30 yaş üstü bekar kalmamış gerçekten?

Hic uzulme simdiki erkeklerin cogu oyle parasiz kadinlailgilenmiyorlar. Eskiden kizlar sadece zengin koca arardi simdi erkekler kadinlari gecti :). Ve emin ol bunlara kaynanalarda eklendi. Artik kaynanalar parali gelin istiyorlar. Bkz. Benimki :))
Aaa napıyor sizinkiler ?

Ben öğretmen değilim de bana hep maddiyatçı erkekler geldi niye bilmiyorum. Hani her şeyi tek tek hesaplayan benim maaşımı kendi maaşına sayan, napmam gerek bilmiyorum tükendim sadece.
Bu devir Çok bozuldu maalesef eskiden erkekler kadın parası yemeye utanırmış .. Şimdi ortalık asalak parayıici tiplerle dolu .. En güzeli gardınızı alıp bu tarz insanlara 5 kuruş bile yedirmiycemksiniz ., Zaten emin olun bu tarz tipler paranızı yiyemeyeceğini anladıği anda kaçarak uzaklaşır gerçekten adam gibi adam olanlar mert olanlar kadının cüzdanına göz dikmez.!!! Mesela ben bunlara 1 kuruş bile yedirmem bir yere davet ediyorsa yemeği deısmalıcak içeceği de ısmalıcak adam hem davet ediyor hem hesabı kakalamaya çalışıyor başka!! Hele bir de ilişkinin ilk zamanlarında bunları yapıyorsa asla o adamdan hayır gelmez zaten böylesine adam da denmez ..!! Yani tabi sen bir kadın olarak ilk defa buluştuğunuz oturduğunuz bir şeyler yiyip içtiniz hesap geldiğinde beraber ödeyelim mi diye sor adam eğer bu sefer benden olsun bir dahakine sen ödersin derse anında oradan kaçarak uzaklaş bir daha yüzüne bakma.. biz erkek adamız biz ataerkil toplumuz diye Övünmeyi bilirler .. Evlilik başka evlilikte hayat müşterektir evlilikte iki tarafta taşın altına elini koyacak ama sevgililik döneminde bile adam paranı yiyosa ondan hayır gelmez benden söylemesi

İşte bana hep bu tipler geldi son dönemlerde de psikolojim bozuldu yer içer hesaba göz diker bana da ödetmeye çalışan oldu da ödemiyorum valla

İşte bana hep bu tipler geldi son dönemlerde de psikolojim bozuldu yer içer hesaba göz diker bana da ödetmeye çalışan oldu da ödemiyorum valla
Kesinlikle ödemeyeceksin .,ha baktın herif tam böyle yollu !! o zaman alman usulü öde..kendi yediğine içtiğine öde kalk git.. ona hoşçakal bile demeden bas git.. birisi bana böyle yaptı da kapıdan hoşçakal bile demedim döndüm arkama defoldum gittim bana mesaj atmış sen ruh hastasısın diye

İşte de eli açık erkek var mı ki ? Ben çok üzülüyorum

Geri zekalı mal demiyor ki ben bu kızı ilk buluşmada yemeğe davet ettim kıza da hesabı ödettim!!! kız o yüzden bastı gitti demiyor., ben ruh hastası oldum Yemin ederim böyleleri karşıma çıkınca yalnızlık bekarlık sultanlık diyorum bir de böyle bir herifle yanlışlıkla evlendiğini falan düşünsene Allah’ım kabus

naptı hesap mı ödetmeye çalıştı size

İşte de eli açık bana hiç denk gelmedi arsanız var mı diyen denk geldi ?

Şimdiki erkekler bir garip ya ben hesapta ödedim hesapta ödettim yine kötü oldum

İşte de eli açık erkek var mı ki ? Ben çok üzülüyorum
Bak güzel kardeşim sen bunlara verdikçe alırlar. Nasılsa hepsi böyle deyip de taviz vermeye başladığın anda seni kullanırlar .. Sen gönlünü ferah tut bir de dediğim gibi böyleleriyle asla vakit kaybetme muhatap bile olma ...Allah karşına gönlüne göre birini çıkarır ben buna inanıyorum ..,emin ol eliaçık erkek çok fazla zaten dediğim gibi bunu ilk buluşmada bile anlarsın..

Bende 34 ümde evlenmeyi planlıyorum, yaşım 33, idolümsünüz :)

Ben anlamadım ne istiyorlar
Aslında ben kadınlara da kızıyorum çünkü adamları böyle alıştıran kadınlar ... adam bakıyor üçbeş kadın hesabı ödüyor o diyor bu iş güzelmiş bundan sonra ben bu şekilde takılayım diye düşünmeye başlıyor... Yani ben bu kızın kalbini kazanayım bir gönlünü hoş tutayım yok böyle şeyler yalan olmuş .., dediğim gibi hala böyle erkekler var da para yiyiciler çok daha fazla maalesef

arsa mı oha

evi geçtim arsa mı soruyorlar ahajdkjajs
Valla , diğer kızlar evimden arabayla alınırım diyor adam benim dandik arabamla kendi evinden alınmak istiyor arsanız var mı diyor çok tiksindim şu an bile anlatınca bende bişi var sanırım

laf aramızda bizim maddi durumumuz fena değildir. kendi mesleğim de iyidir şu an çalışmıyorum ama başladığımda güzel kazanacağım ki hayalimdeki meslek olursa daha da çok kazanacağım ileride.

bu yüzden biraz maddi yönümü saklamaya çalışıyorum ama ister istemez anlaşılıyor çevreden ve konuştuğun kişilerden. bi süredir süklüm püklüm giyiniyorum mesela dikkat çekmemek için bu dönemde benden uzaklaşan arkadaşlarım oldu. bence kendinizi saklayın derim. çünkü erkekler çok sinsi olabiliyorlar. kendi durumları iyiymiş gibi gösterip sizi sömürmeye gelen var.

Ya ben bir tane bile eli çok açık olan gönlünden kopup da al şunu aldım diyen erkek göremedim. Neden böyle ki ? Bana mı denk gelmiyor... hesap ödetmeye çalışan adam gitmiş kendine iPhone X almış... yazıklar olsun .

Bende 34 ümde evlenmeyi planlıyorum, yaşım 33, idolümsünüz :)
Tesekkur ederim.
Nasıp öyle bırseykı zorlarsanız gelmiyor boş bıraksanız olmuyor.
Ortasında buluyorsunuz kendinizi herseyin.
Olmaz dediginiz oluyor.
Olur dediginiz olmuyor.
Derken kısmet dibinizde bitmiş.

İşte bir adet eli açık adama denk gelseydim. Hemen kafalarında hesap kitap dönüyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…