• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 yaşlarında olupta komplekste olan bayanlar buraya !

30 yaşıma girdim moralim bozuluyor ama sokakta yaşımı bilmeyenler beni en fazla 23 sanıyolar benim korkum birden çökmek inş. olmaz böyle bişey minyon yapılı birisiyim ....

benimde yasimi gostermediğimi söylüyolar minyon tipli olduğumdan galiba, hayatta almayi çok istediğim şeyleri almiş olsaydim belki yaşin farkinda olmazdim belkide o zaman her yaşin güzelliğini yıllanmişliğini an be an yaşayabilirdim, fakat alamadiklarim yüzünden yaşiyamadiklarim yüzünden yaş daha ağir basiyor bu durumda

30 yaşımdayım..opuyorumnanaktan
Bu 30lu yaşlara gelmek için çok bekledim çoook..
Ben çok seviyorum her geçen yılı..hihoyyyt

30 lu yaşı neden bekledin hayırdır canım? beklediğin birşey olduğu için seviyorsun bence aksi olsaydı sende buraya başka duygularla yazıyor olurdun.

Beklediğim bir şey yoktu,sadece ben hep büyümek daha çok büyümek isterim....kaydirigubbakcemile4
Aslında çok gariptir ki 30 yaşım benim hayatımdaki dönüm noktalarından biri oldu..
Önemli bir seneydi benim için..
Kendimi,ailemi,arkadaşlarımı,çevremi bu sene daha iyi tanıdım..hihoyyyt
Daha da yıllar geçsin ki bilmediğim,görmediğim daha neler çıkacak kimbilir karşıma diyorum..:lepi:

Beklediğim bir şey yoktu,sadece ben hep büyümek daha çok büyümek isterim....kaydirigubbakcemile4
Aslında çok gariptir ki 30 yaşım benim hayatımdaki dönüm noktalarından biri oldu..
Önemli bir seneydi benim için..
Kendimi,ailemi,arkadaşlarımı,çevremi bu sene daha iyi tanıdım..hihoyyyt
Daha da yıllar geçsin ki bilmediğim,görmediğim daha neler çıkacak kimbilir karşıma diyorum..:lepi:

işallah 50-60 yaşindada aynı düşünceler içinde olursun canım

30 lu yaşlar güzel yaşlardır..Tecrübe sahibi oluyorsun..Gerçek anlamda insanları daha iyi tanıyabiliyorsun..(Tabiri yerindeyse Gözünden tanıyorsun..)

Bende 30 yaşındayım ve 2 çocugum var. Tanımayanlar ne 30 sanıyor nede 2 çocuk annesi olabilecegimi. Ama önemli olan bana göre benim hissettiklerim. Kimi zaman canım acıyo geçen zamanı düşünüp. Daha bunun 40 var 50 si var 0 lı yaşlar biraz sarsıyo ama sonra alışıyosun. Kadınlığının zirvesinde oluyosun. Daha bilinçli daha kendine güvenen bir insan halini alıyosun.Düğün resimlerime bakıyorum çocuk gibiymişim o zaman. Zamanın senden aldıklarına bakıyosun sadece fiziksel almış oluyor ama ruhen sana kattıkları daha kıymetli.

30 yaşlarında değilim ama komplekslerim şimdiden başladı benneyaptımki 22 yaşındayım ama herkes 18-19 gibi göründüğümü söyler.... Buna rağmen ben kendimi çökmüş hissediyorum insanlar beni küçük sanınca şaşırıyorum ama yaşlanmak istemiyoruummm :1no2:

33 yaşındayım nasıl oldu da 33 oldum anlamadım kaydirigubbakcemile3 minyon olduğumdan en fazla 25/27 sanıyorlar yaşımı soranlara 33 diyorum yok bende 90 diyorlar kaydirigubbakcemile3
ama aynaya baktığımda yaşlanmış olduğumu düşünüyorum bazen, eski resimlerime bakınca bir tuhaf oluyorum 18/23 yaşındaki resimlerim özellikle ohaoldumsmileboshayallersmile

30 lu yaşlar güzel yaşlardır..Tecrübe sahibi oluyorsun..Gerçek anlamda insanları daha iyi tanıyabiliyorsun..(Tabiri yerindeyse Gözünden tanıyorsun..)

ya bu gerçekten anlaşılmıyor biliyomusun yaş almadıkça, yani tecrube denen olay,
ergenken yada yirmili yılların başlarında, ben herşeyi bilirim ben oldum cartım curtum havalarındaydım ama gerçekten yaş almak başka bi bişey, olgunluk katıyor insana, belkide aynı şeyi 50 yaşıma gelince bugun için söylerim
:hulya:

30 olcam seneye...ama hiç kompleksim olmadı şimdiye kadar her yaş ayrı bir güzellik...
ben aksine kaybedilen her yaşa üzülüyorum bir yılı tam anlamıyla yaşıyormuyuz ,hayır!
bir daha o yaşları göremiycez her yaşını kıymetini bilebilsek keşke...
bu arada yaşımı göstermeyenlerdenim en fazla 24-25 miş:icecream: :nazar:

ayy bende hiç 30 yaş kompleksi oluşmadıı:37:
ruhum gelemedi oralara acaba ondan mıı.:27:
bir kaç ay kaldı şunun şurasında:17: 20 li yaşlardaki
heyecanı,hareketlilik hala mevcut...:8:lakin daha
ağırkanlı ve olgun bir hal alıyor insan...:31:

Back
X