- 22 Mart 2019
- 690
- 1.072
- 18
- 51
- Konu Sahibi aylaogretmen
-
80 yaşında teyze 2. evliliğini yaptı bizim mahallede...Bu konuda açtığım ikinci başlık kızlar ama çok üzülüyorum. Belli bir yaştan sonra evlenememiş olmak can sıkıcı. Tayin isteyeceğim ama bendeki bu şans olduğu sürece yine küçük bir yere atanırımBazı arkadaşlar artık insanlar 30 yaşından sonra evleniyor diyorlardı ama benim yaşımdakileri bırakın evlenmemeyi 2. çocuklarına hamileler. Ben ne yapayım şimdi?
Kucuk yerde yasamakla alakasi yok boyle seylerin. Tanisacak olsaniz ayni okulda, ayni apartmanda falan da tanisirdiniz. Kismet olmamis demek ki.Bu konuda açtığım ikinci başlık kızlar ama çok üzülüyorum. Belli bir yaştan sonra evlenememiş olmak can sıkıcı. Tayin isteyeceğim ama bendeki bu şans olduğu sürece yine küçük bir yere atanırımBazı arkadaşlar artık insanlar 30 yaşından sonra evleniyor diyorlardı ama benim yaşımdakileri bırakın evlenmemeyi 2. çocuklarına hamileler. Ben ne yapayım şimdi?
Aslında önceleri çekingen değildim. Hatta bir erkeğe ben açılmıştım. Ama beni reddetmişti. Sanırım o zaman özgüven kaybı oldu. Ondan sonra daha kimseye duygularımı belli etmedim.Konu sahibesi çekingen biri misiniz ? Çünkü genelde gözlemlerime göre şu devirdeki kadınlar aşırı atılgan , siz eğer çekingen olursanız erkekler sizi görmez...
Neden reddetmişti ? Gene de çekingen olmayın. Ben atılgan biri değilim ama atılgan kadınlar istediği adamı elde ediyor. Peşinden koşuyor gerekirse strateji yapıyor. Hayatın gerçekleri.Aslında önceleri çekingen değildim. Hatta bir erkeğe ben açılmıştım. Ama beni reddetmişti. Sanırım o zaman özgüven kaybı oldu. Ondan sonra daha kimseye duygularımı belli etmedim.
Gerçekten o işi ben çözemedim. Nasıl bazı kadınlar istediği erkeği elde edebiliyor anlamıyorum. Beni reddetmişti, 1 hafta sonra güzelliği ile meşhur bir arkadaşımıza kendi teklif etmişti. Sonra kız da bunu reddetmiştiNeden reddetmişti ? Gene de çekingen olmayın. Ben atılgan biri değilim ama atılgan kadınlar istediği adamı elde ediyor. Peşinden koşuyor gerekirse strateji yapıyor. Hayatın gerçekleri.
Ya işte birçok erkek de m ve p ikilisine bakıyor. Diğer kızlar aşırı yapışıyor da ondan. Benim iş yerimde kızlardan biri evlenmek üzereyken bizim başk arkadaş da gözü vardı, çocuğa aşk mektubu yollamalar Mailler yollamalar; o kızlar çok yapışıyor erkeklere de ondan. Sizde bundan sonra yapışın , ayıp etik ahlak zaten kalmadı, en azından sevdiğiniz birisini alırsınız.Gerçekten o işi ben çözemedim. Nasıl bazı kadınlar istediği erkeği elde edebiliyor anlamıyorum. Beni reddetmişti, 1 hafta sonra güzelliği ile meşhur bir arkadaşımıza kendi teklif etmişti. Sonra kız da bunu reddetmişti
Ya bu dediğinize hak verdim de hiç mi iyi erkek Yok o zaman karakter olarak ?Otuz yas ustu bekar kadin cok ama erkekler de oran az var ama daha azlar.
Daha dogrusu cogu erkek otuzlarin ortasinda evleniyor.
Cunku erkekler genel olarak daha az inceleyen cikara daha cok onem veren duygusalligi daha az olan canlilar.
Hayirlisini istemek lazim evlendigine bin pisman cok insan var.
O kadar doğru söylüyorsun ki. Direkt üstüme alındım. Yaşım 30 ben hala kimseyi beğenmiyorumA aylaogretmen 30 yaşından sonra gayette güzel evleniliyorda. Armutun sapı üzümün çöpü derken senin tabirinle evde kalıyor insanlar. Aman kel olmasın. Aman saçında beyaz olmasın, aman gobeeee olmasın, aman hiç evlenmiş olmasın diyee diyee seçenek bırakmıyorsunuz valla
Neden öyle diyorsunuz ? Yalnız olunca da mental anlamda yorucu iş hayatında filan ...Evlen evlen başın göğe erecek. Sende gel.31 yasinda evlendim. 33 de ilk bebegimi dunyaya getirdim. Çokta şaaapmaa yani. :) bekarlik candır can.
Aynen Öğretmen hanımlar kendileri gibi ortadirek kesimdenerkekleri beğenmiyorlar maalesef.. Ben de öğretmenim ve benim çevremdeki çoğu öğretmen arkadaşım da bu şekilde maalesef. Atalarımız davul bile dengi dengine çalar demiş... gözünü çok yükseklere diktiğinde maalesef ya kullanıldığınla kalıyorsun ya da yaş kemale ermiş ve yalnız oluyorsun..Erkekler yana yakila ogretmen eş ariyor. Hrm calissin hem evden cok ayri kalmasin falan hesabi. Buna ragmen cok kadin ogretmen bekar. Cunku kimseyi begenmiyorlar.
Niyetiniz evlenmekse standartlarinizi tekrar bi gozden gecirin
Evlilikle yalnilik ayni doğrultud degiller ki. Cogu evli insan bekarligindan daha yalniz inan bana. Evliligi toplum baskisi insanlarin surekli sorguları yasitlarinin evlenmesi gibi sebeplerden cogu kisi düşünüyor bence. Evlilik hic kolay bir muessese değil. Cok iyi dusunmek gerek. Bence zaten cogu kadin evlilikten ziyade cocuk dusuncesi yuzunden boyle hissediyor. O konuda birsey diyeem cocuk dunyanin en sorumluluk gerektiren en zor seyi olsada herseye deger.Neden öyle diyorsunuz ? Yalnız olunca da mental anlamda yorucu iş hayatında filan ...
Tabi değer insanın çocuğu kadar kıymetlisi var mıEvlilikle yalnilik ayni doğrultud degiller ki. Cogu evli insan bekarligindan daha yalniz inan bana. Evliligi toplum baskisi insanlarin surekli sorguları yasitlarinin evlenmesi gibi sebeplerden cogu kisi düşünüyor bence. Evlilik hic kolay bir muessese değil. Cok iyi dusunmek gerek. Bence zaten cogu kadin evlilikten ziyade cocuk dusuncesi yuzunden boyle hissediyor. O konuda birsey diyeem cocuk dunyanin en sorumluluk gerektiren en zor seyi olsada herseye deger.
Ben öğretmen değilim de bana hep maddiyatçı erkekler geldi niye bilmiyorum. Hani her şeyi tek tek hesaplayan benim maaşımı kendi maaşına sayan, napmam gerek bilmiyorum tükendim sadece.Aynen Öğretmen hanımlar kendileri gibi ortadirek kesimdenerkekleri beğenmiyorlar maalesef.. Ben de öğretmenim ve benim çevremdeki çoğu öğretmen arkadaşım da bu şekilde maalesef. Atalarımız davul bile dengi dengine çalar demiş... gözünü çok yükseklere diktiğinde maalesef ya kullanıldığınla kalıyorsun ya da yaş kemale ermiş ve yalnız oluyorsun..
Hic uzulme simdiki erkeklerin cogu oyle parasiz kadinlailgilenmiyorlar. Eskiden kizlar sadece zengin koca arardi simdi erkekler kadinlari gecti :). Ve emin ol bunlara kaynanalarda eklendi. Artik kaynanalar parali gelin istiyorlar. Bkz. Benimki :))Ben öğretmen değilim de bana hep maddiyatçı erkekler geldi niye bilmiyorum. Hani her şeyi tek tek hesaplayan benim maaşımı kendi maaşına sayan, napmam gerek bilmiyorum tükendim sadece.
Ben öğretmen değilim de bana hep maddiyatçı erkekler geldi niye bilmiyorum. Hani her şeyi tek tek hesaplayan benim maaşımı kendi maaşına sayan, napmam gerek bilmiyorum tükendim sadece.
Var vallahi var mühendisim Ankara’da iyi bit şirketteyim 4 büyüklerden biri, adam benim maaşa göz koymuş da gelmiş aynı şirkettenBöyle tipler gerçekten var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?