30 yaşına gireceğim hala hayırlı bir kısmet bulamadım.

Dügünleri gitmiyormusunuz? Ben gittigimde, hep bana "Sunun oglu begenmis seni.. ne dersin" gibi haberler geliyor

Ya benim iyi bir kuzenim var, yardimci olurum tanistirim ciddi düsünen varsa

Son düzenleme:

Valla yukarda biri kız yazdmış ben de ona uyup kız yazdım Kıza ben de pek benzetemedim ama her halükarda şeker bir bebek

O bakış ne öyle dövecek mi sövecek mi korktum burdan

O zaman yanlış şekilde anlamışım kusuruma bakmayın lütfen. Bu şekilde düşünenler çok olduğu için düşüncelerimi yazmıştım
Yoo estagfirullah ne demek. Ben sadece, evlilik mutluluk getirmiyor, once insan hayatindan memnun olmali, sonrasinda evlense daha iyi olur diye dusunuyorum. Hani evlenince mutlu bir hayatim olacak, veya cocugum olunca, şu şekilde bir iş bulunca vs. Kendi hayatimizi şartlara bagladikca mutsuz oluyoruz. O yuzden evvela kendi hayatimizla barisik ve mutlu olursak, karsimiza cikan yeniliklerle daha iyi uyum saglariz diye dusunuyorum sevgili peri =)

Heh cok guzel yazmişsin, once kendimiz mutlu olmaliyiz ki sonra hayatimiza biri girdiginde onu kutsamayalim, dogru ve mantikli dusunebilelim, bagimli hastalikli sekilde sevmeyelim =)

Allah'tan hayırlısını dileyin, nasip kısmet bu işler. Ben de 32 yaşındayım, bekarım ama böylesine özel bir konuyu asla internete yansıtmam. Bence son derece mantıksız ve yanlış bir davranış.Bu konularda kaderci ve inançlı olmak gerekir evleneceğim diye adeta kendinizi yirtarsiniz, parcalarsiniz ama hayırsız bir insan karşınıza çıkar hayatınız zindan olur, boşanıp kurtulmak istersiniz, kurtulamaz sevmediğiniz, istemediğiniz bir insanla ömür boyu bu dünyada cehennem azabı yaşarsınız. Sosyal yönünüzü güçlendirin, insanlarla iç içe olun eğer çevrenizden tanıştırma önerisi gelirse değerlendirin ve en önemlisi Allah'tan her zaman hayırlısını dileyin, iyi geceler...

Bence bu konuyu burada kapatın. İnsanlarla iletişim yönünüzü güçlendirin. Sosyal ortamlarinizi genisletin. Bol bol arkadaşlarınızla ve yakın çevrenizle zaman geçirin, eğer gelirse önerileri değerlendirin.

Keşke evlenmeseydim. Bu cümleyi evlenen insanların % 90'ı söylüyor. Er ya da geç.

Hayatın tadını çıkar.
Tam istediğin gibi biri çıkmazsa, çekilir dert değil evlilik.

Senin yerinde olsam uzun bir seyahate çıkardım mesela....

31 yaşındayım. Eşimle aynı yerde çalışmıyoruz ama iş ortamında tanıştık. Ve 1 yıl içinde evlendik . Eylül'de 1. yılımız dolacak. Mutluyuz çok şükür :) Umutsuzluğa kapılmak yerine olumlu düşünün. İnternette olumlama cümleleri var evlilikle ilgili. Onlardan hoşunuza gidenleri yazabilirsiniz bir kağıda. Ve bir evlilikten ve eşten beklentilerinizi de yazabilirsiniz. Ve dua edin Allah'a hayırlısını isteyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…