• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

31 yaşında olur bekar olmak

29 yaşımda evlendim 30 yaşımda boşandım. 34 yaşımda tekrar evlendim. 39 yaşımda çocuk doğurdum. Yani demem o ki bu işler kısmet ;) Hayırlısı nasılsa öyle olsun hakkınızda :dua:
Bnde bikere nisan attım düğündn döndüm sayılır

31 yıllık bir yaşamdan selamlar.
Dürüst olayım.
Malesef geç kaldığımı hissediyorum ben.
Simdiye kadar birini bulamamissin, daha birini bulacaksin, taniyacaksin, her sey uyacak bir de evlenmeye karar vereceksin. Kendi adıma otur derdine yan senaryosu.
Ben de 29 yasindayim.gec kaldigimi hissediyorum.birini tani evlen cocuk dogur derken bi bakmisim ömür bitmis.ne kadar kabul etmesek de gec kaldigimiz bi gercek

Evlilik guzel sey evlat sahibi olmak paha bicilemez ama bu ikisi icin de baba olmayi hak edicek esini evini seven saygi duyan bir adam gerek. Bu adam cikmamissa karsiniza evlenmeyin, cocuk yapmayin hayatinizi karartmayin. Bekar kadin olun kariyer yapin gezin gulun eglenin.
Ne hayatinizin
Ne kariyerinizin
Ne cocugunuzun
Dengesiz saygisiz sevgisiz adamlarla yipranmasina izin vermeyin.

Rabbim gönlünüze göre versin
Evliyim fakat hayallerimden uzak bir evlilik mutlu olamadım hep stres hep bir anlaşmazlık ..
Bekar olsam da bu kafada üşense evliliği isterdim ama benimkini değil
Evlilik bence güzel anlaşabilirsen …
Teşekkür ederim kısmet inşallah

Basiniz sagolsun. Yasitlarinizla kendinizi kiyaslamayi birakin. Herkesin hayati kendine. Ben 30 umda evlendim yakin arkadasim ne cabuk evlendin diye kizmisti 😉 kendisi 35 te evlendi. Herkes de evlenecek diye bir sart yok. Bir arkadasim hic evlenmemeyi tercih etti cok da mutlu.
Bu isler nasip

Arkadaşlar iyi akşamlar herkeze nasılsınız keyifler yerinde mi😄bu yasima geldik hala.bekarim 2 sene önce Nisan bozmuslugum var sadece düğüne yakın bıraktım.ondan sonra babamı kaybettim.ondan sonra evlilik için tavsiyede bulunan oldu bikere görüşüyoruz devamı gelmiyor.yasitlarimin çocuklari oldu.biz ne zaman yuvamızi kuracağız o günleri girecek miyim .bu halimiz nolcak
Huzur mutluluk sağlık sıhhat enerji dolu yıllar var demekki önünüzde 😄ben evlilikten dertliyim de biraz

Ya tabiki de yalnızlık zor ben sizi anlıyorum...Buraya gelip yazıyorlar işte bekarlık sultanlık falan diye.. Eee o zaman boşan bekarlık sultanlıksa... Kimse kimseyi zorla evli tutmuyor ki...
Tabiki öyle evlensen dert evlenmesen ayrı dert

Rabbim hepimizin gönlüne göre bir eş nasip eder inşallah.. Belli bir yaştan sonra yalnız olmak çekilmiyor.İnsan bir hayat arkadaşı arıyor, hemen evlenilmese de biri olsun istiyor.En çokta biri tarafından anlaşılmak ,sevilmek istiyor.
Tek temennim yok amin inşallah

Huzur mutluluk sağlık sıhhat enerji dolu yıllar var demekki önünüzde 😄ben evlilikten dertliyim de biraz
Bn binkere nisan bozdum sonrada eskiye şans verdim onunlada olmuyor en güzeli birine bulaşmamak

Bn binkere nisan bozdum sonrada eskiye şans verdim onunlada olmuyor en güzeli birine bulaşmamak
Süper helede maddi özgürlüğün varsa hiç bulaşma. Boşananlara bakıyorum maddi olarak rahatsa dünyalar onun şen şakrak kimse ses edemiyor bekarlıkta niye olmasın ille bir evlilik baskısı

Back
X