- 23 Ağustos 2012
- 51.871
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.599
- 898
bunların hepsini bende yapıyorum. kendimi geliştirmeye farklı şeyler denemeye çalışıyorum. ama insanız işte yalnızlık bunaltıyor iki kelam edeceğin, dertleşeceğin birlikte bunları yapacağın birini istiyorsun çünkü bunlarda artık sana o değerli hissi vermiyor
Sosyal medyayı ya da internetten yazanlari ben pek ciddiye almam ama oyle tanisip evlenen ve cok mutlu olanlar da var
Fakat yakisiklilik kriter olmamali
Bence biraz önyargılari kirmak gerekiyor
ben de senin gibi otoriter yapıda ve güçlü karakterde biriyim ve akilsiz demeyelim de bana katkı saglamayan insanlarla uzun sure sohbet etmeyi sevmiyorum çünkü zamanla sıkılıyorum ama bu demek degildir ki oyle ortamlardan uzak duralım
bence kendine bir sınır cizmissin ve o sınırın disina çıkmıyorsun
Onyargilarini kirmalisin
Farkli ortamlarda bulunmalisin
Her insan farklidir, herkes seninle aynı fikirde ya da IQ duzeyinde olmayabilir
bence sorunun kendini biraz yuksekte görmen
bak şöyle anlatayim, diploma olarak aynı duzeyde olduğum insanlar var hatta benden daha ust duzeyde sayilabilecek üniversitelerden mezun olmus mühendis arkadaslarim da var
Ama iki lafi bir araya getirip cümle kuramaz ve kendini ifade edemezler
Ben cok farkli cesit insanla farkli ortamlarda bulundum, yeri geldi sıkıldım yeri geldi kendimi yetersiz hissettim yeri geldi tahammül edemedigim zamanlar oldu
Ama bir sekilde insanlarla iletişim halinde olmak ve tahammül gostermek zorundayiz, gosteremesek de saygı duymamiz gerekir
Karsina biri cikinca onu tanimaya ve olumlu yönlerini gormeye calis
Bir de ben sosyal acidan kendini yeterince geliştirmedigini düşündüm, insan iliskilerinde sorun yasiyor musun?
Ben de "sweetheart" demek istiyorum
kiz siz ikiniz her konuda bekarlığa atifta bulunuyorsunuz Mune de cimbizlayip sizi gri yapiyor en iyisi size abi kardes birini bulalım cifte dugun yapin
o topik hala duruyor Tuğçe ile petunya evli mutlu çocuklular
30 yas üstüne yaşlı gozuyle bakiyorlar
Gecen bir komsumun oglu evlendi adam 35-36 nisanlisi da 30-32 civari
Bahsederken nisanlisi da yaşlı 30-32 yaşlarında dediler
hahahahasanırım yaptığım en büyük hata.. sosyal medyadan bile biri eklese yakışıklı değilse engelliyorum:))
4 sene 3 çocuk wuhuuuu.Benim halam 34 yaşında evlendi şu an 38 yaşında 3 çocuğu var sonradan depar attı :))
Ben evlenmeden 30'una gelen kişinin çok gecikmiş olduğuna inanıyorum. Sonuçta bir evlilik olucaksa direk çocuk yapılmaz ki ! En az bir 3 yıl karı-koca ilişkisi olmalı. Birbirlerine ayırmalılar vakitlerini. Gezmeliler eğlenmeliler. Çocuk her halükarda kısıtlıyor. Şimdi 25 yaşında evlenen kişi 5 yıl gönül eğlendirse sonra da 30larında çocuk yapsa. Hem daha istekli olur daha iyi bir ebeveyn hem de maddiyatı ayarlar. Sen ise bu 5 yılı boş geçirmişsin şimdi evlensen bile giden gitti. Dönüşü de yok ve bence bu noktadan sonra direk çocuk yapıcaksın. Oyüzden artık geçen zaman sana fazla şey kaybettirmez, kaybetmişsin kaybedeceğini. Oyüzden fazla sıkma canını.
Sağ olun insanlara gerçekten motivasyon oldunuz.
Son cümleleriniz de ayrıca....cidden sıfat bulamadım. Şaka mısınız?
Sağ olun insanlara gerçekten motivasyon oldunuz.
Son cümleleriniz de ayrıca....cidden sıfat bulamadım. Şaka mısınız?
30 yaşında tanistim eşimle 1 yil sevgilik nisanlilik dönemi geçirdik ve evlendikten sonra bir yıl sonrada hamile kaldım. Bebek hemen doğmuyor o yüzden 9 ayda ordan kazandik bu 2.5 yılda gezeceğimiz heryeri gezdik, eğlendik ve hala geziyoruz hemde bebeklerimizle hatta sana bir sır vereyim cinsel hayatımızda tam gaz yani senin deyiminle gönlümüzude eğlendiriyoruz. Sen bu kafayla 25 de evlenir 30 da bosanirsin.Ben evlenmeden 30'una gelen kişinin çok gecikmiş olduğuna inanıyorum. Sonuçta bir evlilik olucaksa direk çocuk yapılmaz ki ! En az bir 3 yıl karı-koca ilişkisi olmalı. Birbirlerine ayırmalılar vakitlerini. Gezmeliler eğlenmeliler. Çocuk her halükarda kısıtlıyor. Şimdi 25 yaşında evlenen kişi 5 yıl gönül eğlendirse sonra da 30larında çocuk yapsa. Hem daha istekli olur daha iyi bir ebeveyn hem de maddiyatı ayarlar. Sen ise bu 5 yılı boş geçirmişsin şimdi evlensen bile giden gitti. Dönüşü de yok ve bence bu noktadan sonra direk çocuk yapıcaksın. Oyüzden artık geçen zaman sana fazla şey kaybettirmez, kaybetmişsin kaybedeceğini. Oyüzden fazla sıkma canını.
Bakın siz evlenmeyi düğün dernekten ibaret görüp istediğimizden hevesliyiz sanıyor gibisiniz.Ben düğünüme bir ay kala üstüme kurdukları baskıdan dolayı o aile ile daha fazla yapamayacağımdan dolayı nişan attım.Yani elbette ki evlilik büyük bir sorumluluk ama her genç koz belli bir yaştan sonra kendi evini ve ailesini kurmak,yanına sevildiği yoldaşını bulmak ve çocuk sahibi olmak istiyor.Bunu bu şekilde de değerlendirebilirseniz sevinirim.Mesela ben hiç bir zaman düğündü bilmemneydi derdinde biri olmamışımdır,benim için sadece bir imza olsun sevdiğim insana bağlayan,diğer teranelerin anlamı yok.Ama demek ki hayırlı değilmişEvlilik bekarlara cok hoş cok cazip geliyor ama boyle ruya gibi bir sey degil. Bilmiyorum bence evlenmediginize bu kadar uzulmeyin, evlendiginizde bir sulalenin daha sorumlulugunu almak cok da ozenilecek bir sey degil. Yani mutsuzlugunuzun cozumu evlenmek degil cunku evliligin de cok sıkıntıli yanlari 'var'. O zaman hayat daha kolay olmuyor.
He ben demiyorum ki kimse evlenmesin. Ama evvela kendiniz mutlu olun hayatta. Sonra yolunuz kalbinizin isinacagi biriyle kesişirse ne âlâ. Evlilik= mutluluk degil.
30 yaş üstü yaşlı saçmalığı her yerde var galiba. Dün işyerimde bir abi seninnproblemin çok seçici olmak artık 30 olcaksın ne gelirse razı ol işte dedi
Bu abi 24 yaşındayken 31 yaşında bir kadınla evlenmiş. Daha doğrusu 23teyken 30 yaşındaki bu hatuna aşık olmuş, unutamayıp 1 yıl sonra peşine düşmüş. 11 yıllık evli şimdi, bir tane de küçük bebekleri var.
Ben de dedim ki madem 30 yaş bu kadar kötüydü abicim sen niye evlendin ???O da dedi ki ben aşık oldum. Eee mal değneği demek ki b.k attığın 30+ kadınlara da aşık olunuyor...kafaya gel.
Hatalarla yüzleşmekten kaçılarak hiçbir yere varılmaz. Artık atı alanın üsküdarı geçtiğini ve eşşeğini niğdeye sürmesi gerektiğini söyledim. Bence realist yorumlar balon gibi hava basılmış tesellilerden çok yarar insana. Acıtır ama yararlı olan da odur.
Ayrıca bu senin vereceğin akılla olacak bisey değil. Napsin nasip olmayinca olmuyor. Allahın yazgısıni senin yorumun degistirmeyecegine göre daha pozitif yorumlar yapabilirsiniz.Hatalarla yüzleşmekten kaçılarak hiçbir yere varılmaz. Artık atı alanın üsküdarı geçtiğini ve eşşeğini niğdeye sürmesi gerektiğini söyledim. Bence realist yorumlar balon gibi hava basılmış tesellilerden çok yarar insana. Acıtır ama yararlı olan da odur.
Kafam daginik oldugu icin hala motivasyon veren kelimeleri ariyorum.
Formule gel, herkes 25 yasinda evlensin. Bes sene beklesin sonra cocuk yapsin.
Ben evlenince hemen cocuk yapacaklardanim. Hatta evlenmeyi bile beklemeden cocuk yapacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?