31 yaşında olur bekar olmak

Bekarken öyle olur erken evlenip çocuk sahibi olanları gördükçe bende bir sorun var zannedersin ama aslında yoktur herkesin bir kaderi vardır dua edip beklemek güzel günlerin geleceğine inanmak iyiyi çağırır.35 den sonra evlendim yakında anne olacağım yaşın bir önemi yok doğru adamı bulamazsanız erken olsa ne çare..

e olacak bunlar.tanıştığımız her adam karakterli mükemmel miydi yoooo. ders olacak size ve bu toksik tipleri bir daha hayatınıza almayacaksınız.yaşadıklarınızdan asla pişman olmayın.sizi siz yapan o iyi ya da kötü deneyimler.yaşınızda henüz genç daha çok zamanınız var evlenmek çocuk sahibi olmak için.havaların kötülüğünden depresyona girmişsiniz hepsi bu
bir yerlerde vardır size uygun olan adam.ama zamanı gelmemiştir karşılaşmamışsınızdır henüz.
Haklısın

Arkadaşlar iyi akşamlar herkeze nasılsınız keyifler yerinde mi😄bu yasima geldik hala.bekarim 2 sene önce Nisan bozmuslugum var sadece düğüne yakın bıraktım.ondan sonra babamı kaybettim.ondan sonra evlilik için tavsiyede bulunan oldu bikere görüşüyoruz devamı gelmiyor.yasitlarimin çocuklari oldu.biz ne zaman yuvamızi kuracağız o günleri girecek miyim .bu halimiz nolcak
Bende 31 yasındayım .Boşandım .Çocugum yok .İşimide bırakmak uzereyım cunku artık yapamıorum .

Akrabalara haber salın çevrelerinde vardır belki size uygun birileri. 31 yaş geç değil ama yirmilerdeki gibi sosyal çevre bakımından çok aktif olamayabilir insanlar. Bir de çoğu kişi 25-30 arası evleniyor yaşıtınız erkeklerin geneli evlenmişse seçenekleriniz de azalıyordur mutlaka. Evli arkadaşlarınızın eşlerinin bekar arkadaşları vardır onlara da çıtlatın. En olmadı beğendiğiniz ve bekar olduğunu bildiğiniz kişilere siz yazarsınız tanışmak için. Eski okul arkadaşları vs. Önceden hoşunuza gidip evlenmemiş olanlar mutlaka vardır. Evlenmek istiyor olmanız illa kötü evlilik yapacağınız anlamına gelmez belki çok güzel bir yuva kuracaksınız. Ben bekarlığın sultanlık olduğunu düşünmüyorum sonuçta insan önce ailesine sığınmak ister.

31 yıllık bir yaşamdan selamlar.
Dürüst olayım.
Malesef geç kaldığımı hissediyorum ben.
Simdiye kadar birini bulamamissin, daha birini bulacaksin, taniyacaksin, her sey uyacak bir de evlenmeye karar vereceksin. Kendi adıma otur derdine yan senaryosu.

Evlilik ömürlük bir iş sonuçta. Acele etmemek lazım yaş kaç olursa olsun. Rabbimin sizin için yazdığı biri elbet vardır. İnşallah hayırlısıyla o gün yakındır.

önemli olan doğru insanı bulup mutlu olmak :) klasik ama gerçek bu. Yaş önemli değil , hayatta içinde bulunan her anın tadını çıkarmak lazım her şey her durum geçici

doğru kişi karşınıza çıkınca 3-4 ayda evli bulabilirsiniz kendinizi, o yüzden hiç geç kalmış hissetmeyin. hayırlı insanlar çıkarsın karşınıza rabbim.
Bahsettigim eski sevgilime karşı içimde duygum vardı ama onunla düzen tutturamadim zaten de güven vermiyor

ben 40 yaşında evlendim ve de bundan da gayet memnunum. yaşadım, hayatın tadını çıkardım gezdim tozdum. illa olay evlenmek ya da bir sevgili değil ki. zamanı gelince her şey oluyor zaten merak etmeyin. hayırlı zamanda doğru insanla olsun en güzeli bu 😊
Allaha hayırlısini versin

Arkadaşlar iyi akşamlar herkeze nasılsınız keyifler yerinde mi😄bu yasima geldik hala.bekarim 2 sene önce Nisan bozmuslugum var sadece düğüne yakın bıraktım.ondan sonra babamı kaybettim.ondan sonra evlilik için tavsiyede bulunan oldu bikere görüşüyoruz devamı gelmiyor.yasitlarimin çocuklari oldu.biz ne zaman yuvamızi kuracağız o günleri girecek miyim .bu halimiz nolcak

Back
X