- 28 Ağustos 2016
- 4
- 4
- 1
- 53
merhaba arkadaşlar..Bugün öyle darlandım ki ancak buraya yazarak kendime teselli bulmaya çalışıyorum. öncelikle kendimi tanıtayım; söylediğim gibi otuz yaşıma gireceğim, üniversite mezunu devlet memuruyum. Elim yüzüm düzgün sayılır ayrıca akıllı biriyim ama gel gelelim aşktan yana şansım yok. çok yalnızlık çekiyorum bugüne kadar okulu işi düşünmekten hiç aşka sevgiye vakit ayıramadım ayırmak istediğimde ise çevremde kimse kalmamıştı. yaşıtlarım bir bir evlendi yuva kurdu benim bir sevgili bile yok. Hergün benden küçüklerin nikah ve nişan fotolarını görmekten bıktımçok üzgünüm neden kısmetsizim niye kimse beni sevmiyor sanırım evlilik fikrini tamamen aklımdan atacagım düşünmekten bıktım
31 yaşındayım. Eşimle aynı yerde çalışmıyoruz ama iş ortamında tanıştık. Ve 1 yıl içinde evlendik . Eylül'de 1. yılımız dolacak. Mutluyuz çok şükür :) Umutsuzluğa kapılmak yerine olumlu düşünün. İnternette olumlama cümleleri var evlilikle ilgili. Onlardan hoşunuza gidenleri yazabilirsiniz bir kağıda. Ve bir evlilikten ve eşten beklentilerinizi de yazabilirsiniz. Ve dua edin Allah'a hayırlısını isteyin.
Öküz olmasın
Öküz olmasın
Öküz olmasın
Sosyal medyayı ya da internetten yazanlari ben pek ciddiye almam ama oyle tanisip evlenen ve cok mutlu olanlar da var
Fakat yakisiklilik kriter olmamali
Bence biraz önyargılari kirmak gerekiyor
ben de senin gibi otoriter yapıda ve güçlü karakterde biriyim ve akilsiz demeyelim de bana katkı saglamayan insanlarla uzun sure sohbet etmeyi sevmiyorum çünkü zamanla sıkılıyorum ama bu demek degildir ki oyle ortamlardan uzak duralım
bence kendine bir sınır cizmissin ve o sınırın disina çıkmıyorsun
Onyargilarini kirmalisin
Farkli ortamlarda bulunmalisin
Her insan farklidir, herkes seninle aynı fikirde ya da IQ duzeyinde olmayabilir
bence sorunun kendini biraz yuksekte görmen
bak şöyle anlatayim, diploma olarak aynı duzeyde olduğum insanlar var hatta benden daha ust duzeyde sayilabilecek üniversitelerden mezun olmus mühendis arkadaslarim da var
Ama iki lafi bir araya getirip cümle kuramaz ve kendini ifade edemezler
Ben cok farkli cesit insanla farkli ortamlarda bulundum, yeri geldi sıkıldım yeri geldi kendimi yetersiz hissettim yeri geldi tahammül edemedigim zamanlar oldu
Ama bir sekilde insanlarla iletişim halinde olmak ve tahammül gostermek zorundayiz, gosteremesek de saygı duymamiz gerekir
Karsina biri cikinca onu tanimaya ve olumlu yönlerini gormeye calis
Bir de ben sosyal acidan kendini yeterince geliştirmedigini düşündüm, insan iliskilerinde sorun yasiyor musun?
Ben de "sweetheart" demek istiyorum
kiz siz ikiniz her konuda bekarlığa atifta bulunuyorsunuz Mune de cimbizlayip sizi gri yapiyor en iyisi size abi kardes birini bulalım cifte dugun yapin
o topik hala duruyor Tuğçe ile petunya evli mutlu çocuklular
30 yas üstüne yaşlı gozuyle bakiyorlar
Gecen bir komsumun oglu evlendi adam 35-36 nisanlisi da 30-32 civari
Bahsederken nisanlisi da yaşlı 30-32 yaşlarında dediler
Kiz gelin bizim bir yakinimiz var. Kızın nabzını kontrol etmesen yaşamıyor sanırsın.Öküz olmasın
Öküz olmasın
Öküz olmasın
Valla aynı şeyler bizim için de geçerli. Planladığımız şeyleri gayet güzel yapıyoruz. Çok da mutluyuz. Hiçbirşey için geç değil daha 70 yaşında değiliz. 30 yaşı o kadar büyütme gözünde. O kadar hayalperest olma. Evlenmeden önce zaten yeterince tek gezmişiz. Yeter bence. Bundan sonra inşallah çocuğumuzla yapacağımız şeyleri düşününce sabırsızlıkla bekliyoruz doğmasını. Zaten yükseklik korkum var. Bungie jumping paraşütle atlama falan yapamıcam diye bir üzüntüm yokDemek ki Tanrınız bizi görmemiş. Belki oyüzden mutluyuz. Tanıştığımızdan beri ne istesek,planlasak oluyor. Yada planlara uymak bizim elimizde.
tatlim senin olumlamada sıkıntı varÖküz olmasın
Öküz olmasın
Öküz olmasın
biliyorum canim Tuğçe'nim topigi de ben seni pek animsayamadim belki de cok sık girmedigimdendirEvet tugce acti topigi ilk o evlendi,sonra petunya sonra ,ben :) darisi basiniza hnm lar
ben de gezmek istiyorum hayatım o kızınki gibiKiz gelin bizim bir yakinimiz var. Kızın nabzını kontrol etmesen yaşamıyor sanırsın.
İşten eve evden işe... Cok da iyi para kazaniyor. Bu sene israrlarimla ve destegimle Balkan turu yaptı. Hayret ediyorum yemin ederim.
Bir de böyle yasayan var. Her imkana sahip oldugu halde yerinden kimildamayan.
Gezin gezin gezmek iyidir
tatlim senin olumlamada sıkıntı var
öküz olmasın dersen öküz biri çıkar
biliyorum canim Tuğçe'nim topigi de ben seni pek animsayamadim belki de cok sık girmedigimdendir
Allah mesut etsin canım
ben de gezmek istiyorum hayatım o kızınki gibi
Ama yıllık izinlerde ailem.bekliyor gitmesem kırılıyorlar zaten yılda birkac kez görüyorum
Mesela bu bayram icin tatil ayarlamak istiyorum çünkü ailemin yanına gitmeme kararı aldim
Bir de gezmek istediğim yerler toplu tasimayla gidilmeyecek yerler arabam olsa daha rahat gezerim ah ah
yapmayin lutfen !bulmuşsun kız hayırlı olsun...
bugün başka bir konunda kuzenini bulduğunu yazıyordu
Canim hic beklemedigin anda beklemedigin yerden gelecektir emin ol icin rahat olsun bi vakti vardir dua etmerhaba arkadaşlar..Bugün öyle darlandım ki ancak buraya yazarak kendime teselli bulmaya çalışıyorum. öncelikle kendimi tanıtayım; söylediğim gibi otuz yaşıma gireceğim, üniversite mezunu devlet memuruyum. Elim yüzüm düzgün sayılır ayrıca akıllı biriyim ama gel gelelim aşktan yana şansım yok. çok yalnızlık çekiyorum bugüne kadar okulu işi düşünmekten hiç aşka sevgiye vakit ayıramadım ayırmak istediğimde ise çevremde kimse kalmamıştı. yaşıtlarım bir bir evlendi yuva kurdu benim bir sevgili bile yok. Hergün benden küçüklerin nikah ve nişan fotolarını görmekten bıktımçok üzgünüm neden kısmetsizim niye kimse beni sevmiyor sanırım evlilik fikrini tamamen aklımdan atacagım düşünmekten bıktım
:) iste maalesef oyle karsi olmakla olmuyo bu isler :) hayirlisi olsun nasip diyelimBende kismetisz bekarlardanim :) 25 den once 30 dan sonra evlemmeye karsiyim :) guncel 28 olucam be tirsiyoreeee genclik gitti be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?