31 yaş, aile ile yaşama, sevgili ve arkadaş olmaması.

Welcome to Turkey .

Burası ataerkil bir coğrafya maalesef keşke dediğiniz gibi olsa her şey .

Üzülmeyin Herşeyin bir vakti zamanı saati vardır kimi 19 yasında kimi 45 yadında evlenir . Önemli olan da zaten mutlu olmaktır .
İşiniz varmış hayatınızı beylerle mi doldursanız acaba mesela ayda bir kere cilt bakımına masaja gidin .
Senede 2 kere sac modelinizi değiştirin . Turlara katılın Dünya'nın değişik ülkelerini görün . Değişik insanlar tanışmışta olursunuz . Spora başlayabilirsiniz ya da dans kursu da olur farklı bir yabancı dilde Olanilir . Sosyal medyayı daha aktif kullanın . Giyim makyaj vs Bunlarda biraz tarzınızı değiştirebilirsiniz .
Bol şanslar dilerim size ama kötüyü düşünmeyin .

teşekkür ederim önemseyip yazdığınız için. aslında kendini başkaları ile kıyaslamak çok yanlış biliyorum çünkü herkesin zamanı kendine. benim ninem elinde bastonla gezerken ajda pekkan sahnede dans ediyor mesela:) kötü bir örnek oldu farkındayım. :) demem o ki herşeyin bir vakti olduğunu çok iyi biliyorum ancak bu içinden çıkılması zor yalnızlık hissi sevgisizlik o kadar bunaltıyor ki beni. bazen isyan noktasına geliyorum. işte bu duygulardan krtulmak için çareler arıyorum. ne yapabilirim diye yada içimi dökmek istedim diyelim. çünkü güçlü görünmekten çok yoruldummm.

Arada bir rol yapacaksın
Yiğidim şu konservenin kapağını aç o Kuvvetli ellerinle
Ayyyy korkarım ben böcekten kurtar beni
Ayyy Tırnağım kırıldı...gibi örnekler
Oyunun kuralları böyle :)))

inanın hepsini yapmaya çalışıyorum. kendimle çok oynarım geçen sene 7 şehir gezdim bu yıl küçük kaçamaklar yaptım. ne yaparsam yapayım içimdeki boşluk gitmiyor. gündüz sorun yok koşuşturmacayla bir şekilde geçiyor. aa gece... odada tek başınıza konuşacak kimsenizin olmaması yalnızlık... aileniz ar demeyin çünkü paylaşacak hiç ortak noktamız yok. emekli bir baba herşeyden uzakta bir anne hepsi bu.!

Iki gundur ayni konuyu okudugum ikinci kisisiniz. Sizede kendimden yola cikarak ornek vereyim.
Bende gecen yil ayni dusunceer icindeydim. Aile bunalimi. Es istegi, Arkadas ortamlarinda cevre yapma vs. Sonra karsima oyle bir insan ciktiki beni hayattan soguttu evliliktende. O sikayet ettigim kurtulsam dedigim ailem simdi bana teselli oldu. Babam moral bozuklugumu gormus sana vitamin alayimmi dedi bu gun. O halsizim saniyor benimse kalbim agriyor bilmiyor tabi. O kadar dokunduki bir yil onceki dusuncelerimi dusununce. Simdiki aklim olsa zamana birakirdim her seyi bir seyi istemekte diretmezdim. Allah in bir bildigi var ki yalniziz. Keske bende sadece yalniz olsaydim. Arkadaslarim olmasada kendime yeterdim. Sahile gider bir bankta kitap okurdum. Aksamlari yalniz film izlerdim. Yazilar yazardim. Sporumu yapardim. Su an israrla istedigim seylerin bedelini odemezdim. Arkadaslarin dahi fayda vermedigi bir sıkıntiyi cekmezdim gunlerdir. Zamana birakin. Allah herseyin en iyisini bilir. Hayatin tadini cikarin. Sukredin sikayet ettigim seyler nimetmis anladim.
Bu arada kuzenin de evlensin bir iki yil sonrada kendine uzulecek merak etmeyin size sira gelmeyecek uzulmesi icin.

Anlıyorum sizi, hak da veriyorum ama yinede uzulmemeye çalış. Kurslara katıl, değişik değişik elbet bitişiyle tanisirsin diye düşünüyorum. Mesela fotoğrafçılık. Yada yemek, boyama. Ekstra olarak başka şeyler de olur.

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...nce-olumlamalar.825895/page-775#post-55621483

Burayi da tavsiye ederim

Arada bir rol yapacaksın
Yiğidim şu konservenin kapağını aç o Kuvvetli ellerinle
Ayyyy korkarım ben böcekten kurtar beni
Ayyy Tırnağım kırıldı...gibi örnekler
Oyunun kuralları böyle :)))
ya bazen bende böyle olmak istiyorum. sonra kızıyorum kendime kızım sinir olduğun insanlar gibi davranma.! yahu ben türk kızıyım benim atalarım at sırtında tarlada erkeklerle birlikte çalışmış. kadın dediğin osmanlı kadını gibi olur yiğit, mert, çalışkan, güzel ve asil:)

Bu konuda ben en çok gençliğinin tadını çıkarmadan evliliğe yürüyen kuzenine üzüldüm. :)
Ne sanıyor bunlar evliliği yahu. Ayy gülmekle ağlamak arasında bir yerdeyim yine :)

derdiniz nedir bilmiyorum ama umarım tez zamanda atlatırsınız. önerilerinizi dikkate alacağım çok tşk ederim.

Bu konuda ben en çok gençliğinin tadını çıkarmadan evliliğe yürüyen kuzenine üzüldüm. :)
Ne sanıyor bunlar evliliği yahu. Ayy gülmekle ağlamak arasında bir yerdeyim yine :)
ya o ayrı cins zaten:) kimlere maskara oldum diye kendime kızıyorum. evlenince anlayacak dünyanın kaç bucak olduğun ama benim mesele onun bana bunu söylemesi değil. benim gerçekten yalnız olmam. bu illa evlilik için değil konuşacak, derdimi anlatacak bana yarenlik edecek kimsenin olmaması..

Sizi o kadar iyi Anlıyorum ki bende 10 seneye yakın yanlız yaşadım . Zamanla Arkadaşlarım yavaş yavaş evlenince iyice Yanlızlık büyümeye başladı . Tek basına olunca hayatın tadı tuzu da kalmıyor . Ama hersey nasip sonuçta . Çıkar Karşınıza mutlaka birisi iş ortamınız nasıl ?

iş ortamım çok stresli o yüzden bazen kimsenin gözü kimseyi görmüyor. ee çoğu da evli olunca herkes hayat telaşında

Aileniz nasıl bir yaklaşım içinde ?
Artık evlen vs demiyorlar mı ?
annem bazen diyor ama üzüldüğümü görünce amann ben evlendim ne oldu diyor:) sanki evlenecek biri varda :) aday adayı bile yok.! en çok üzüldüğüm şeyde bu yaşıma kadar kimsenin yanıma gelip senden hoşlanıyorum dememesi. hiçmi begenilmez bir insan ya

Sizi bunaltan eş konusu değil aslında. Hayatınızda size destek çıkıcak, canınız birşeye sıkıldığında yanınızda olacak bir dost vb. hiç kimsenin olmaması.

Kafa dengi arkadaşlar, güzel bir sosyal çevreniz olsa hem eş konusu umrunuzda olmaz hemde karşınıza hoşlanabileceğiniz birinin çıkması daha kolay olurdu.

Kendime çok benzettim sizin durumunuzu. Özellikle akşam olup odama girdiğimde bazen insanın üstüne geliyor o duvarlar. Benimki bilinçli olarak sosyal çevremi bir anda kesip atmaktı kişisel sorunlarım nedeni ile. Ona rağmen bazen o kadar yalnız hissediyorum ki kendimi size anlatamam.

Arkadaş edinmeye çalışın bir şekilde. Eskiden aranıza soğukluk giren iyi birisi varsa onunlada iletişime geçmeyi deneyebilirsiniz. Canınızı sıkmayın, su akar yolunu bulur.

Sosyal ilişkileriniz çok güçlü değil bence sebep bu . Yoksa güzellikle falan alakalı Şeyler değil gercekten . Bizim bir tanıdık var kız çok çirkin gercekten çirkin ama çok sosyal Girdiği çıktığı ortamlarda çok konuşur ve kendini belli eder. Sonuç 25 yasında evlendi .

bilmiyorum artık

beni gerçekten anlamışsınız. anlatmaya çalıştığım tam olarak bu. bakalım zaman neyi gösterecek. 'An'da kalmayı bir başarabilsem düşünmesem birşeylerin tadını çıkarsam belki olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…