32 yaşındayım evlenmeyi çok istiyorum bir türlü olmuyor. benim gibi olan var mı?

Anlıyorum sizi.Insallah bir gün çok sevip seviliriz üzmeyin kendinizi.Kimse sizden daha değerli değil.
birbirimize sarıldığımız zamanlar aklımda çıkmıyor. nasıl olur diyorum. ben ona böyle birşey yapsam gece vicanım rahat bırakmazdı uyuyamazdım. hiç böyle birine benzemiyordu çok şaşkınım. haklısınız ama insan kendini büyük bir duygusal boşlukda hissediyor

Evet böyle anlar kadınlar için çok değerlidir. Ama erkekler için öyle olmadığını düşünüyorum. Öyle olsa bu kadar rahat davranamazlar. Onun umurunda değil sizde düşünmeyin. Çünkü düşünmek sadece sizi üzer ve yıpratır.

aynen öyle oluyor onun umrunda bile değilim. yapacak birşey yok bir şekilde geçecek

aynen öyle oluyor onun umrunda bile değilim. yapacak birşey yok bir şekilde geçecek
Evlenememenizin tek sebebi değersizlik duygusu.. aniden giden adamlar vs sorunu yaşıyorsanız kendi içinizde aslında evliliği ve mutlu bir ilişkiyi kendinizi layık görmemişinizden kaynaklanıyor olabilir bu durumada sebebiyet veren geçmiş anılarınız Korkularınız , yargılarınız,anne ve babanızın arasındaki ilişki , sevgisizlik , çocukluk veya gençlik anılarınızda yaşanmış bi travma olabilir..Bunu yok edebilmeniz için kendinize sürekli telkinlerde bulunun mesela aynanın karşısına geçip ‘ben değerliyim, dünyanın en seksi ve güzel kadınıyım ,mutlu bir ilişki ve evliliği hak ediyorum ‘deyin ama bunu düzenli yapın hayatınız olumlu yönde değişecek ama önce kendinize inanın Çünkü sevmeyi ve sevilmeyi hak ediyorsunuz

Kızın şansı kendisi 37 idi sevgilisi 35 çocuk o kadar iyi niyetliydi ki nasıl denk geldi nasip diyorum
Kız anlıyordu mesela o insanın yazışmaları dan ben anlayamiyorum
Ben de hiç anlamam ne dese saf saf cevap veririm tecrübe herhalde işte, milletin bir sürü erkek arkadaşı oluyor tecrübe sahibi oluyorlar bir nevi erkek sarrafı

dante 87 olan mı? Erkek üye olduğunu söyledi. Yönetime şikayet ettim.

Boyle diyolar ama evlenecegi kadina el degmemis olsun istiyo bu seref yoksunlari

Ben 4 grubada girdim
Suan 2 numaradayim

39 yasindayim. Sen konuyu acinca altta yazacaklar aman cok mu gerek, aklini yorma gez sosyalles vs. Sanki bilmiyoruz. Gayette geziyorum faaliyetlere katiliyorum. Kac ulke gezmisimdir yani. Sanirim her sey nasip.
Tek başına gezmek, yemek yemek, eğlenmek nasıl zevkli oluyorsa artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…