İnternet zaten çöp oradan guvenemiyorum ki33
Valla yıllarca görücü usulünü denedim, olmadı. İnternete şans vereyim dedim olmadı. Doğal ortamda karşılaşıp tanıştığım birileriyle olsun dedim, ya beni beğeneni ben beğenmedim ya benim beğendiğim beni beğenmedi(veya çoktan evlenmişlerdi)
Yıkılmadım ama biraz italik duruyorum gibihayırlısı..
İtalikliğine kurban olsunlar.33
Valla yıllarca görücü usulünü denedim, olmadı. İnternete şans vereyim dedim olmadı. Doğal ortamda karşılaşıp tanıştığım birileriyle olsun dedim, ya beni beğeneni ben beğenmedim ya benim beğendiğim beni beğenmedi(veya çoktan evlenmişlerdi)
al işte benim durumum bu. sevgilmi kendin yakışıklı bulmuyor yakışıklı da değil zaten gerçekten. ama ben hal ve hareketleriyle birleşince sevdim beğendim. beğenmek içni yakışıklılık şart değil zaten. beni ona göre herkes çok daha güzel buluyor ama adam yine terketti gitti. hem de terkettiğini söylemeden 2 gün ara verme bahanesiyle.Birde şu var
Kadın çirkin aldim diye sevinirken adam kendini çok yakışıklı da görebilir
Hem cirkin alıp hem ego kahrı çekebilir
hangi siteymiş o, hiç bilmiyorum internete yazdım çıkmadı. tinder var flört uygulaması ama çok saçma tipler var. sitenin ismini verir misin bana?Kalteli evlenme sitelerinden biriyle evlenmişti eşimin kuzeni.3 sene oldu. Ki mühendis çocuk kendisi. Bankaci bir kızla çok güzel evlilik oldu. 2 de bebek yaptılar.
ay aynı yaa resmen. hepsini denedim yok işte olmayınca olmuyor33
Hala dönüş yapmadı mı size?al işte benim durumum bu. sevgilmi kendin yakışıklı bulmuyor yakışıklı da değil zaten gerçekten. ama ben hal ve hareketleriyle birleşince sevdim beğendim. beğenmek içni yakışıklılık şart değil zaten. beni ona göre herkes çok daha güzel buluyor ama adam yine terketti gitti. hem de terkettiğini söylemeden 2 gün ara verme bahanesiyle.
Bende aşık oldum yıllarımı verdim olmadı. Sonra çıkanları degerlendirdim olmadı, kendim buldum olmadı,netten tanıştım olmadı, arkadaşlar tanıştırdı yine olmadı en son mantık yapayım dedim görücü usulü o da olmadı. İşin özü olmayınca olmuyoray aynı yaa resmen. hepsini denedim yok işte olmayınca olmuyor
Bahtsız bedevilik diyoruz bunaBende aşık oldum yıllarımı verdim olmadı. Sonra çıkanları degerlendirdim olmadı, kendim buldum olmadı,netten tanıştım olmadı, arkadaşlar tanıştırdı yine olmadı en son mantık yapayım dedim görücü usulü o da olmadı. İşin özü olmayınca olmuyor
Bahtsızlık tabi yani bu kadar da olmaz demiBahtsız bedevilik diyoruz bunadoğru insan karşına çıkmadığı için olmadı Allah hayırlsıını versin. Hem şu an sanırım bu konudaki çoğu kişiye yazan biri var özelden dikkat edin hanımlar
Doğru insanla karşılaşana kadar yalnızlık en güzeli zTen. Evet bazen zorlayıp bunaltıyor yalnızlık ama eminim evlilik de arada bunaltır zorlarBahtsızlık tabi yani bu kadar da olmaz demi
Çevremdeki insanlar neden evlenmiyorsun diyince yok kimse diyorum inanmıyorlar. Yalnızlığı tercih ediyorum sanıyorlar maalesef ki öyle değil
yok hala ses yok tek kelime birşey yazmadı. öpüp kokladığın sarıldığın bir kadına bu kadar şerefsizlik yapılmaz ya yediremiyorum kendimeHala dönüş yapmadı mı size?
İnşallah herkesin gönlüne göre olsun hayırlısıylaDoğru insanla karşılaşana kadar yalnızlık en güzeli zTen. Evet bazen zorlayıp bunaltıyor yalnızlık ama eminim evlilik de arada bunaltır zorlarkarşımıza cıksın inşallah hayırlısıyla doğru insanlar
Siz iyi dayanmışsınız keşke birkaç gün ses çıkmayınca kısa bir mesajla def etseydiniz sizin için bittiğini söyleseydiniz. Çünkü erkekler askıda bırakmayı severler ki istediklerinde dönebilsinler açık kapı bırakmış bu da.Bu durumlarda ben kapıyı yüzlerine çarpma taraftarıyım. Öyle yapınca pişman olup dönüyorlar sizinde içiniz rahatlamış oluyor.yok hala ses yok tek kelime birşey yazmadı. öpüp kokladığın sarıldığın bir kadına bu kadar şerefsizlik yapılmaz ya yediremiyorum kendime
benim için bitti zaten.daha o zaman yazmıştım ya hayatımda hep olursun ya da hiç olmazsın diye. ama en son sonra konuşuruz diye bitirmiştik. dayanamıyorum galiba yazacağım. keşke bu kadar şerefsiz olmasaydın yazmayı düşünüyorumSiz iyi dayanmışsınız keşke birkaç gün ses çıkmayınca kısa bir mesajla def etseydiniz sizin için bittiğini söyleseydiniz. Çünkü erkekler askıda bırakmayı severler ki istediklerinde dönebilsinler açık kapı bırakmış bu da.Bu durumlarda ben kapıyı yüzlerine çarpma taraftarıyım. Öyle yapınca pişman olup dönüyorlar sizinde içiniz rahatlamış oluyor.
Rahatalayacaksanız yazın.Böylece bi süre sonra kafanızdan silinir. Ama böyle yarım kalınca hep bu duygu dürter sizi.benim için bitti zaten.daha o zaman yazmıştım ya hayatımda hep olursun ya da hiç olmazsın diye. ama en son sonra konuşuruz diye bitirmiştik. dayanamıyorum galiba yazacağım. keşke bu kadar şerefsiz olmasaydın yazmayı düşünüyorum
aynen öyle oluyor.bir yandan da sonsuza kadar susayım diyorum. eğer bir gün yazarsa tek kelime cevap vermeyeceğim. kararsızım ne yapmam gerektiği konusundaRahatalayacaksanız yazın.Böylece bi süre sonra kafanızdan silinir. Ama böyle yarım kalınca hep bu duygu dürter sizi.
Bazen susmak da iyidir seni zerre önemsemiyorum anlamı taşır. Siz kendiniz için en iyisini bilirsiniz. İçinizden geldiği gibi yapınaynen öyle oluyor.bir yandan da sonsuza kadar susayım diyorum. eğer bir gün yazarsa tek kelime cevap vermeyeceğim. kararsızım ne yapmam gerektiği konusunda
ama acıtıyor çok acıtıyor insanın canınıBazen susmak da iyidir seni zerre önemsemiyorum anlamı taşır. Siz kendiniz için en iyisini bilirsiniz. İçinizden geldiği gibi yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?