31 yaş, aile ile yaşama, sevgili ve arkadaş olmaması.

Bende öyleyim. Sorun bizde değil bizi kaldıramayan erkek daha çıkmadı karşımıza. İtici felan da değilsin.

Belli bir yastan sonra arkadas bulmak zor oluyor, bir sebebi de herkesin sevgilisinin ya da esinin yaninda olmasi. Bence sizin eksiginiz sevgili. Bunun icin de tabi cekici bir birey olmak gerekiyor. Dis gorunusunuz hakkinda bilgi vermemissiniz, ama 31 yasina kadar kimsenin dikkatini cekemediyseniz bence onemli bir problem olmali. Fazla kilonuz olabilir, ya da cok zayifsinizdir. Dislerinizde problem olabilir, ya da yeterince sik yikanmiyorsunuzdur. Giyim tarziniz demodedir, yuzunuz guzel olmayabilir, sesiniz kotudur, sakaliniz ya da biyiginiz vardir. Hakkinizda pek bir sey bilmedigimiz icin yorum yapamiyorum, ama tum bunlarin cozumu var. Burada bana cok karsi cikan olacaktir, ama eger bahsettigim ozelliklere sahip degilseniz (yani vucudunuz fit ise, guzel giyiniyor, guzel kokuyorsaniz, saclariniz disleriniz iyiyse, sesiniz normalse) ben sizin yerinizde olsaydim guzelligimi artirmak icin estetik operasyon dusunurdum. Ben de 31 yasindayim, ben de sizin gibi ciddi birisiyim genelde, asiri sessiz ve sifira yakinsayan arkadas cevremle bile bana asik olan erkek olmustu. Cok abartilacak bir guzelligim de yok, ama ortalamanin ustunde kabul ediyorum kendimi. Dis gorunus en onemli sey. Yine ayni sekilde benden cok daha asosyal olan bir arkadasimin erkekler pesinde pervane oluyordu. Yani bu is neredeyse tamamen dis gorunus ile alakali. Siz kendinize guzel geliyorsunuzdur, ama bir sekilde sorunun nerenizde oldugunu ogrenin, anneniz soyler tahminimce.

Aynı beni anlatmışsınız. Her yönüyle. Kaç yaşında evlendiniz acaba?

Ailenizden ayrı eve çıkma şansınız var mı? Belli bir yaştan sonra aile ile beraber yaşayanlar hayatında ilerlemiyormuş gibi hissediyorlar genelde, etraflarına yaydıkları hava da bu şekilde oluyor. Kendinizi bulmanıza tanımanıza yardımcı olabilir özgüveniniz gelişir tek başınıza yaşarsanız.

Cok abartmiyor musunuz yahu? Bir meslek var diye erkek korkuyormus, kendine yetiyormus diye korkuyormus filan. Hicbir erkegin gelemedigi yere gelmis, hicbir erkegin olamadigini olmus zirvedeki en tepedekiler siz misiniz? Sizden daha iyi yerlerde bulunan hic erkek yok mu simdi? Eger oyleyse 1-2 basamak iniverin

Cevremde +10binin uzerinde maasi ve iyi bir kariyeri olan kadinlar var bicogu da kendi gibi veya kendinden daha iyileriyle birlikteler eger mevzu maas ve meslekse hicte yalniz degiller. Hatta gorumcem de bu kadinlar biri ve esi kendisinden daha az kazaniyor. Bi sorunlari da yok gordugum kadariyla.
Kari koca ikisi de 25 bin yani toplamda 50bin aylik gelirleri olanlari biliyorum missssleer gibi yasiyorlar.
Kimse sizin maasinizdan filan korkmuyor bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çeşitli vakıflara kuruluşlara üye olsanız öyle güzel etkinlikleri oluyor çok insan geliyor arkadaş edinirsiniz yada turlar oluyor bu sayede çok arkadaş edinen var dua edin Rabbim bi kapı açacaktır ayrıca yaşınız da bacayı aşmamış küçüksünüz bence bi cesaret herşeyi değiştirir emin olun

Kesınlıkle bır cekım var işte o bızde yok.
Çekim dediğimiz şey pozitif enerjidir. Bir insan ne kadar güzel, bakımlı olursa olsun eğer iç dünyasında kendinden memnun değilse, huzurlu değilse negatif enerji yayıyor. Bakın bu gerçekten var olan bir şey. Bioenerji ile alakalı bir eğitime katılmıştım.Orada eğitmen hanım şöyle demişti: " Mesela burnunuzu beğenmiyorsunuz diyelim. Her aynaya baktığınızda, direkt burnunuza odaklanıyorsunuz. Burnunuzun şeklinden memnun değilsiniz ve takıntı haline getirdiniz. Fark etmeden burnunuza negatif enerji yollarsınız. Ve bundan sonra diğer insanlar da sizin beğenmediğiniz yanlarınıza daha çok dikkat etmeye başlarlar.Kendinizi ayna karşısında sevin. Özellikle, vücudunuzda beğenmediğiniz yerinizi daha çok sevin."
Ben buna inanıyorum. Siz "beğenilmiyorum, beni sevmiyorlar"diye düşündükçe bu inanç kendini gerçekleştiriyor. Bakın buna psikolojide " Kendini gerçekleştiren kehanet" denir. Siz beğenilmeyeceğinizi düşünürken farkında olmadan bu mesajı karşı tarafa yolluyorsunuz.O da sizi haksız çıkarmıyor. Çünkü kendinize karşı olumsuz konuşuyorsunuz. Konuşmalarımızı ve davranışlarımızı düşüncelerimiz belirler. Olumsuz düşünerek olumlu bir sonuç elde edemeyiz.İşe kendinizi severek başlayın. Kimse mükemmmel değildir. Kendinizi artı eksi yönlerinizle kabul edin. Görün bakın çevrenize daha güzel bir enerji yayacaksınız.
Kendini seven insanı herkes sever.İç huzura kavuşmanız mühim.
İç huzuru yakalayamazsanız sizi kimse mutlu edemez. Huzur sizin içinizde olmalı. Siz kendinizden kaçarak değil, kendinizle başbaşa kalarak keyif almanın, huzura ermenin yolllarını keşfedin. İç huzuru olan insanlar diğer insanlara daha çekici gelir. Çünkü pozitiftir, kendisiyle barışıktır. Bu doğal bir çekim sağlar kişiye.

kuzeninin iyi niyetli olduğunu asla düşünmüyorum,yok sana üzülüyorum filan yaraya tuz basar giibi..hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz akışına bırakman iyi olur ben bırakabiliyormuyum hayır !! ama elimizden bir şey gelmiyor gerekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…