- Konu Sahibi sonbahar31
-
Evet bu tipler itici daha dogrusu korkutucu oluyor makesef.erkekler posiriklari sever kolay dis gecirmek icin ne yazikki.canım sorun ta olarak da bu; çok güzel giyinirim hatta ofiste sürekli kadınlar tarafından iltifat alırım . ne giydiğime bakarlar nerden aldığımı sorarlar. nerde ne yapıyorum bilmiyorumama biraz baskın karakter olduğumu biliyorum yani kimseye eyvallahı olmayan biriyim acaba bumu beni itici yapıyor bilmiyorum
Bende aynı yoldan geçmiş biriyim. Ben güçlüyüm okurum çalışırım kimseye minnet etmem şu bu. Evet maddi yönden güzel ama manevi olarak eksik bırakıyor ne yazık ki. Herşeyde güçlü olmak zorunda değiliz biz kadınlar. Eski ilişkilerimde hep ben çok güçlüyüm imajı çizerdim. Sonra bu nedense garip bir şekilde karşımdaki kişinin benimle yarışmasına sebep oluyordu. Kendilerini kanıtlamak istiyorlardı sanırım. Bu ne beni ne karşı tarafı memnun etmedi haliyle. Tabiki güçlü olacağız çalışacağız bunlar insani duygularımızın önüne geçtiği zaman mutsuzluk getiriyor. Her kadın bir erkeğin sevgisini ve şefkatini istiyor. Bu muhtaçlık değil hem manevi hem cinsel ihtiyaç sonuçta. Öyle olmasa neden iki cins yaratılalım sadece üremek için değil. Bunun yerini doldurabilecek bir ikame yok. Ne zamanki kendimi rahat bıraktım hayatta farklı şeylere yöneldim o zaman eşimle tanıştım. Yarışmak yerine onun neler yapabileceğine öncelik verdim. Bazen yapabileceğim şeyleri bilerek yapmadım bu onda daha çok sahiplenme ve bağlılık getirdi. İlişkimize kendini daha bir sevinçle yaklaştı. Aynı şekilde bende öyle. Dikleşmediğim hayatı ortak paylaşabildiğim için mutluyum. Herşeyi tek başına yapmaya çalışmakta çok yorucu çünkü. Diyeceğim o ki biraz sizde rahat bırakın kendinizi. Birilerine gerçekten şans verin. Hayat ne getirir bilemeyiz çalışmaya üretmeye devam edin şartlar nerede ne yapacağınızı gösterir zaten. Arkadaş kısmına birşey diyemiyorum kaç yıllık dostlarımdan kazık yemiş biri olarak yalnız kalmayı tercih ediyorum o konuda. Arada konuşup kahve içtiğim kişiler yeterli geliyor. Sıkı fıkı dostluğu sevmiyorum artık.
9 yaş küçük kuzen bana böyle birşey dese önce kdnine üzül derdimmerhaba arkadaşlar. kaç gündür o kadar mutsuzum ki çareyi buraya yazmakta buldum. derdimi kısaca özet geçeyim; güç bela okuyarak bir meslek edindim.zannettim ki mesleğim olursa her sey yoluna girecek ama olmadı. çok şükür para kazandığım bir işim var ama onun dışında hiç bir şeyim yok. o kadar yalnızım ki.ne dostum diyebileceğim dışarda görüşüp bir kahve içebileceğim arkadaşım var ne de bir sevgilim. aday adayı bile yok. bu yalnızlık hissiyle baş etmek için elimden geleni yapıyorum ( dışarı çıkmak, uzaktaki arkadaşlarımla telde görüşmek, dizi izlemek, yemek yapmak v.b) ama bu koca boşluk içimden gitmiyor. sürekli kendimde birşey aramaktan yoruldum acaba çokmu çirkinim, huyum mu güzel değil bilmem ne..insanlarla biraraya gelince ok eğlenceli vakit geçiriyoruz ancak sonrası yok. kimse beni arayıp sormuyor sanki görünmezim . siz arayım demeyin kaç aradım sordum ama artık bende yoruldum. işyerinde o kadar bekar var biri bile beni kadın gibi görmüyor. yanımda diğer kızların muhabbeti dönüyor ne eksiğim var bilmiyorum. bugün benden 9 yaş küçük kuzenimin nisanı oldu ve bana sana çok üzülüyorum abla dedi.elimden geldiğince güçlü durmaya çalışıyorum ancak çok yoruldum. lütfen bu duygularla başa çıkmam için akıl verin kendim için yaşamayı öğrenmem lazım tek başına da olsa ayakta kalmalıyım.
amann ben takılmıyorum artık. sadece o değil ki herkes bir yerden vuruyor. sürekli konu benim yalnızlığıma geliyor. neden olmuyor diye sürekli sorular soruyorlarben kuzenini anlayamadim yemeyip icmeyip senin hayatini mi dert edinmis? kendi isine baksin.
iyide çok mu zor bilikte yol almak. ben eşimin güçlü, akıllı, ne istediğini bilen çağdaş birisi olmasını isterim. böyle bir adamda yanındaki kadının kendi ayakları üzerinde durmasını, çocuklarını iyi yetişmiş özgür bireyler olarak yetiştirmesini, kendisine bağımlı olmaması gerektiğini bilmesi lazım. evlilik baskı imparatorluğu değil birlikte yola çıktığın cumhuriyettir. evet neden yalnız olduğum belli:) ben en iyisi kurs arayışlarına devam edeyim:)
çok güzel söylemişsiniz.. insan bazen duygularına ket vuramıyor işte. umarım daha olgun davranıp elimdekilerle mutlu olmayı başarırım. herşeyin hayırlısı olsun.başkalarından çok şey beklemeyin. kimse kimseyi hergün arayıp sormuyor merak etmeyin. arkadaşlık ilişkileri çok sağlam değil. birlikte biraz hoş vakit geçirebiliyorsanız bu yeter. iş yerinde de insanlar genelde etraftakilere alıcı gözle bakmıyorlar. aynı yerde çalışmakla alakalı bir durum. yani siz farkedilmez olduğunuzdan değil.sadece o gözle bakmıyorlar.bazılarının kısmeti yakınındadır bazılarınınki de uzaklardan gelir. bazısı erken evlenir bazıları geç . kısmete ve kadere inanmak gerekiyor.ama herşeyin hayırlısı olsun bu çok önemli.
aynen öyle.. dediğiniz gibi benim çevremde de duruşunu tavrını çok beğendiğim insanlar yalnız deyim yerindeyse bir işe yaramayanlar el üstünde tutuluyor. bizde büyükler iş bilmeyenler ekmeğim ortasını yerler derdi gerçekten de doğruymuş. hayatı belkide çok ciddiye almamak gerekiyordur kim bilirO soyledikleriniz yalan dolan erkekler lafta okumus, calisan, kendine yeten kadin istiyor isin gerceginde ise kendilerine denk kadin istemiyorlar. benim etrafimda da bekar kadin cok ortak noktalari kendilerine yetmeleri ve dik duruslu olmalari. Erkekler gayet ikiyuzlu, kezban seklinde asagiladiklari kadinlarin peslerinden kosuyorlar.
evet birçok kişinin hayatında birşeyler eksik oluyor gerçekten. kimi iş bulamıyor, kimi evlenemiyor, kimi boşanıyor, kiminin çocuğu olmuyor, kimi aileden yana şanssız. ama az da olsa herşeyi yolunda gidenler de var. ha bazılarında da bu sorunlardan birkaçı bir arada oluyor. şans nasip kısmet.valla aynı yaşta ve aynı durumdayız.İşim gücüm herşeyim var çok şükür ama şu kısmet bi türlü olmadı gitti.Bende ki durum daha da farklı birileriyle görüştürüyorlar kesinlikle olmuyor kimseyle.Yani tanışmakta evliliği garanti etmiyor.ikinci görüşme olmuyor hiç.kısmetsizlik bu başka bişey değil..Birde ben şuna inanıyorum hayatımızda herşey mükemmel olamıyor hayatın çalışma prensibi gibi düşünüyorum.Mesela evlenen arkadaşlara bakıyorum birinin çocuğu olmuyor.Birinin işi yok gibi.Mesela ben hayal ettiğim şeyleri yaptım onlar yoluna girdi ama illa biyerden sınanacağız oda yalnızlık bende işte..Belki sizde de öyledir.Ayrıca baskın karakterlerden biraz çekiniyorlar bende biraz öyleyim.Sizi çok iyi anlıyorum.. Bide bu eyvallahın olmaması arkadaşlıklarda çok önemli mesela iki kez öğlen yemeğe gidelim dediğim bir kız arkadaş beni geri çeviriyorsa bidaha aramıyorum gibi.Buda yalnızlığı getiriyor işte.
evet birçok kişinin hayatında birşeyler eksik oluyor gerçekten. kimi iş bulamıyor, kimi evlenemiyor, kimi boşanıyor, kiminin çocuğu olmuyor, kimi aileden yana şanssız. ama az da olsa herşeyi yolunda gidenler de var. ha bazılarında da bu sorunlardan birkaçı bir arada oluyor. şans nasip kısmet.
Ah ah bilirim işyeri yalnızlığını... aslında seni bunaltan arkadassızlık bence. İsyerim dısında görüstüğüm 6 7 dostum var. Ancak isyerinde o samimi dostluk olmaması cok üzüyor. Üstelik evliyim. Yani bence esas sıkıntın işteki durumunişte arkadaşım yok sanırım beni en çok üzende bu.. iş yerinde bir iki kız var onlarla çok anlaşamıyorum evli bir kaç arkadaş var seviyorum onları ama onlarda eş çocuk muhabbeti olunca ortak payda da buluşamıyoruz. ben dışarı çıkmak hoş vakit geçirmek yeni şeyler keşfetmek istiyorum. bunu da evli arkadaşlarla yapmak çok zor çünkü onların öncelikleri farklı. kurs falan bende düşünüyorum burası küçük yer olduğu için bulamadım birşey. ama ramazandan sonra yüzme kursu istiyorum.
Hayır çevresi olan arkadaşları olan kolay evleniyor diyor yani o diğer bahsettikleti de birini bulup evlenmek istediği içinSanırım bayan çok farklı şeylerden bahsetmiş. Illa evlilik demiyor ki.
Doğru kişi denk gelmemiştir illaki gelecektir, (bekarken) yanlizlik severim tek başıma cafeye gider deniz manzarasında kafa dinlerdim kitap okurdum birşeyler içerdim kendini sev önce kimseye ihtiyacın yok zaten zorla ariycak olanlar bence hiç aramasın onlara gerek yok derken beyaz atlı prens seni bulucak o cool kendinden emin halinde bakımlı ve kimseye eyvallahi olmayan halin kisacasi dişli halini biri fark edicek zoru seven biri ,ve mutlu sonnn :))) bekle olucak Allah'a bırak zamanı var demekkiçevreme bakıyorum nerde uyuşuk, mel mel bakan, herşeyi başkalarından bekleyen asalaklar varsa işe yarıyor ama bizim gibi her işini kendi yapan, kimseye minnet etmeyen, güçlü kadınlar yalnız! bu işte bir terslik var.
merhaba arkadaşlar. kaç gündür o kadar mutsuzum ki çareyi buraya yazmakta buldum. derdimi kısaca özet geçeyim; güç bela okuyarak bir meslek edindim.zannettim ki mesleğim olursa her sey yoluna girecek ama olmadı. çok şükür para kazandığım bir işim var ama onun dışında hiç bir şeyim yok. o kadar yalnızım ki.ne dostum diyebileceğim dışarda görüşüp bir kahve içebileceğim arkadaşım var ne de bir sevgilim. aday adayı bile yok. bu yalnızlık hissiyle baş etmek için elimden geleni yapıyorum ( dışarı çıkmak, uzaktaki arkadaşlarımla telde görüşmek, dizi izlemek, yemek yapmak v.b) ama bu koca boşluk içimden gitmiyor. sürekli kendimde birşey aramaktan yoruldum acaba çokmu çirkinim, huyum mu güzel değil bilmem ne..insanlarla biraraya gelince ok eğlenceli vakit geçiriyoruz ancak sonrası yok. kimse beni arayıp sormuyor sanki görünmezim . siz arayım demeyin kaç aradım sordum ama artık bende yoruldum. işyerinde o kadar bekar var biri bile beni kadın gibi görmüyor. yanımda diğer kızların muhabbeti dönüyor ne eksiğim var bilmiyorum. bugün benden 9 yaş küçük kuzenimin nisanı oldu ve bana sana çok üzülüyorum abla dedi.elimden geldiğince güçlü durmaya çalışıyorum ancak çok yoruldum. lütfen bu duygularla başa çıkmam için akıl verin kendim için yaşamayı öğrenmem lazım tek başına da olsa ayakta kalmalıyım.
Yap bişiyşler kendini daha fazla geliştir ve insanların ne dediğine bakma. Herkes kendi işine baksın, vaktimiz daha gelmedi. Bizde bu süre zarfında kendimizi yenileyip daha da olgunlaşalım. Bebek bezleri ve kocayla ilaki bir gün bizde uğraşıcazişte arkadaşım yok sanırım beni en çok üzende bu.. iş yerinde bir iki kız var onlarla çok anlaşamıyorum evli bir kaç arkadaş var seviyorum onları ama onlarda eş çocuk muhabbeti olunca ortak payda da buluşamıyoruz. ben dışarı çıkmak hoş vakit geçirmek yeni şeyler keşfetmek istiyorum. bunu da evli arkadaşlarla yapmak çok zor çünkü onların öncelikleri farklı. kurs falan bende düşünüyorum burası küçük yer olduğu için bulamadım birşey. ama ramazandan sonra yüzme kursu istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?