- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnde bikere nisan attım düğündn döndüm sayılır29 yaşımda evlendim 30 yaşımda boşandım. 34 yaşımda tekrar evlendim. 39 yaşımda çocuk doğurdum. Yani demem o ki bu işler kısmetHayırlısı nasılsa öyle olsun hakkınızda
![]()
Ben de 29 yasindayim.gec kaldigimi hissediyorum.birini tani evlen cocuk dogur derken bi bakmisim ömür bitmis.ne kadar kabul etmesek de gec kaldigimiz bi gercek31 yıllık bir yaşamdan selamlar.
Dürüst olayım.
Malesef geç kaldığımı hissediyorum ben.
Simdiye kadar birini bulamamissin, daha birini bulacaksin, taniyacaksin, her sey uyacak bir de evlenmeye karar vereceksin. Kendi adıma otur derdine yan senaryosu.
40 -45 mi o zamana menopoza giriliyor ya naptinBuarada 31 yaş evlilik için çok erken artık evlilik yaşı 40-45 arası.
Evet doğru40 -45 mi o zamana menopoza giriliyor ya naptin![]()
Teşekkür ederim kısmet inşallahRabbim gönlünüze göre versin
Evliyim fakat hayallerimden uzak bir evlilik mutlu olamadım hep stres hep bir anlaşmazlık ..
Bekar olsam da bu kafada üşense evliliği isterdim ama benimkini değil
Evlilik bence güzel anlaşabilirsen …
Bnde zamaninda nisan bozdum düğüne yakin hemde olan olaylardan dolayı çok sogudumO zaman bosan
2. Ye evlenip evlenme demekte ne bilim![]()
Bu isler nasipBasiniz sagolsun. Yasitlarinizla kendinizi kiyaslamayi birakin. Herkesin hayati kendine. Ben 30 umda evlendim yakin arkadasim ne cabuk evlendin diye kizmistikendisi 35 te evlendi. Herkes de evlenecek diye bir sart yok. Bir arkadasim hic evlenmemeyi tercih etti cok da mutlu.
Bnde 31 Mayıs'ta 32 olacam bikere nisan attım sonrada sogudum35.5 yaşında ve bekarım. Kimseyi istemiyorum benden geçmiş..
Not: huzurluyum şükür
Huzur mutluluk sağlık sıhhat enerji dolu yıllar var demekki önünüzdeArkadaşlar iyi akşamlar herkeze nasılsınız keyifler yerinde mibu yasima geldik hala.bekarim 2 sene önce Nisan bozmuslugum var sadece düğüne yakın bıraktım.ondan sonra babamı kaybettim.ondan sonra evlilik için tavsiyede bulunan oldu bikere görüşüyoruz devamı gelmiyor.yasitlarimin çocuklari oldu.biz ne zaman yuvamızi kuracağız o günleri girecek miyim .bu halimiz nolcak
Tabiki öyle evlensen dert evlenmesen ayrı dertYa tabiki de yalnızlık zor ben sizi anlıyorum...Buraya gelip yazıyorlar işte bekarlık sultanlık falan diye.. Eee o zaman boşan bekarlık sultanlıksa... Kimse kimseyi zorla evli tutmuyor ki...
Tabiki öyle evlensen dert evlenmesen ayrı dert
Tek temennim yok amin inşallahRabbim hepimizin gönlüne göre bir eş nasip eder inşallah.. Belli bir yaştan sonra yalnız olmak çekilmiyor.İnsan bir hayat arkadaşı arıyor, hemen evlenilmese de biri olsun istiyor.En çokta biri tarafından anlaşılmak ,sevilmek istiyor.
Bn binkere nisan bozdum sonrada eskiye şans verdim onunlada olmuyor en güzeli birine bulaşmamakHuzur mutluluk sağlık sıhhat enerji dolu yıllar var demekki önünüzdeben evlilikten dertliyim de biraz
Süper helede maddi özgürlüğün varsa hiç bulaşma. Boşananlara bakıyorum maddi olarak rahatsa dünyalar onun şen şakrak kimse ses edemiyor bekarlıkta niye olmasın ille bir evlilik baskısıBn binkere nisan bozdum sonrada eskiye şans verdim onunlada olmuyor en güzeli birine bulaşmamak
En güzeli bacım bence de temiz misBnde 31 Mayıs'ta 32 olacam bikere nisan attım sonrada sogudum