- Konu Sahibi sonbahar31
-
Öncelikle kuzenin 22 yaşında evlendiği için kendine üzülsün. Sizin 31 yaşında bekar olmanız gayet olağan ve normal. Hobi edinmeye çalışabilirsiniz, çeşitli kurslara katılabilirsiniz. Fotoğrafçılık dans yüzme enstrüman çalma gibi. Yeni arkadaşlıklar edinmeye yardımcı olur. Bu devirde dost bulmak en zoru inanın.merhaba arkadaşlar. kaç gündür o kadar mutsuzum ki çareyi buraya yazmakta buldum. derdimi kısaca özet geçeyim; güç bela okuyarak bir meslek edindim.zannettim ki mesleğim olursa her sey yoluna girecek ama olmadı. çok şükür para kazandığım bir işim var ama onun dışında hiç bir şeyim yok. o kadar yalnızım ki.ne dostum diyebileceğim dışarda görüşüp bir kahve içebileceğim arkadaşım var ne de bir sevgilim. aday adayı bile yok. bu yalnızlık hissiyle baş etmek için elimden geleni yapıyorum ( dışarı çıkmak, uzaktaki arkadaşlarımla telde görüşmek, dizi izlemek, yemek yapmak v.b) ama bu koca boşluk içimden gitmiyor. sürekli kendimde birşey aramaktan yoruldum acaba çokmu çirkinim, huyum mu güzel değil bilmem ne..insanlarla biraraya gelince ok eğlenceli vakit geçiriyoruz ancak sonrası yok. kimse beni arayıp sormuyor sanki görünmezim . siz arayım demeyin kaç aradım sordum ama artık bende yoruldum. işyerinde o kadar bekar var biri bile beni kadın gibi görmüyor. yanımda diğer kızların muhabbeti dönüyor ne eksiğim var bilmiyorum. bugün benden 9 yaş küçük kuzenimin nisanı oldu ve bana sana çok üzülüyorum abla dedi.elimden geldiğince güçlü durmaya çalışıyorum ancak çok yoruldum. lütfen bu duygularla başa çıkmam için akıl verin kendim için yaşamayı öğrenmem lazım tek başına da olsa ayakta kalmalıyım.
bu aurq bu kadar yerine konulmayan bişey midir sizce? Hep yaşadım ben bu sorunu? Nasıl aşarım onu da bilmiyorumbilmiyorum canım. neden böyleyiz bende bilmiyorum.benim bir arkadaşı ar çevresi insan dolu ne istese yapıyorlar. herkes çok beğeniyor kız arkadaşları bile peşinde pervane.. biz neden böyleyiz onda olup bizde olmayan ne bulamıyorum. aura meselesi galiba..
Sanırım bayan çok farklı şeylerden bahsetmiş. Illa evlilik demiyor ki.Bu evlenme merakını anlayamıyorum. Ne oluyor saniyorsunuz ki evlenince çok mutlu olacagim her şey bambaşka olacak mı diyorsunuz kafanız değişmediği sürece her şey bambaşka OLAMAZ. ve mutluluk da kişinin iç dünyasıyla alakalıdır çünkü bir saatten sonra hayat senin hayatın oluyor yani evlilik öyle aman aman bir durum değil. Buna efor harcayıp kendinizi yipratacaginiza kendinizi daha fazla geliştirmeye adayın, gelişmenin bir sonu yok. Kendinize zaman ayırın, şu anki olduğunuzdan daha iyi olmaya çalışın bunlar olunca diğer şeyler zaten olur.
yalnızlık kadar zor birşey yok. Benim sorunlarım da bunlar. Hafta sonu yada bayram hiç gelsin istemiyorum. Herkes eş dost arkadaşla benim kimsem yokmuş gibi. Zaten aile bağları da çok kuvvetli değil. Hep hayalimdi bahçeli bir evim olsun evim hiç boş kalmasın. Hafta sonu arkadaşlarla kaçamak yapalım. Benim seven benimde çok sevdiğim birlikte eğlendiğim, spor yaptığım biri olsun. Bir laf vardir cennet bile yalnız çekilmez diye. Benim durumumu ancak benim gibi yalnızlar anlıyor.Seni o kadar iyi anliyorum ki her seyi yalniz yapan bir insan olarak.
Sadece sevgili anlaminda degil arkadas anlaminda da yalniz olmak o kadar zor ki. Konsere gideyim desen tek basina nereye egleniyosun. Kahve icelim hadi diyecek birini bulamazsin.
Ben cok soguk bi tipim insanlar benden korkuyor mesela. Auram da negatif enerji
Saciyorum sanirim. Canayakin olmaya calissam uymuyo ustumde 2 beden buyuk gomlek gibi duruyo. Samimi bulamiyorum kendimi.
Sevgili zaten ayri bi dunya. Cirkin miyim de olmuyo huysuz muyum da olmuyo sebebimi bilmiyorum. Ilgilenen biri yok ki ortam da yok zaten birileriyle tanismak icin. Ah nasil cozulur bu sorunlar bir bilsem
Peki sorun ne sizce. Yani biz nerde yanlis yapiyoruz. Sorunu kendimde ariyorum ben artik. Iste soguk olmak, sessiz kalmak, aura bu durumu tetikleyen seyler gibi. Yani kursa suna buna gitmek cozum mu. Yalnizlik ceken insanlar nasil davranmali ben bunu merak ediyorumyalnızlık kadar zor birşey yok. Benim sorunlarım da bunlar. Hafta sonu yada bayram hiç gelsin istemiyorum. Herkes eş dost arkadaşla benim kimsem yokmuş gibi. Zaten aile bağları da çok kuvvetli değil. Hep hayalimdi bahçeli bir evim olsun evim hiç boş kalmasın. Hafta sonu arkadaşlarla kaçamak yapalım. Benim seven benimde çok sevdiğim birlikte eğlendiğim, spor yaptığım biri olsun. Bir laf vardir cennet bile yalnız çekilmez diye. Benim durumumu ancak benim gibi yalnızlar anlıyor.
gerçekten nedir bu evlenme merakı 25 in altında bi de kuzenin başı göğe erecek heralde9 yaş küçük kuzenin sana üzüleceğine daha 22 yaşında çoğu şeyi yaşamadan tatmadan evleneceği için kendine üzülsün
çevreme bakıyorum nerde uyuşuk, mel mel bakan, herşeyi başkalarından bekleyen asalaklar varsa işe yarıyor ama bizim gibi her işini kendi yapan, kimseye minnet etmeyen, güçlü kadınlar yalnız! bu işte bir terslik var.
iyide çok mu zor bilikte yol almak. ben eşimin güçlü, akıllı, ne istediğini bilen çağdaş birisi olmasını isterim. böyle bir adamda yanındaki kadının kendi ayakları üzerinde durmasını, çocuklarını iyi yetişmiş özgür bireyler olarak yetiştirmesini, kendisine bağımlı olmaması gerektiğini bilmesi lazım. evlilik baskı imparatorluğu değil birlikte yola çıktığın cumhuriyettir. evet neden yalnız olduğum belli:) ben en iyisi kurs arayışlarına devam edeyim:)
Iki gundur ayni konuyu okudugum ikinci kisisiniz. Sizede kendimden yola cikarak ornek vereyim.
Bende gecen yil ayni dusunceer icindeydim. Aile bunalimi. Es istegi, Arkadas ortamlarinda cevre yapma vs. Sonra karsima oyle bir insan ciktiki beni hayattan soguttu evliliktende. O sikayet ettigim kurtulsam dedigim ailem simdi bana teselli oldu. Babam moral bozuklugumu gormus sana vitamin alayimmi dedi bu gun. O halsizim saniyor benimse kalbim agriyor bilmiyor tabi. O kadar dokunduki bir yil onceki dusuncelerimi dusununce. Simdiki aklim olsa zamana birakirdim her seyi bir seyi istemekte diretmezdim. Allah in bir bildigi var ki yalniziz. Keske bende sadece yalniz olsaydim. Arkadaslarim olmasada kendime yeterdim. Sahile gider bir bankta kitap okurdum. Aksamlari yalniz film izlerdim. Yazilar yazardim. Sporumu yapardim. Su an israrla istedigim seylerin bedelini odemezdim. Arkadaslarin dahi fayda vermedigi bir sıkıntiyi cekmezdim gunlerdir. Zamana birakin. Allah herseyin en iyisini bilir. Hayatin tadini cikarin. Sukredin sikayet ettigim seyler nimetmis anladim.
Bu arada kuzenin de evlensin bir iki yil sonrada kendine uzulecek merak etmeyin size sira gelmeyecek uzulmesi icin.
Bence de.ben yine bunalimdayim mesela.erken evlilik yuzunden.hayatimi yasiyamadim9 yaş küçük kuzenin sana üzüleceğine daha 22 yaşında çoğu şeyi yaşamadan tatmadan evleneceği için kendine üzülsün
Merak etme mutluluk evlilik degildir.mutluluk is sahibi olmak sosyal hayatin olmaktir.gerisi gelir nasilsa.evlenmek istedigini duyur cevrenemerhaba arkadaşlar. kaç gündür o kadar mutsuzum ki çareyi buraya yazmakta buldum. derdimi kısaca özet geçeyim; güç bela okuyarak bir meslek edindim.zannettim ki mesleğim olursa her sey yoluna girecek ama olmadı. çok şükür para kazandığım bir işim var ama onun dışında hiç bir şeyim yok. o kadar yalnızım ki.ne dostum diyebileceğim dışarda görüşüp bir kahve içebileceğim arkadaşım var ne de bir sevgilim. aday adayı bile yok. bu yalnızlık hissiyle baş etmek için elimden geleni yapıyorum ( dışarı çıkmak, uzaktaki arkadaşlarımla telde görüşmek, dizi izlemek, yemek yapmak v.b) ama bu koca boşluk içimden gitmiyor. sürekli kendimde birşey aramaktan yoruldum acaba çokmu çirkinim, huyum mu güzel değil bilmem ne..insanlarla biraraya gelince ok eğlenceli vakit geçiriyoruz ancak sonrası yok. kimse beni arayıp sormuyor sanki görünmezim . siz arayım demeyin kaç aradım sordum ama artık bende yoruldum. işyerinde o kadar bekar var biri bile beni kadın gibi görmüyor. yanımda diğer kızların muhabbeti dönüyor ne eksiğim var bilmiyorum. bugün benden 9 yaş küçük kuzenimin nisanı oldu ve bana sana çok üzülüyorum abla dedi.elimden geldiğince güçlü durmaya çalışıyorum ancak çok yoruldum. lütfen bu duygularla başa çıkmam için akıl verin kendim için yaşamayı öğrenmem lazım tek başına da olsa ayakta kalmalıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?