30 Haftasını doldurmuş veya dogum yapmis ikiz anneleri bakarmısınız?

canim son aya kadar normal tek bebege hamile gibimiydi karnin? birde kac kilo almistin?ve bebekler kacar kilo dogmustu?
Yedi ayım bitti ondan sonra ikiz olduğu çok belliydi 20 Kilo aldım ve doğum yaptigim hafta sadece iki kilom kaldı üç kilo biri 3.300 de biri doğdu darısı herkese

:):) teşekkürler verdiğin bilgiler için :) Yazdığını eşimle okurken eşimin ilk tepki nerde yaşıyorlarsa sor biz oraya taşınalım :) fiyatlar çok uygun geldi :) ben mide bulantıları dolayısıyla serum taktırdım özelde 120 lira verdik ondan sonra bu fiyatlar çok uygun geldi

:)))) ciddi misin ha hay canim ben boludayim kucuk sehrin avantaji mi oluyor simdi bu :))))

Anladim canim verdigin bilgiler icin cok tesekkur ediyorum. bebeklerinizi saglikla kucaginiza almissiniz onemli olan da bu degil.mi :) darisi bizlerin basina insallah.

amin insallah biz de oyle oluruz, boyle yazilari okudukca mutlu oluyorum, moral oluyorsunuz bize.
Çok rahat bi hamilelik geçirdim inanın çocuklarada yansıyo bu rahat olun o nolcak bu nolcak hastaneye nsl gidicem sancılı mı diye düşünmeyin ikizler evet çok zor ama çok mutlu bebekler tadını çıkarın bu günlerin

amin insallah biz de oyle oluruz, boyle yazilari okudukca mutlu oluyorum, moral oluyorsunuz bize.
canim fiyatlar banada cok uygun geldide ben yurtdisindayimya ondan oyle geldi heralde dedim :)

Buarada sen karninin capi 115 cm mi demistin bana yoksa o baskasimiydi???
mahallede 8 aylik tekil gebelige hamile arkadasiminki 121 cm mis onunki bu kadarken bizimki ne kadar olurki
nette 8. ayda 135 oldu yazan bile var iyice korktum valla....

boyum 1.58 canım, bende ilk 4 ayda çok korktum hiçbişey yiyemediğim için nasıl beslenecek bu bebeler diye
ama doktorum bi problem olmayacağını, doğduklarında da haftasına göre kilolarının çok iyi olduğunu söyledi
zaten doğumdan sonraki ilk hafta 64 kiloya düştüm ikinci doğumumda da 74 le doğuma gitmiştim yine ilk hafta 68 e düştüm nasıl oldu bende anlamadım ama çok şükür sağlık yönünden bi sorun olmadı..

bu arada diğer topiğe de yazdım alıntı yapıyorum umarım işinize yarar arkadaşlar
bebeklerinizi emzirirken göğüs uçları yara olmasın diye genelde kremler kullanılır ama onun kullanımı biraz uğraştırır emzirmeden önce yıkamanız, kremi temizlemeniz gerekir dolayısıyla geceleride zor bir işlemdir.
basit ve işinizi kolaylaştıracak hemde fayda sağlayacak uygulayıp çok memnun kaldığım deneyenlerinde iyi sonuç aldığı bir öneri sunayım size;
krem yerine karbonatlı su kullanın hem sizi yaralardan kurtarır hemde bebişlerinizin ağız içinde oluşan pamukçuk denen ağız yaralarının oluşmasını engeller,
günlük yarım çay bardağı kaynatıp soğuttuğunuz suya 1 çay kaşığı karbonat ekleyip karıştırıp kullanabilirsiniz
hergün taze hazırlayıp pamukla uygulayın inşallah faydasını göreceksiniz..

Ben iki üç tane atletimi eşofmanımı ve üstümü gözden çıktım canım. Yağ sürüp direkt üzerine atleti giyiyorum üzerine de diğer şeyleri... Artık onlar kötü duruma gelene kadar böyle sonra atarım. Peçete ile silme bence yağ sürünce hafif masaj yap sonra da Yağlı yağlı Kalsın. Vücut emsin.

sagol canim cok faydali bir bilgi paylasimi olmus...

canim ben peceteyle siliyorum demedimki zaten uzerine pecete koyuyorum dedim...evet bende bazi kiyqfetlerimi defa ettim ama o evdeyken o oluyor disari cikarken giyecegim seyler yag olmasin diye mecbur peete koyuyorum cunku gunde 6 kere cikiyorum oglumu okula getir gotur ...
ama birde su var pecete koymasamda atleti uzerine cektigimde atlet zaten fazla yagi emiyor oyle yagli yagli kalmiyor yani..sen cokmu suruyorsun azmi miktarini ve gunde kac kere suruyorsun?

Yedi ayım bitti ondan sonra ikiz olduğu çok belliydi 20 Kilo aldım ve doğum yaptigim hafta sadece iki kilom kaldı üç kilo biri 3.300 de biri doğdu darısı herkese
Gerçek mi bu.supermis.ne yedin ne içtin nasıl basardın. Kaçıncı haftada dogdu lar.

Gerçek mi bu.supermis.ne yedin ne içtin nasıl basardın. Kaçıncı haftada dogdu lar.
Evet gerçek:) çok rahat bi hamilelik geçirdim hiç sorunum yoktu elhamdülillah abur cubur yemeyi kestim çok sevdiğim halde bide hergün atlamadan süt içtim sabah akşam.günlük yumurta ve kuruyemişimi geçirmedim ekmeğe çok dokunmadım meyve yedim bol bol bunun gibi şeyler. 38+3 de doğum yaptım

Maşallah darısı da başımıza. Çok güzel bole örnekler duymak.ben de süt yogurt icemiyorum yiyiyemiyorum.ellerinde ayakların da şişlik oluo muydu

Maşallah darısı da başımıza. Çok güzel bole örnekler duymak.ben de süt yogurt icemiyorum yiyiyemiyorum.ellerinde ayakların da şişlik oluo muydu
Son iki üç hafta oldu evet doktor um bol bol uzan dinlen ve az tuz tüket dedi eşimin terlikleri zor oluyodu artık uzanınca daha iyi oluyodu tabi

Canım ölçtüm hala 115 cm. Bu sıralar biraz rahatsızım, inşallah bebeklerim kilo alıyordur. Ama bence kişiye göre değişiyor, vücudumuzla ilgili canım. Ben toplamda 22 kilo aldım söylemiştim herhalde. Ama göstermiyorum, sadece karın kısmım çok çıktı :)

evet yaa senin bir karnin var orda toplanmis kilolar sadece sanki :) bu arada biz senle kilonu konusali 2 hafta olmustur hic artis olmadi galiba cokmu dikkat ediyorsun?su siralar nadil besleniyorsun gunluk neyi ne kadar yiyorsun mesela??
benim bildigim kadariyla ikizlerde gelisim 28-30 haftadan sonra yavasliyor yer daraldigi icin tek bebek kadar kilo alamiyorlar ama bence yinede aliyorlardir iki haftada ayni kiloda olmazlar mutlaka almislardir canim...

Gerçekten karbonatlı su birçok fayda sağlıyor. Öneriniz için teşekkür ederim. Ben lansinoh isimli bir krem aldım. Bitkisel bir kremmiş, bebeklerini emzirirken silmemize de gerek yokmuş. Ama bu önerinizi de uygulayacağım. Çünkü ilk doğumumda göğüs çatlaklarım, yaralarım çok olmuştu. Sağolun :)

papatyalp bu arada bence senin masallahin var dun mahalleden bir hamile arkadasla konustuk 8 aylik hamile 15 kilo almis 88 kilo ve karni 121 cm mis...tek hemde bebegi...masallah nazar deymesin sana valla cok iyisin sen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…