31 yaş, aile ile yaşama, sevgili ve arkadaş olmaması.

Evet bu tipler itici daha dogrusu korkutucu oluyor makesef.erkekler posiriklari sever kolay dis gecirmek icin ne yazikki.

Genelde benimle de yarisirlar siz yazinca anladim.

Konu sahibi burdaki yazi senin durumu anlatiyor insallah sonu da buradaki gibi mutlu olur.

Yazan kisiye de mutluluklar dilerim daim olsun.

9 yaş küçük kuzen bana böyle birşey dese önce kdnine üzül derdim

kızlar hepinize sonsuz teşekkürler.. bugün daha iyi hissediyorum kendimi hatta sevinçliyim bile diyebilirim. çalışmak iyi geliyor bana:) derdimi dinlediniz ortak oldunuz sağ olun var olun. buarada dediğiniz herşeyde haklısınız insan önce kendini sevmeli kendiyle barışık bir hayat sürmeli. o yüzden de ben farklı birşey deneyeceğim . karşı cinsten yada arkadaşlarımdan ne bekliyorsam ben öyle olacağım. başarılı birini mi istiyorum ben başaracağım. yada sportif birinimi istiyorum ben spora başlayacağım gibi. insan küçük şeylerle de mutlu olmayı öğrenmeli. gezi planları yapıp ramazandan sonrada kurs arayışlarına gireceğim. hayatıma yeni amaçlar yeni mutlulular yerleştireceğim. inş. bu zaman zarfında da güzel insanlar tanıma fırsatım olur. yüreği güzel insanlarla yolumuz kesişir. tekrardan çok tşkler:)

ben kuzenini anlayamadim yemeyip icmeyip senin hayatini mi dert edinmis? kendi isine baksin.
amann ben takılmıyorum artık. sadece o değil ki herkes bir yerden vuruyor. sürekli konu benim yalnızlığıma geliyor. neden olmuyor diye sürekli sorular soruyorlar birilerini kırmayayım diyorum sonra ben kırılıyorum.

başkalarından çok şey beklemeyin. kimse kimseyi hergün arayıp sormuyor merak etmeyin. arkadaşlık ilişkileri çok sağlam değil. birlikte biraz hoş vakit geçirebiliyorsanız bu yeter. iş yerinde de insanlar genelde etraftakilere alıcı gözle bakmıyorlar. aynı yerde çalışmakla alakalı bir durum. yani siz farkedilmez olduğunuzdan değil.sadece o gözle bakmıyorlar.bazılarının kısmeti yakınındadır bazılarınınki de uzaklardan gelir. bazısı erken evlenir bazıları geç . kısmete ve kadere inanmak gerekiyor.ama herşeyin hayırlısı olsun bu çok önemli.

O soyledikleriniz yalan dolan erkekler lafta okumus, calisan, kendine yeten kadin istiyor isin gerceginde ise kendilerine denk kadin istemiyorlar. benim etrafimda da bekar kadin cok ortak noktalari kendilerine yetmeleri ve dik duruslu olmalari. Erkekler gayet ikiyuzlu, kezban seklinde asagiladiklari kadinlarin peslerinden kosuyorlar.

çok güzel söylemişsiniz.. insan bazen duygularına ket vuramıyor işte. umarım daha olgun davranıp elimdekilerle mutlu olmayı başarırım. herşeyin hayırlısı olsun.

aynen öyle.. dediğiniz gibi benim çevremde de duruşunu tavrını çok beğendiğim insanlar yalnız deyim yerindeyse bir işe yaramayanlar el üstünde tutuluyor. bizde büyükler iş bilmeyenler ekmeğim ortasını yerler derdi gerçekten de doğruymuş. hayatı belkide çok ciddiye almamak gerekiyordur kim bilir

evet birçok kişinin hayatında birşeyler eksik oluyor gerçekten. kimi iş bulamıyor, kimi evlenemiyor, kimi boşanıyor, kiminin çocuğu olmuyor, kimi aileden yana şanssız. ama az da olsa herşeyi yolunda gidenler de var. ha bazılarında da bu sorunlardan birkaçı bir arada oluyor. şans nasip kısmet.

Birkaci bir arada olanlara Allah yardim etsin her yonden sanssiz olanlar da var.

Neredeyse her seyi yolunda olanda var kader nasip oluyor galiba.

31 yaş kendiniz için üzülmek için erken. Bende 28 yaşındayım bekarim. Görüşmelerim oluyor ama sonuç olmuyor bu dönemde bana yakın sandığım kişiden moral bozucu bir sürü şey duydum da.
Bence siz kuzeninize söyleyin böyle konuşamasın sizinle. Ben zamanında diyemedim en son patladım ve gördüm ki insanın canını sıkan tamamen bi gibi durumlar aslında. Yoksa umut hep vardır . Güzel günler belki de yakındır:)

Ah ah bilirim işyeri yalnızlığını... aslında seni bunaltan arkadassızlık bence. İsyerim dısında görüstüğüm 6 7 dostum var. Ancak isyerinde o samimi dostluk olmaması cok üzüyor. Üstelik evliyim. Yani bence esas sıkıntın işteki durumun

Doğru kişi denk gelmemiştir illaki gelecektir, (bekarken) yanlizlik severim tek başıma cafeye gider deniz manzarasında kafa dinlerdim kitap okurdum birşeyler içerdim kendini sev önce kimseye ihtiyacın yok zaten zorla ariycak olanlar bence hiç aramasın onlara gerek yok derken beyaz atlı prens seni bulucak o cool kendinden emin halinde bakımlı ve kimseye eyvallahi olmayan halin kisacasi dişli halini biri fark edicek zoru seven biri ,ve mutlu sonnn :))) bekle olucak Allah'a bırak zamanı var demekki
Ama bu arada sıkılmamak için dans kursuna git , yada birşeyler çalmayı öğrenebilirsin vede Turk sanat müzigi korosuna katil , yabancı dil kursuda olur ben hepsini yapmıştım çok zevkli birsuru yeni arkadaş ve aktivite boş durma kendin için yaşa

Canim okurken kendimi gordum :) yalniz degilsin bende 26 yasinda senin gibi biriyim. onlarca kisisel gelisim kitabi okudum, dunyayi gezdim, yuksek lisans bitirdim. simdi bakiyorum yalnizim. evet YALNIZ. simdi aynaya bakinca cirkin biri goruyorum psikolojim bozuldu, estetikler dusunuyorum..

Tesadüfen düştüm buraya. Bu dönem insan kendini çok sorgular işte acaba bende mi bi eksiklik var diye, çok mu çirkinim diye diye kendini paralar. Ben ailemle yaşıyorum, bekarım, işim gücüm yerinde güzel bir kadınım bana gelenler seni kaldıramam diyip diyip başka kadınlarla yollarına devam ettiler. Kendimden nefret ettiğim dönemler oldu, hep aynı filmi yaşamaktan usandım. Ağladığım bile oluyor, yaş geldi otuza ablalar gitti, küçük kardeşler gitti ben annem ile babamla yaşamaya devam ediyorum. Teyzem; benim 3 yaşındaki kızım senden önce evlenir sen daha bulamazsın diye içime içime kurşun soktu. Kuzenim geçen gün abla evde kaldın daha anneyle yaşıyorsun Utaaaaannn diye beni rezil etti bi davette. İçerledim, ama babam bana çok güzel resti çekti. Kızım dedi 18 yaşında evlenip mutsuz olacağına keyfini çıkar 30dan sonra belki kısmetin seni bulur olgun bi şekilde yol alırsınız sen niye üzülüyorsun? Allahım yalnız bırakmaz kullarını belki daha vaktin diiil diyerek bana biraz destek oldu. İçimi dökmek istedim, bende pek kimseyle konuşan biri değilim, bendeki sorun erkeklerin beni kaldıramaması, ve tanışmak için ortamım yok.. evim odam işim. Allahım büyük ama bizi bütün kınayanlar belki bi gün düğünümüze davetli olarak gelip artık yerler gelin çiçeklerimizi. [en yakın dostum kendi nişanında Dııırııısııı başına siye dişlerini sıkıp dalga geçti mesela, artık konuşmuyorum] demem o ki Su akar yolunu bulur.

Yap bişiyşler kendini daha fazla geliştir ve insanların ne dediğine bakma. Herkes kendi işine baksın, vaktimiz daha gelmedi. Bizde bu süre zarfında kendimizi yenileyip daha da olgunlaşalım. Bebek bezleri ve kocayla ilaki bir gün bizde uğraşıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…