- 23 Ekim 2017
- 26
- 58
- 88
- 38
- Konu Sahibi sonbahar31
-
:) mahalle baskısı tam olarak bu oluyor.9 yaş küçük kuzenin sana üzüleceğine daha 22 yaşında çoğu şeyi yaşamadan tatmadan evleneceği için kendine üzülsün
canım sorun ta olarak da bu; çok güzel giyinirim hatta ofiste sürekli kadınlar tarafından iltifat alırım . ne giydiğime bakarlar nerden aldığımı sorarlar. nerde ne yapıyorum bilmiyorumO kuzenin önce kendine baksın
Herşeyi koca bulmak zannetmiş
Canım acaba dış görünüşüne mi önem vermiyorsun
Kadınsı giyiniyormusun
Canın sıkkın gibi ona istinaden soruyorum
Böyle olunca ruh halin,giyime pek önem vermiyorsundur doğal olarak
işte arkadaşım yok sanırım beni en çok üzende bu.. iş yerinde bir iki kız var onlarla çok anlaşamıyorum evli bir kaç arkadaş var seviyorum onları ama onlarda eş çocuk muhabbeti olunca ortak payda da buluşamıyoruz. ben dışarı çıkmak hoş vakit geçirmek yeni şeyler keşfetmek istiyorum. bunu da evli arkadaşlarla yapmak çok zor çünkü onların öncelikleri farklı. kurs falan bende düşünüyorum burası küçük yer olduğu için bulamadım birşey. ama ramazandan sonra yüzme kursu istiyorum.Kuzeniniz densizlik etmiş. Asıl onun acelesi neymiş diye sormadınız mı?
Uzaktaki arkadaşlarla telde görüşmekten ziyade yakındaki arkadaşlarla dışarıda buluşsanız?
Yeni arkadaş ortamlarına girseniz, kurslara yazılıp farklı hobiler edinseniz?
Hem zihnen iyi gelir hem yeni insanlar tanırsınız
Yas 31 canım aynı seylerı yasıyoruz tamamen aynı yanı yapacak bır sey yok keyfıne bak duyunca bende uzuluyorum benden kucuklerın evlendıgını elden ne gelır hıc bırsey öyleyse kabullenmek lazım.:) mahalle baskısı tam olarak bu oluyor.
İşte kursa, atölyelere falan katılırsanız arkadaş edinirsiniz.işte arkadaşım yok sanırım beni en çok üzende bu.. iş yerinde bir iki kız var onlarla çok anlaşamıyorum evli bir kaç arkadaş var seviyorum onları ama onlarda eş çocuk muhabbeti olunca ortak payda da buluşamıyoruz. ben dışarı çıkmak hoş vakit geçirmek yeni şeyler keşfetmek istiyorum. bunu da evli arkadaşlarla yapmak çok zor çünkü onların öncelikleri farklı. kurs falan bende düşünüyorum burası küçük yer olduğu için bulamadım birşey. ama ramazandan sonra yüzme kursu istiyorum.
Olabilircanım sorun ta olarak da bu; çok güzel giyinirim hatta ofiste sürekli kadınlar tarafından iltifat alırım . ne giydiğime bakarlar nerden aldığımı sorarlar. nerde ne yapıyorum bilmiyorumama biraz baskın karakter olduğumu biliyorum yani kimseye eyvallahı olmayan biriyim acaba bumu beni itici yapıyor bilmiyorum
ben zaten illa evlilik olsun demiyorum. birkaç arkadaş birde yaren. yalnızlık kadar dünyada zor birşey yok. birde ben arkadaş canlısıyım asosyal olunca psikolojim bozuluyor. insanlar nasıl tek yaşıyor bilmiyorum inanın çok zor. hiç birşeyden zevk alamıyorsunuz.Ne desem bilemedim,vardır vakti zamanı üzülmeyin.
Mutsuz bir evli olmaktansa,mutlu bir bekar olmak daha iyi.
Hem anlattığınıza göre sosyal bir hayatınız var,bir gün değişecektir bu durum.
Mutlu olmak evli olmak değildir.niNasıl ki okuyup, iş sahibi olup herşeyin değişeceğini sanmışsınız olmamış. Sevgili yada eş oluncada birşey değişmeyecek.
Eğer siz şartlarınız içinde mutlu olmayı başaramıyorsanız,elde edeceğiniz şartlar size zaten mutluluk getirmeyecektir.
Mutlu olmanızı şartlara bağlamayın,sakin kafayla ağrısız sızısız dertsiz bir kafede içtiğiniz kahvenin bile verdiği mutluluğun farkına varın,farkındalığınızı arttırın.
evim kişisel gelişim kitapları ile dolu:) hatta buranın olumlama forumlarını da takip ediyorum. beyhan budak ve başak kablanı sık sık izliyorum:) amaa amaaane yaparsam yapayım içimde koca bir boşluk ve yalnızlık hissi... hayat amacım yokmuş gibi. hani insanlar doğar, büyür, işe girer iş bulur evlenir. sanki bu döngüde olmak zorundaymışız gibi. bilinç altım ee ne olacak şimdi diye sorup duruyorÜzülme arkadaşım , kısmetse gelir Bağdat'ta Yemen'de kısmet değilse ne gelir elden demişler. Ya pozitif ol , mutluluğu kendine çek. Bu aralar buna taktım ve inanıyorum. Sende internetten yazılara videolara bak. Mutluluğa odaklanan , sen mutlusun
çevreme bakıyorum nerde uyuşuk, mel mel bakan, herşeyi başkalarından bekleyen asalaklar varsa işe yarıyor ama bizim gibi her işini kendi yapan, kimseye minnet etmeyen, güçlü kadınlar yalnız! bu işte bir terslik var.Olabilir
Bu erkekleri korkutuyor olabilir
Bayılırlar narin kuğu tipi kırılgan kızlara
Çekiniyorlar kendine yeten kadınlardan
Çünkü seni etkileyemeyeceğini bilir
çevreme bakıyorum nerde uyuşuk, mel mel bakan, herşeyi başkalarından bekleyen asalaklar varsa işe yarıyor ama bizim gibi her işini kendi yapan, kimseye minnet etmeyen, güçlü kadınlar yalnız! bu işte bir terslik var.
Çünkü o zaman gururu okşanıyorçevreme bakıyorum nerde uyuşuk, mel mel bakan, herşeyi başkalarından bekleyen asalaklar varsa işe yarıyor ama bizim gibi her işini kendi yapan, kimseye minnet etmeyen, güçlü kadınlar yalnız! bu işte bir terslik var.
iyide çok mu zor bilikte yol almak. ben eşimin güçlü, akıllı, ne istediğini bilen çağdaş birisi olmasını isterim. böyle bir adamda yanındaki kadının kendi ayakları üzerinde durmasını, çocuklarını iyi yetişmiş özgür bireyler olarak yetiştirmesini, kendisine bağımlı olmaması gerektiğini bilmesi lazım. evlilik baskı imparatorluğu değil birlikte yola çıktığın cumhuriyettir. evet neden yalnız olduğum belli:) ben en iyisi kurs arayışlarına devam edeyim:)Bir erkek kendinden üstün bir kadın kabul etmez .
Her bekarlık konusunun sonucu hep buraya çıkıyor .
O mel mel bakıyor dediklerinizi yönetebildikleri için zaten onları tercih ediyorlar . Nerede okumuş kültürlü bir kadın var kendine güvenmeyen erkek onlardan kaçıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?