30 yaşına gireceğim hala hayırlı bir kısmet bulamadım.

Öküz olmasın
Öküz olmasın
Öküz olmasın

Evet tugce acti topigi ilk o evlendi,sonra petunya sonra ,ben :) darisi basiniza hnm lar

Öküz olmasın
Öküz olmasın
Öküz olmasın
Kiz gelin bizim bir yakinimiz var. Kızın nabzını kontrol etmesen yaşamıyor sanırsın.
İşten eve evden işe... Cok da iyi para kazaniyor. Bu sene israrlarimla ve destegimle Balkan turu yaptı. Hayret ediyorum yemin ederim.
Bir de böyle yasayan var. Her imkana sahip oldugu halde yerinden kimildamayan.
Gezin gezin gezmek iyidir

Demek ki Tanrınız bizi görmemiş. Belki oyüzden mutluyuz. Tanıştığımızdan beri ne istesek,planlasak oluyor. Yada planlara uymak bizim elimizde.
Valla aynı şeyler bizim için de geçerli. Planladığımız şeyleri gayet güzel yapıyoruz. Çok da mutluyuz. Hiçbirşey için geç değil daha 70 yaşında değiliz. 30 yaşı o kadar büyütme gözünde. O kadar hayalperest olma. Evlenmeden önce zaten yeterince tek gezmişiz. Yeter bence. Bundan sonra inşallah çocuğumuzla yapacağımız şeyleri düşününce sabırsızlıkla bekliyoruz doğmasını. Zaten yükseklik korkum var. Bungie jumping paraşütle atlama falan yapamıcam diye bir üzüntüm yok Ailece yapabileceğimiz şeyler bize yeterli.

Öküz olmasın
Öküz olmasın
Öküz olmasın
tatlim senin olumlamada sıkıntı var
öküz olmasın dersen öküz biri çıkar

Evet tugce acti topigi ilk o evlendi,sonra petunya sonra ,ben :) darisi basiniza hnm lar
biliyorum canim Tuğçe'nim topigi de ben seni pek animsayamadim belki de cok sık girmedigimdendir
Allah mesut etsin canım

ben de gezmek istiyorum hayatım o kızınki gibi
Ama yıllık izinlerde ailem.bekliyor gitmesem kırılıyorlar zaten yılda birkac kez görüyorum
Mesela bu bayram icin tatil ayarlamak istiyorum çünkü ailemin yanına gitmeme kararı aldim
Bir de gezmek istediğim yerler toplu tasimayla gidilmeyecek yerler arabam olsa daha rahat gezerim ah ah

DUA et benim gibi benim kabul olmadı ama vardır bunda da bir hayir diyorum üzülsen de gülsen de Allah vermezse olmuyor

Şu son konuları okuduktan sonra şükretmemiz gerektiğini anladım en büyük der bu olsun. Salak yerine konmaktansa...

Bende bayagidir girmedigimdendir.amin canim sagol

30 yaşında evlendim ama mutlu da deilim emin ol geç deil evlenmek için evlenmiyeceksin ve şu konuları görünce bence her gün dua etmelisin hayırlısı olsun die

25 yaşında evlendim, bence erken evlenmişim .
30'dan sonra düşünsem de olurmuş yani.
O yüzden geç kaldım diye
düşünme. Nasip bu işler. .

Bence bu fikirden uzaklaşın.Bu sizi bunalıma iter.Sakin olun.Nasibiniz kısmetiniz sizi bir yerde bulur.Sakince beklemek lazım.Evlenmek istiyorum diye kötü bir insanla karşılaşırsınız Allah korusun hatalarını göremezsiniz.Hayaliniz evlilik olduğu için insanlar konusunda seçiciliğiniz azalabilir.Önce bir insan çıkar karşınıza tanırsınız sonra evliliği düşünürsün.Evlilik istiyorum diye tanışmayın kimseyle bu hataya sürekleyebilir

Canim hic beklemedigin anda beklemedigin yerden gelecektir emin ol icin rahat olsun bi vakti vardir dua et

Bende kismetisz bekarlardanim :) 25 den once 30 dan sonra evlemmeye karsiyim :) guncel 28 olucam be tirsiyoreeee genclik gitti be

Kızlar 31 yaşımda evlendim bir yıl kadar önce yıl dönümümüzü kutladığımızda evliydik bir yıl sürmedi yani. Bu işler kısmet ama biraz da bizde bitiyo işler.
Biz kocamla yeni gelin evlerindeki gelinler var ya onlar gibi kızları gördükçe geyik yapıp kıkır kıkır gülüyoruz. Biz evlenmeye karar verdiğimizde kayınvalideme dedim ki bana bohça yapma yapacaksın sonra saklıcak yer bulamıcam harcama paranı dedim, kocama da ben tek taş isterim başka da bi şey almasan da olur dedim zirkonyum değil mi dese de pırlantamı mütevazi boyutlarda ve çok uygun fiyatlara aldım. Düğün zaten istemiyoduk güzel bi kına ve sade ama kalabalık güzel bi nikahla evlendik, balayımıza da gittik. Evim 1+1 yaklaşık gelinlik, kiralık araç, ev eşyaları, kına çerezimiz o bu da dahil yaklaşık 10 bin 12 bin civarıydı masraflarımız. Bizim işyerinde bi çocukcağız nişanlandı abla nişan yaklaşık 20 bini buldu diyo . İyi ki de öyle yapmışım borcum yok harcım yok takılarım da bana kaldı.
Pek kitap okumam ama bi kitapta okumuştum kadın bahçede yılan görüyo kürekle öldürüyo ve o gece kocası erekte olamamış. Kadın erkek gibi davrandığında yani güçlüyüm ben herşeyi ben bilirim dediğinde maalesef erkek kaçıyo. Düşünsenize erkekler neden pavyona gider kadınların sahte olduğunu bile bile ''kendilerini iyi hissettirdikleri için''.
Şimdi ben bilirim ben güçlüyüm hallerini bırakıyoruz, bilsek de sen daha iyi bilirsin demeyi bi şekilde beceriyoruz ve mütevazi olup evliliği anamızın evinde yapamadıklarımızı yaptırma kurumu olarak görmüyoruz.
Geriye sadece geçinmeye gönlü olan adam kalıyo, evlenmiş olmak için de evlenmeyin adamın geçinmeye gönlü yoksa yapacak bi şey yok.
Ayrıca hepsini geçtim evlenmemek de dünyanın en kötü şeyi değil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…