatlı çok yediğim günler sanki daha rahatsiz oluyorum ellerim agriyor geceleri. uyku bazen çok ii uyuyorum bazen ayaktayim onun magnezyum la alakası yok. yarin da hastane çantası hazirlicam artık.hHersey hhazır da çantaya koyca m sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…