31 yaş, aile ile yaşama, sevgili ve arkadaş olmaması.

beni gerçekten anlamışsınız. anlatmaya çalıştığım tam olarak bu. bakalım zaman neyi gösterecek. 'An'da kalmayı bir başarabilsem düşünmesem birşeylerin tadını çıkarsam belki olacak.
Dertlinin halinden dert çeken anlar :)

Boşverin, yalnızda güçlüsünüz. Akışına bıraktığınızda gözünüzde büyütüp, daha fazla canınızı sıkmazsanız.

Bir gün sonra bile ne olacağımız belli değil, bugünün tadını çıkarın.

sağolun.. elimden geldiğince mutlu olmaya çalışacağım:)

o kadar aynıyız ki. telefonum resmen çalmıyor. kimse aramıyor. nerde yanlış yapıyorum da bir tek arkadaşım bile yok diye düşünüyorum

o kadar aynıyız ki. telefonum resmen çalmıyor. kimse aramıyor. nerde yanlış yapıyorum da bir tek arkadaşım bile yok diye düşünüyorum
bilmiyorum canım. neden böyleyiz bende bilmiyorum. benim bir arkadaşı ar çevresi insan dolu ne istese yapıyorlar. herkes çok beğeniyor kız arkadaşları bile peşinde pervane.. biz neden böyleyiz onda olup bizde olmayan ne bulamıyorum. aura meselesi galiba..

Öyle galiba ama sanki sosyal olanlar ikili ilişkilerde bir adım önde ya da cevresi geniş olanlar mesrla Düğüne konsere çok katılanlar özellikle

Tabi ki onde olurlar ama dugun konser olayinda anlasmak istemek onemli sizi begenip sevse bile siz istemeyince olmuyor karsilikli olmasi gerekiyor.

Tabi ki onde olurlar ama dugun konser olayinda anlasmak istemek onemli sizi begenip sevse bile siz istemeyince olmuyor karsilikli olmasi gerekiyor.
Öyle tabi orası ama mesela benim bir arkadasım vardı okulda pek arkadası yoktu zaten kapalı bir aile yapısı vardı kuzenleriyle falan gezerdi düğünlere katılırdı akrabalarının . En sonunda bir baska kuzeniyle evlendi . Onu kastettim düğünlere katılanlar Sıklıkla daha çabuk evleniyorlar .

Üzülmeyin kısmetiniz bir yerde sizi bekliyordur.Benim 5 yıllık ilişkim vardı nişanlandık 9. Gün tartıştık.1,5 ayda bitti 1,5 sene bekledim barışırız vs diye.Meğersem adam gitmiş nişanlanmış bile.geçen sene ekimde bekleme beni nişanlandım yazdı.O an kafamda bitirdim.Herkeslere hayır diyordum ısınamıyordum.Sonra önüme baktım.4 ay sonrasında şimdiki nişanlımın babası beni beğeniyor aracı sokuyor benle tanışıp oğlu ile tanıştırsın diye.Ben de ortak arkadaş tanıştırdı sanıyordum.1 şubatta buluştuk akşamında olumlu karar verdik görüştük.Şubatta sözümüz nisanda nişanımız oldu.Kısmetse eylülde evleneceğiz :)

5 yıllık ilişkimde bi küs bi barışık gidiyordu tam anlamıyla sevemiyordum karar veremiyordum.Demekki karşı tarafta da net değilmişki olmamış.Ve şu an çok mutluyum maşallah.

Allah sizin de gönlünüze göre versin.Bu arada ben de 33 yaşındayım.

Takma takma herkes ama herkes evlenebilir ,çok matah birsey degil .Ayy cok güldüm yaaa.
Sevdiğiniz seyler yapın, doğal olun ,kendinizi sevin,özgüven kazanın

Herkesin hayatında havlu attığı zamanlar oluyor. Yalnızlık çok zor anlıyorum sizi. Bence bu durumlarda kişilerin yapabileceği bişey yok sanki. Yani hayatınızdaki herkesi önemsiz sebeplerden elemiyorsanız yapacak bişey yok.
Böyle durumlarda biraz daha hayatımızın iyi yönlerine odaklanmamız gerekiyor sanki. Ne bileyim dans kursuna gidin mesela, seramik dil olabilir. Birileriyle tanışırsınız.
Üzülmeyin lütfen. Hele hiiiç isyan etmeyin.

Kesınlıkle bır cekım var işte o bızde yok.

Bu evlenme merakını anlayamıyorum. Ne oluyor saniyorsunuz ki evlenince çok mutlu olacagim her şey bambaşka olacak mı diyorsunuz kafanız değişmediği sürece her şey bambaşka OLAMAZ. ve mutluluk da kişinin iç dünyasıyla alakalıdır çünkü bir saatten sonra hayat senin hayatın oluyor yani evlilik öyle aman aman bir durum değil. Buna efor harcayıp kendinizi yipratacaginiza kendinizi daha fazla geliştirmeye adayın, gelişmenin bir sonu yok. Kendinize zaman ayırın, şu anki olduğunuzdan daha iyi olmaya çalışın bunlar olunca diğer şeyler zaten olur.

Sana çok mu üzülüyormuş?! Ben evliyim ama bekar gibi çıkarım gezerim, haftasonu bodrum a gittim, bekar hayatını çok seviyorum, eşim de kabullendi sen serserisin diyor. İnsan bu durums üzülür mü

23 yaşındayım ama sizi çok iyi anlıyorum şimdi arkadaşlar yine bana kızıcaklar evlilikle ilgili bende bi çok konu açtım forumda yüzümde koyu renk çiller ve baya koyu kahverengi gözaltlarım var beni kimse beğenmedi bu zamana kadar bundan sonrada beğeneceklerini sanmam dediğim gibi bana yine kızanlar olucaktır çille ne alakası var yine mi sen vesaire... ama dediğim gibi bende evlenemeyeceğimi düşünüyorum o yüzden sizi çok iyi anlıyorum 23 yaşında olmama rağmen ama eminim ki siz birazcık tarzınızı değiştirseniz değişik ortamlara katılsanız birileriyle tanışabilirsiniz umarım en kısa zamanda gönlünüze göre biri çıkar karşınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…