Anlıyorum sizi.Insallah bir gün çok sevip seviliriz üzmeyin kendinizi.Kimse sizden daha değerli değil.ama acıtıyor çok acıtıyor insanın canını
birbirimize sarıldığımız zamanlar aklımda çıkmıyor. nasıl olur diyorum. ben ona böyle birşey yapsam gece vicanım rahat bırakmazdı uyuyamazdım. hiç böyle birine benzemiyordu çok şaşkınım. haklısınız ama insan kendini büyük bir duygusal boşlukda hissediyorAnlıyorum sizi.Insallah bir gün çok sevip seviliriz üzmeyin kendinizi.Kimse sizden daha değerli değil.
Evet böyle anlar kadınlar için çok değerlidir. Ama erkekler için öyle olmadığını düşünüyorum. Öyle olsa bu kadar rahat davranamazlar. Onun umurunda değil sizde düşünmeyin. Çünkü düşünmek sadece sizi üzer ve yıpratır.birbirimize sarıldığımız zamanlar aklımda çıkmıyor. nasıl olur diyorum. ben ona böyle birşey yapsam gece vicanım rahat bırakmazdı uyuyamazdım. hiç böyle birine benzemiyordu çok şaşkınım. haklısınız ama insan kendini büyük bir duygusal boşlukda hissediyor
aynen öyle oluyor onun umrunda bile değilim. yapacak birşey yok bir şekilde geçecekEvet böyle anlar kadınlar için çok değerlidir. Ama erkekler için öyle olmadığını düşünüyorum. Öyle olsa bu kadar rahat davranamazlar. Onun umurunda değil sizde düşünmeyin. Çünkü düşünmek sadece sizi üzer ve yıpratır.
aynen öyle oluyor onun umrunda bile değilim. yapacak birşey yok bir şekilde geçecek
Evlenememenizin tek sebebi değersizlik duygusu.. aniden giden adamlar vs sorunu yaşıyorsanız kendi içinizde aslında evliliği ve mutlu bir ilişkiyi kendinizi layık görmemişinizden kaynaklanıyor olabilir bu durumada sebebiyet veren geçmiş anılarınız Korkularınız , yargılarınız,anne ve babanızın arasındaki ilişki , sevgisizlik , çocukluk veya gençlik anılarınızda yaşanmış bi travma olabilir..Bunu yok edebilmeniz için kendinize sürekli telkinlerde bulunun mesela aynanın karşısına geçip ‘ben değerliyim, dünyanın en seksi ve güzel kadınıyım ,mutlu bir ilişki ve evliliği hak ediyorum ‘deyin ama bunu düzenli yapın hayatınız olumlu yönde değişecek ama önce kendinize inanınMerhaba herkese. 32 yaşındayım. Evlenip kendi yuvamı kurmayı çok istiyorum ama bir türlü olmuyor. İlişkilerim hep bir şekilde bitiyor doğru düzgün sebep bile olmadan. Bazı yakınlaşmalar olsa da cinse anlamda evlenmeden yaşamayı istemiyorum. Bu yaştan sonra erkeklerin böyle ilişki istemediklerini söylüyor herkes. Bu yüzden herşey iyi giderken ortada sorun yokken durduk yere sessizleşip sonra beni bıraktıklarını düşünüyorum. Üniversite mezunuyum iyi bir işim iyi bir maaşım var çok şükür. Bu anlamda hiç benden yüksek maaş alsın diye düşünmedim iyi biri olsun yeter dedim ama yine de olmuyor işteBenim yaşlarımda evlenmek isteyip evlenemeyen var mı? Bunun için ne yapabilirim bilmiyorum
Ben de hiç anlamam ne dese saf saf cevap veririmKızın şansı kendisi 37 idi sevgilisi 35 çocuk o kadar iyi niyetliydi ki nasıl denk geldi nasip diyorum
Kız anlıyordu mesela o insanın yazışmaları dan ben anlayamiyorum
dante 87 olan mı? Erkek üye olduğunu söyledi. Yönetime şikayet ettim.Bahtsız bedevilik diyoruz bunadoğru insan karşına çıkmadığı için olmadı Allah hayırlsıını versin. Hem şu an sanırım bu konudaki çoğu kişiye yazan biri var özelden dikkat edin hanımlar
Mor20 ydi bana yazan, aynı kişidir belki farklı hesap açmıştırdante 87 olan mı? Erkek üye olduğunu söyledi. Yönetime şikayet ettim.
O hesabı şikayet ettim ,herhalde kapanmış. Yeni açmış bu hesabı, tövbeler olsun.Mor20 ydi bana yazan, aynı kişidir belki farklı hesap açmıştır
Kapanmış hesabı evetO hesabı şikayet ettim ,herhalde kapanmış. Yeni açmış bu hesabı, tövbeler olsun.
Bana yazdi saçma geldi ne alaka dedim herkese yaşıyordur diye düşündümBen de hiç anlamam ne dese saf saf cevap veririmtecrübe herhalde işte, milletin bir sürü erkek arkadaşı oluyor tecrübe sahibi oluyorlar bir nevi erkek sarrafı
Bana yazdi saçma geldi ne alaka dedim herkese yaşıyordur diye düşündüm
Boyle diyolar ama evlenecegi kadina el degmemis olsun istiyo bu seref yoksunlariMerhaba herkese. 32 yaşındayım. Evlenip kendi yuvamı kurmayı çok istiyorum ama bir türlü olmuyor. İlişkilerim hep bir şekilde bitiyor doğru düzgün sebep bile olmadan. Bazı yakınlaşmalar olsa da cinse anlamda evlenmeden yaşamayı istemiyorum. Bu yaştan sonra erkeklerin böyle ilişki istemediklerini söylüyor herkes. Bu yüzden herşey iyi giderken ortada sorun yokken durduk yere sessizleşip sonra beni bıraktıklarını düşünüyorum. Üniversite mezunuyum iyi bir işim iyi bir maaşım var çok şükür. Bu anlamda hiç benden yüksek maaş alsın diye düşünmedim iyi biri olsun yeter dedim ama yine de olmuyor işteBenim yaşlarımda evlenmek isteyip evlenemeyen var mı? Bunun için ne yapabilirim bilmiyorum
Ben 4 grubada girdimBöyle konular çok var , genel olarak tespitlerim 4'e ayrılıyoruz.
1- Biz evlendik de başımız göğe mi erdi? (Bu grup genelde kayınvalide, görümceden çektiği için bıkkınlık gelmiştir veya eşi ilgilenmez genelde. Evliliği tavsiye etmez. Yüksek ihtimal çocuk sahibi olmak için evlenmiştir.)
2- Kısmet bu elbette bir gün olur dert edinme.( Bu grup genelde ilişkisi olan veya evli olan gruptur. İyi niyetlidir ama karşıkinin derdinden de pek anlayamaz. Evli olmaktan mutludur ve içten içe haline şükreder)
3- Gez, dolaş, eğlen, hayatını yaşa ( Bu grup gerçekten dünyayı geziyor da olabilir. Genelde ev işlerinden çok hoşlanmayan, çocuk sahibi olmaya pek eğilimli olmayan, domestik ruhlu olmayan kadınlardır.)
4- Bekarlar ( En iyi anlayan gruptur. Evlenmek ister ve genelde girişimleri başarısız olduğu için karamsardır. Onunla aynı durumda olan insanlar olduğunu okuyunca burada rahatlar. ) Yalnız değilsiniz.
Tek başına gezmek, yemek yemek, eğlenmek nasıl zevkli oluyorsa artık39 yasindayim. Sen konuyu acinca altta yazacaklar aman cok mu gerek, aklini yorma gez sosyalles vs. Sanki bilmiyoruz. Gayette geziyorum faaliyetlere katiliyorum. Kac ulke gezmisimdir yani. Sanirim her sey nasip.
Kalpten niyetin olsun canim.Rabbim bana hayirli kismetler lutfet diye.El Latif ismi lutfeden anlaminda.Peki başında niyet edecek miyiz canım
Peki sen bu zikre başladıktan ne zaman sonra eşinle tanıştınKalpten niyetin olsun canim.Rabbim bana hayirli kismetler lutfet diye.El Latif ismi lutfeden anlaminda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?