30 yaş üstü bekar kalmamış gerçekten?

80 yaşında teyze 2. evliliğini yaptı bizim mahallede...

Ogretmensiniz toplantilar seminerler vs oluyor ve kucuk yerde iseniz muhakkak ilce icinde siz gibi bekarlara uygun gördüklerini tanistirilar yani ev kizi degilsiniz ki sizin talibiniz olur.

Konu sahibesi çekingen biri misiniz ? Çünkü genelde gözlemlerime göre şu devirdeki kadınlar aşırı atılgan , siz eğer çekingen olursanız erkekler sizi görmez...

Kucuk yerde yasamakla alakasi yok boyle seylerin. Tanisacak olsaniz ayni okulda, ayni apartmanda falan da tanisirdiniz. Kismet olmamis demek ki.

Erkekler yana yakila ogretmen eş ariyor. Hrm calissin hem evden cok ayri kalmasin falan hesabi. Buna ragmen cok kadin ogretmen bekar. Cunku kimseyi begenmiyorlar.
Niyetiniz evlenmekse standartlarinizi tekrar bi gozden gecirin

Konu sahibesi çekingen biri misiniz ? Çünkü genelde gözlemlerime göre şu devirdeki kadınlar aşırı atılgan , siz eğer çekingen olursanız erkekler sizi görmez...
Aslında önceleri çekingen değildim. Hatta bir erkeğe ben açılmıştım. Ama beni reddetmişti. Sanırım o zaman özgüven kaybı oldu. Ondan sonra daha kimseye duygularımı belli etmedim.

Aslında önceleri çekingen değildim. Hatta bir erkeğe ben açılmıştım. Ama beni reddetmişti. Sanırım o zaman özgüven kaybı oldu. Ondan sonra daha kimseye duygularımı belli etmedim.
Neden reddetmişti ? Gene de çekingen olmayın. Ben atılgan biri değilim ama atılgan kadınlar istediği adamı elde ediyor. Peşinden koşuyor gerekirse strateji yapıyor. Hayatın gerçekleri.

Neden reddetmişti ? Gene de çekingen olmayın. Ben atılgan biri değilim ama atılgan kadınlar istediği adamı elde ediyor. Peşinden koşuyor gerekirse strateji yapıyor. Hayatın gerçekleri.
Gerçekten o işi ben çözemedim. Nasıl bazı kadınlar istediği erkeği elde edebiliyor anlamıyorum. Beni reddetmişti, 1 hafta sonra güzelliği ile meşhur bir arkadaşımıza kendi teklif etmişti. Sonra kız da bunu reddetmişti

Ya işte birçok erkek de m ve p ikilisine bakıyor. Diğer kızlar aşırı yapışıyor da ondan. Benim iş yerimde kızlardan biri evlenmek üzereyken bizim başk arkadaş da gözü vardı, çocuğa aşk mektubu yollamalar Mailler yollamalar; o kızlar çok yapışıyor erkeklere de ondan. Sizde bundan sonra yapışın , ayıp etik ahlak zaten kalmadı, en azından sevdiğiniz birisini alırsınız.

Ya bu dediğinize hak verdim de hiç mi iyi erkek Yok o zaman karakter olarak ?

O kadar doğru söylüyorsun ki. Direkt üstüme alındım. Yaşım 30 ben hala kimseyi beğenmiyorum

Evlen evlen başın göğe erecek. Sende gel. 31 yasinda evlendim. 33 de ilk bebegimi dunyaya getirdim. Çokta şaaapmaa yani. :) bekarlik candır can.

Evlen evlen başın göğe erecek. Sende gel. 31 yasinda evlendim. 33 de ilk bebegimi dunyaya getirdim. Çokta şaaapmaa yani. :) bekarlik candır can.
Neden öyle diyorsunuz ? Yalnız olunca da mental anlamda yorucu iş hayatında filan ...

Erkekler yana yakila ogretmen eş ariyor. Hrm calissin hem evden cok ayri kalmasin falan hesabi. Buna ragmen cok kadin ogretmen bekar. Cunku kimseyi begenmiyorlar.
Niyetiniz evlenmekse standartlarinizi tekrar bi gozden gecirin
Aynen Öğretmen hanımlar kendileri gibi ortadirek kesimdenerkekleri beğenmiyorlar maalesef.. Ben de öğretmenim ve benim çevremdeki çoğu öğretmen arkadaşım da bu şekilde maalesef. Atalarımız davul bile dengi dengine çalar demiş... gözünü çok yükseklere diktiğinde maalesef ya kullanıldığınla kalıyorsun ya da yaş kemale ermiş ve yalnız oluyorsun..

Neden öyle diyorsunuz ? Yalnız olunca da mental anlamda yorucu iş hayatında filan ...
Evlilikle yalnilik ayni doğrultud degiller ki. Cogu evli insan bekarligindan daha yalniz inan bana. Evliligi toplum baskisi insanlarin surekli sorguları yasitlarinin evlenmesi gibi sebeplerden cogu kisi düşünüyor bence. Evlilik hic kolay bir muessese değil. Cok iyi dusunmek gerek. Bence zaten cogu kadin evlilikten ziyade cocuk dusuncesi yuzunden boyle hissediyor. O konuda birsey diyeem cocuk dunyanin en sorumluluk gerektiren en zor seyi olsada herseye deger.

Tabi değer insanın çocuğu kadar kıymetlisi var mı

Ben öğretmen değilim de bana hep maddiyatçı erkekler geldi niye bilmiyorum. Hani her şeyi tek tek hesaplayan benim maaşımı kendi maaşına sayan, napmam gerek bilmiyorum tükendim sadece.

Ben öğretmen değilim de bana hep maddiyatçı erkekler geldi niye bilmiyorum. Hani her şeyi tek tek hesaplayan benim maaşımı kendi maaşına sayan, napmam gerek bilmiyorum tükendim sadece.
Hic uzulme simdiki erkeklerin cogu oyle parasiz kadinlailgilenmiyorlar. Eskiden kizlar sadece zengin koca arardi simdi erkekler kadinlari gecti :). Ve emin ol bunlara kaynanalarda eklendi. Artik kaynanalar parali gelin istiyorlar. Bkz. Benimki :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…