31 yaş, aile ile yaşama, sevgili ve arkadaş olmaması.

Öncelikle kuzenin 22 yaşında evlendiği için kendine üzülsün. Sizin 31 yaşında bekar olmanız gayet olağan ve normal. Hobi edinmeye çalışabilirsiniz, çeşitli kurslara katılabilirsiniz. Fotoğrafçılık dans yüzme enstrüman çalma gibi. Yeni arkadaşlıklar edinmeye yardımcı olur. Bu devirde dost bulmak en zoru inanın.

Evlilik kısmet işi..aura olayına inanıyorum ama onun için de çaba gerek..
Arkadaşlık durumu genel olarak sıkıntılı maalesef:/ insanlar biricik aşım ağrısız başım mantığında mıdır nedir,kimse kimseye vakit ayırmıyor kolay kolay..ayıranlar da bir çıkarı varsa ancak..
Kendi kendinize mutlu olmaya bakın. Yaş olayına takılmayın,taktıkça mutsuz olursunuz.

bu aurq bu kadar yerine konulmayan bişey midir sizce? Hep yaşadım ben bu sorunu? Nasıl aşarım onu da bilmiyorum

Kuzeniniz densizlik etmis ama malesef insanlar boyle. Hepimizin cevresinde var boyle tipler. Aslinda durumundan rahatsiz olmayan insani bile dert sahibi yaparlar. Kismetin ne zaman nerden cikacagi belli olmaz. Arayinca daha cok bulunmuyor hatta. Akisina birakmak lazim. Herseyin hayirlisi olsun.

30 yaşında evlendim ben. Genel olarak mutlu yürüyen bir evliliğim var. Ama inanin bekarlık günlerimi çok özlüyorum. Kimseye sorumlu olmadigim, kimsenin sorumluluğunu almadığım o güzel günleri. Sizi bununla teselli etmeye çalışmıyorum. Çok harika bir sevgiliniz yahut eşiniz, eğlenceli dostlarınız olsa da insanın doğası daima sahip olamadıkları için üzülmektir. O sebeple şükredin ve tadını çıkarın.

Seni o kadar iyi anliyorum ki her seyi yalniz yapan bir insan olarak.
Sadece sevgili anlaminda degil arkadas anlaminda da yalniz olmak o kadar zor ki. Konsere gideyim desen tek basina nereye egleniyosun. Kahve icelim hadi diyecek birini bulamazsin.
Ben cok soguk bi tipim insanlar benden korkuyor mesela. Auram da negatif enerji
Saciyorum sanirim. Canayakin olmaya calissam uymuyo ustumde 2 beden buyuk gomlek gibi duruyo. Samimi bulamiyorum kendimi.
Sevgili zaten ayri bi dunya. Cirkin miyim de olmuyo huysuz muyum da olmuyo sebebimi bilmiyorum. Ilgilenen biri yok ki ortam da yok zaten birileriyle tanismak icin. Ah nasil cozulur bu sorunlar bir bilsem

Sanırım bayan çok farklı şeylerden bahsetmiş. Illa evlilik demiyor ki.

Son düzenleme:
yalnızlık kadar zor birşey yok. Benim sorunlarım da bunlar. Hafta sonu yada bayram hiç gelsin istemiyorum. Herkes eş dost arkadaşla benim kimsem yokmuş gibi. Zaten aile bağları da çok kuvvetli değil. Hep hayalimdi bahçeli bir evim olsun evim hiç boş kalmasın. Hafta sonu arkadaşlarla kaçamak yapalım. Benim seven benimde çok sevdiğim birlikte eğlendiğim, spor yaptığım biri olsun. Bir laf vardir cennet bile yalnız çekilmez diye. Benim durumumu ancak benim gibi yalnızlar anlıyor.

Peki sorun ne sizce. Yani biz nerde yanlis yapiyoruz. Sorunu kendimde ariyorum ben artik. Iste soguk olmak, sessiz kalmak, aura bu durumu tetikleyen seyler gibi. Yani kursa suna buna gitmek cozum mu. Yalnizlik ceken insanlar nasil davranmali ben bunu merak ediyorum

valla aynı yaşta ve aynı durumdayız.İşim gücüm herşeyim var çok şükür ama şu kısmet bi türlü olmadı gitti.Bende ki durum daha da farklı birileriyle görüştürüyorlar kesinlikle olmuyor kimseyle.Yani tanışmakta evliliği garanti etmiyor.ikinci görüşme olmuyor hiç.kısmetsizlik bu başka bişey değil..Birde ben şuna inanıyorum hayatımızda herşey mükemmel olamıyor hayatın çalışma prensibi gibi düşünüyorum.Mesela evlenen arkadaşlara bakıyorum birinin çocuğu olmuyor.Birinin işi yok gibi.Mesela ben hayal ettiğim şeyleri yaptım onlar yoluna girdi ama illa biyerden sınanacağız oda yalnızlık bende işte..Belki sizde de öyledir.Ayrıca baskın karakterlerden biraz çekiniyorlar bende biraz öyleyim.Sizi çok iyi anlıyorum.. Bide bu eyvallahın olmaması arkadaşlıklarda çok önemli mesela iki kez öğlen yemeğe gidelim dediğim bir kız arkadaş beni geri çeviriyorsa bidaha aramıyorum gibi.Buda yalnızlığı getiriyor işte.

Bir şeyi fazla istersen ararsan o pek olmuyor genelde. Bir de 22 yaş evlilik için çok erken bence kuzeniniz çok erken davranmış. O yaşta evlenip bi sürü sorumluluk alıp mutsuz oluyor insanlar. Genelde mahalle baskısından insanlar evde kaldım psikolojisine giriyor ama mesela bir tanidigimiz var kadın 50 yaşında bekar ama çok mutlu maaşı ile geziyor kafasına göre takılıyor. Tabi herkes gönlüne göre birini bulsun mutlu olsun ister. Ama biri olup sizi bıraksa terk etse aldatsa bunlar daha üzücü olurdu. Geç olsun ama güzel olsun diye düşünün bence. Daha yaşınız yaşlı da değil.artik insanlar belli bir olgunluğa gelmeden evlenmiyor. Kısmetiniz hiç beklemediginiz anda karşınıza çıkar merak etmeyin. Ama öncelikle kendi kendinize mutlu olmayı kendi kendinizi mutlu etmeyi öğrenin bence. Eğer ki yalnızlıkdan bunaldım iseniz bir hayvan besleyin inanın çok iyi geliyor. Uzakta arkadaslweiniz varsa izin alın gidin yanlarına. Ama mutlulugunuzu başka insanlara baglamayin lutfen

haha ayni bunu bende düsünüyorum canim. Ama inanki sen o insanlardan cok güclüsün. Onlar karsidan bakip senin Güclü durusunu kiskaniyorlar...

tatlim bu düsündüklerini siradan birisi düsünemez inan bana. Millet Hayati yemek icmek ve üremek olarak görüyor. kendilerini bilgilendirmek ilerlemek niyetinde degiller.

canim senin neyin var merak ettim ? Özel ise özelden yaz. Dertlesebiliriz

Bende aynı yoldan geçmiş biriyim. Ben güçlüyüm okurum çalışırım kimseye minnet etmem şu bu. Evet maddi yönden güzel ama manevi olarak eksik bırakıyor ne yazık ki. Herşeyde güçlü olmak zorunda değiliz biz kadınlar. Eski ilişkilerimde hep ben çok güçlüyüm imajı çizerdim. Sonra bu nedense garip bir şekilde karşımdaki kişinin benimle yarışmasına sebep oluyordu. Kendilerini kanıtlamak istiyorlardı sanırım. Bu ne beni ne karşı tarafı memnun etmedi haliyle. Tabiki güçlü olacağız çalışacağız bunlar insani duygularımızın önüne geçtiği zaman mutsuzluk getiriyor. Her kadın bir erkeğin sevgisini ve şefkatini istiyor. Bu muhtaçlık değil hem manevi hem cinsel ihtiyaç sonuçta. Öyle olmasa neden iki cins yaratılalım sadece üremek için değil. Bunun yerini doldurabilecek bir ikame yok. Ne zamanki kendimi rahat bıraktım hayatta farklı şeylere yöneldim o zaman eşimle tanıştım. Yarışmak yerine onun neler yapabileceğine öncelik verdim. Bazen yapabileceğim şeyleri bilerek yapmadım bu onda daha çok sahiplenme ve bağlılık getirdi. İlişkimize kendini daha bir sevinçle yaklaştı. Aynı şekilde bende öyle. Dikleşmediğim hayatı ortak paylaşabildiğim için mutluyum. Herşeyi tek başına yapmaya çalışmakta çok yorucu çünkü. Diyeceğim o ki biraz sizde rahat bırakın kendinizi. Birilerine gerçekten şans verin. Hayat ne getirir bilemeyiz çalışmaya üretmeye devam edin şartlar nerede ne yapacağınızı gösterir zaten. Arkadaş kısmına birşey diyemiyorum kaç yıllık dostlarımdan kazık yemiş biri olarak yalnız kalmayı tercih ediyorum o konuda. Arada konuşup kahve içtiğim kişiler yeterli geliyor. Sıkı fıkı dostluğu sevmiyorum artık.

Merak etme mutluluk evlilik degildir.mutluluk is sahibi olmak sosyal hayatin olmaktir.gerisi gelir nasilsa.evlenmek istedigini duyur cevrene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…