• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

31 yaşında olur bekar olmak

ben de 31 yasında bekarım.Arkadaslarımın cogu evli cocuklu .Onlara bakınca evet gec kaldıgımı hissediyorum ama dogru insanla karsılasıp yuva kuracagıma inanıyorum.Biraz olumlu düsünmek lazım herkes evlendi bize düzgün erkek kalmadı fikri yanlıs.Allah hayırlı es nasip etsin.

Konuya tesadüf eseri denk geldim 🙂 27. yaşıma gireceğim. Evlilik zaten çok uzak bana neden mi çünkü bir flört yaşadığım ilişkim bile olmadı şu yaşıma kadar. Hatta beğenip arkadaşlık kurmak isteyen bir erkek bile olmadı etrafımda. En son ortaokul 8.sınıfta o dönemin deyimiyle çıkmak isteyen biri vardı herhalde bir hayır deyip bir kararsız olarak çocuğun kalbini çok kırmışım o da ah etmiş ki kaç yıl geçti aynı yerimde sayıyorum 🙄 şaka bir yana en azından ilişki tecrübeniz vardır ben de o da yok bugün görücü usulü bile biriyle görüşmeye kalksam kasılıp kalırım herhalde 😒 hoş be görücü usulü var ne bir arkadaş 🙄 yaşım sizden küçük olabilir ama ilişki ve evlilik konusunda çok daha şanslı olduğunuz sizden çok daha uzak olan bir benin varlığını yazmak istedim 🤭

Konuya tesadüf eseri denk geldim 🙂 27. yaşıma gireceğim. Evlilik zaten çok uzak bana neden mi çünkü bir flört yaşadığım ilişkim bile olmadı şu yaşıma kadar. Hatta beğenip arkadaşlık kurmak isteyen bir erkek bile olmadı etrafımda. En son ortaokul 8.sınıfta o dönemin deyimiyle çıkmak isteyen biri vardı herhalde bir hayır deyip bir kararsız olarak çocuğun kalbini çok kırmışım o da ah etmiş ki kaç yıl geçti aynı yerimde sayıyorum 🙄 şaka bir yana en azından ilişki tecrübeniz vardır ben de o da yok bugün görücü usulü bile biriyle görüşmeye kalksam kasılıp kalırım herhalde 😒 hoş be görücü usulü var ne bir arkadaş 🙄 yaşım sizden küçük olabilir ama ilişki ve evlilik konusunda çok daha şanslı olduğunuz sizden çok daha uzak olan bir benin varlığını yazmak istedim 🤭
Bn kaç tane görücüyle görüştüm beni beğenen oldu o şekilde de girustugum oldu Nisan'da attım sonuç elde var sıfır sıfır🤣🤣🤣

ben de 31 yasında bekarım.Arkadaslarımın cogu evli cocuklu .Onlara bakınca evet gec kaldıgımı hissediyorum ama dogru insanla karsılasıp yuva kuracagıma inanıyorum.Biraz olumlu düsünmek lazım herkes evlendi bize düzgün erkek kalmadı fikri yanlıs.Allah hayırlı es nasip etsin.
Amin

Evlenenler agliyor bacim. Adama diyorumki yemek yicem cocugu tut. Gitmis televizyonu internete bagliyor netflix izlicekmis. Yeni tasindim caydanligin suzgeci yok cay copleri tikamis cay akmiyor. Ben deliriyorum adam tv basinda cocuk agliyor. Ben agliyorum. Boyle yani istersen evlen tabi.:confused:

biriyle tanışmak istiyorsanız yakın çevrenize söyleyin.mutlaka biri çıkar.en iyi eş çevreden görücü usulu ile bulunur.çocuk düşünüyorsanız elinizi çabuk tutun.mantıklı iyibirini bulun.

evlilerin halini görünce iyiki evlenmemişim diyorum. güzellikleri var ama eksileri daha çok. çocuk bakımı, ev temizliği, yemek herşey kadının üstünde.dışardada çalışıosa tam papazı buluyor.sonrada kadınlar çabuk yıpranıyor diyorlar.onuda doğum yapmanın üstüne atıolar..

33 yaşında bir evlilik yapmış bosanmis olarak bildiriyorum.
Buradaki tüm bekarlara tavsiyem yaşım geldi diye evlenmek için evlenmeyin.
Ya da karşınıza çıkan insanları elbet değişir evlenince düzelir kafasıyla değerlendirmeyin.

Onun dışında sevmek sevilmek önemli ihtiyaçlar çevrenize söyleyin insanlarla tanışın oturun kahve için beklentiye girmeden.
Olur ya belli olmaz gerçekten anlasacaginiz biri çıkar karşınıza.
Ben de şu an bunları yapmaya çalışıyorum bakalım hayat ne gösterecek.

Toplum baskısı en kötüsü ya. Hala evlenemedin mi, yok birini bulamıyo musun, yok işte yalnız olmak çok kötüdür, benim sevgilim var çok mutluyum Allah sana da nasip etsin bilmem ne… İnsanı psikolojik olarak eksik ve değersiz hissettirmeye çalışıyolar. Boşvermeye çalışın, siz nasıl istiyorsanız öyle yaşayın. 🙏🏻

Ben de 30 San önce evlenmem diyordum ama 26 yaşında evlendim .Şu an 31 yaşındayım ve iki çocuğum var ama gerçekten evlilik için 30 yaş beklenmeli .İnsanın düşünceleri tam oturuyor .Beklentileri değişiyor ve daha mantıklı kararlar veriyorsun .Genç yaşta evlenenler daha çok bosaniyor bu yüzden .Ayakların yere daha sağlam basiyor .Aklın başına geliyor .Tabi bu yüzden 30 dan sonra evlenmek de zor oluyor çok fazla seçici olduğun için ama evlilikde de bir şey yok.Bekarlik günlerime özlem duyduğum oluyor .Acele etmeyin .

Yanlış bir evliliktense bekar olmak en iyisidir.
Evlilik çok zor.
kurtuluş değil, başarı da değil.
Cennet bahçeleri de değil.
Yanlış bir evlilik azaptan beter..
hayırlı ve doğru zamanı isteyin , yaşın önemi yok küçük yaşta hayatı yasamadan evlenmeye çok karşıyım kızlarımız küçücük yaşta don yıkamaya meraklı olmamalılar 🙈

Eve
Sana saygısızca küfür eden bir adamdan kurtulduğuna sevin .Eskiye rağbet olsa bit pazarına Nur yağarmış .Geride kaldı def et gitsin .Bir yerlerini kaldırma erkek milletinin 🤣
Çok haklısın hata bnde

Yanlış bir evliliktense bekar olmak en iyisidir.
Evlilik çok zor.
kurtuluş değil, başarı da değil.
Cennet bahçeleri de değil.
Yanlış bir evlilik azaptan beter..
hayırlı ve doğru zamanı isteyin , yaşın önemi yok küçük yaşta hayatı yasamadan evlenmeye çok karşıyım kızlarımız küçücük yaşta don yıkamaya meraklı olmamalılar 🙈
Çok haklısın

Arkadaşlar iyi akşamlar herkeze nasılsınız keyifler yerinde mi😄bu yasima geldik hala.bekarim 2 sene önce Nisan bozmuslugum var sadece düğüne yakın bıraktım.ondan sonra babamı kaybettim.ondan sonra evlilik için tavsiyede bulunan oldu bikere görüşüyoruz devamı gelmiyor.yasitlarimin çocuklari oldu.biz ne zaman yuvamızi kuracağız o günleri girecek miyim .bu halimiz nolcak
Herşeyin zamanı var çabalayin bekleyin derim acele etmeyin evlenmek için acele etmeyin herşeyin hayirlisi

Ben de yeni 30 yaşıma girdim ve bekarım. Biriyle tanışma hevesim de kalmadı açıkcası.Yalnız olmaktan memnunum.

Fakat itiraf edeyim, bazen yaşım mı geçiyor acaba? Biriyle tanışmalı mıyım? Diye düşünmüyor da değilim..

Karışık işler 😅

39 yaşında bekarım, eskiden isterdim evlenmeyi olmadı,son 1 yıldır da hiç isteğim yok.Güzel aşklarda yaşadım, boş adamlarla da karşılaştım.Eski sevgilin küfretti diye kendini kötü hissetme, çok ilerlemeden ne mal olduğunu anlamışsın.Umarım sana saygı duyacak ve çok sevecek biriyle karşılaşır istediğin yuvayı kurarsın.Sakın olaki evlenmen gerek diye saçma sapan bir insanla evlenme, o yaşlarda bir panik oluyor insanda evlenmek zorunda hissediyor,hata yapmaya elverişli oluyor.Bekarlıktan korkma sular burdada çok güzel 😁
Evet çok haklısın eski sevgilimle geçmişte de mutlu değilimdim salak gibi medet umdum kendimi kotu hissettim küfür ettiği icin yaşananlar tecrübe oldu yoluma bakicam

İlerde denemedim, bir şans daha vermedim demezsin. Ben denedim ama adam adam değilmiş, sevgiliyken küfreden evlenince neler yapar dersin.Bir süre kötü hissedersin ama geçip gidecek emin ol. Sakın özür dilerse filan barışma.Bence bir kadının olacağı en güzel yaştasın tadını çıkar, emin ol karşına çok insan çıkacak
Yok artık bu defteri kapattim onu unutamadim 4 kere şans verdim sevmedim desem yalan olur duygumda vardı bu adamla uyuşmuyoruz gelsede bitti zaten heryerden engelledim bn neler yaşadım gencecik babamı toprağa verdim bunuda unuturum

Back
X