- 28 Temmuz 2015
- 876
- 594
- 103
İnşallah olucak ümidini kaybetme dua et Allah nasip edecek ben inanıyorum ve biz tüm gidenlere iyi ki olmamış diyeceğiz.Adam yok malesef
Aynen öyle yüzde yüz katılıyorun tüm dediklerineİnan var ya bu yasaklar gelmeden önce kızlarla bi yemek yemeğe gidelim dedik 6 arkadaşız 4 evli ikimiz bekar. Kimi dedi kaynanam bende kimi dedi çocuk hasta kimi dedi misafirim gelecek biz yine iki bekar yemek yedik aynı konulardan konuştuk kalktık eve geldikbir araya gelsek bile evlilerin konularıyla bekarların ki çok farklı oluyor onlar aralarında her konuyu konuşuyorlar bizde başımız etrafa bakıyor bazen utanıyoruz konuştukları konulardan bilmiyoruz çünkü ya yalnızlık bir tek Allah’a mahsus bende şimdi yalnız bir şehirde yaşıyorum bilmediğin bir şehiri keşfetmek güzel yemeklerini yemek farklı şeyler yapmak güzel ama insan kahve içerken bile sevdiği insanla yapmak istiyor sevdiği insanla gezmek istiyor sana bu durumda uyum sağlayacak kişi de eşin oluyor haliyle, çoluğun çocuğun. Akşam oluyor mesela yalnız yemek yiyorsun en çokta o zaman koyuyor sana yalnızlık özensiz bir sofra ama evli olsan eşin olsa nasıl özenirsin beraber sohbet eder günün değerlendirmesini yaparsın çay içersin falan. Tüm imkanlar var Allah’a şükür ama yalnızlık çok zor. O yüzden buraya evlenmek için konu açanları ben hiçbir zaman yadırgamıyorum eğitim seviyesi ne olursa olsun ne kadar zengin olursa olsun bunun eğitimle zenginlikle bir alakası yok yalnızlığı kimse sevmez insan evde bir ses istiyor, can şenliği istiyor.
Olur olur, ben senden umutluyum evlenirsin senbende evlenmek için can atıyom ama olmuyor bi türlü be bacı
İnşallah çokça aminİnşallah olucak ümidini kaybetme dua et Allah nasip edecek ben inanıyorum ve biz tüm gidenlere iyi ki olmamış diyeceğiz.
Evlilik hapis hayatı değildir, siz özgürlüğünüzün alındığını hissediyorsanız doğru bir evlilik yapmamışsınızdır. Arkadaşlarınızı doğru evlilik yapmaları konusunda teşvik etmeniz -akşam kocanızla yattığınız halde- amaaağğnn evlenmeyin demenizden daha samimi olacaktır.Şöyle söyleyenleri karışma alıp yüzüne bir bardak soğuk su çarpmak istiyorum. Sonra camın önüne götürüp dışarıyı işaret ederek sen elindeki özgürlüğün farkında değilsin demek istiyorum. Diyorum da bekar arkadaşlarıma hep yapmayın etmeyin diyorum.
Şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler...
Mutsuzsanız boşanıp arkanıza bile bakmayacaksınız. Siz yanlış insanla evlendiniz diye herkes yanlış insanla evlenecek değil ya. Kendi tercihlerinizi sorgulayın bence başkasına evlenme demek yerineŞöyle söyleyenleri karışma alıp yüzüne bir bardak soğuk su çarpmak istiyorum. Sonra camın önüne götürüp dışarıyı işaret ederek sen elindeki özgürlüğün farkında değilsin demek istiyorum. Diyorum da bekar arkadaşlarıma hep yapmayın etmeyin diyorum.
hani bir aday bile bulmadın sözünün arkasında durupOlur olur, ben senden umutluyum evlenirsin sen
Şöyle söyleyenleri karışma alıp yüzüne bir bardak soğuk su çarpmak istiyorum. Sonra camın önüne götürüp dışarıyı işaret ederek sen elindeki özgürlüğün farkında değilsin demek istiyorum. Diyorum da bekar arkadaşlarıma hep yapmayın etmeyin diyorum.
Dengini bulanlar daha özgür eşiyle, çocuklarıyla vakit geçirmek terapi gibi resmen bir bebekle uğraşmak sevdiğin adamla uğraşmak. Ama dengin olmadığı zaman kötü olur özgürlüğün kısıtlanır orası da ayrıöyle düşünüyorsanız evlenmezdiniz. hadi evlendiniz mutsuzsanız boşanırsınız zaten. kendiniz evlenip aile kurup bunun hasretin kuran başkalarını evlenmeyin demek de neyin nesi. evli olup özgür olmak çok daha güzel, eşiyle gezip tozan huzurlu olan bir sürü arkadaşım var. bu durumda sizin kendi evliliğinizi sorgulamanız gerekiyor.
Düzgün uygulamalar da yok ki.Bir de o uygulamalardaki kişiler hep cinsellik amaçlı o da bize uymuyor:)bende indirdim vallaama doğru düzgün tipli erkek yok ya sevmedim. bir iki tanesini beğendim. biri konuyu c,nselliğe getirdi ben kaç yaşında adamı çocuk değilim önemli benim için dedi. diğeride rus bir kadınlar nişanlanmış önceden. yok yani denk gelmek çok zor
Yazdıklarınızı okudum o kadar doğru ki.Evli arkadaşlarla hiçbir şey eskisi gibi olmuyor.Sohbetlerimiz bile farklı, onların kendilerine göre düzenleri uğraşları var.Tam görüşecekken hep işleri çıkar. Neyse ki benim de bir bekar arkadaşım var o da evlenirse halim perişanİnan var ya bu yasaklar gelmeden önce kızlarla bi yemek yemeğe gidelim dedik 6 arkadaşız 4 evli ikimiz bekar. Kimi dedi kaynanam bende kimi dedi çocuk hasta kimi dedi misafirim gelecek biz yine iki bekar yemek yedik aynı konulardan konuştuk kalktık eve geldikbir araya gelsek bile evlilerin konularıyla bekarların ki çok farklı oluyor onlar aralarında her konuyu konuşuyorlar bizde başımız etrafa bakıyor bazen utanıyoruz konuştukları konulardan bilmiyoruz çünkü ya yalnızlık bir tek Allah’a mahsus bende şimdi yalnız bir şehirde yaşıyorum bilmediğin bir şehiri keşfetmek güzel yemeklerini yemek farklı şeyler yapmak güzel ama insan kahve içerken bile sevdiği insanla yapmak istiyor sevdiği insanla gezmek istiyor sana bu durumda uyum sağlayacak kişi de eşin oluyor haliyle, çoluğun çocuğun. Akşam oluyor mesela yalnız yemek yiyorsun en çokta o zaman koyuyor sana yalnızlık özensiz bir sofra ama evli olsan eşin olsa nasıl özenirsin beraber sohbet eder günün değerlendirmesini yaparsın çay içersin falan. Tüm imkanlar var Allah’a şükür ama yalnızlık çok zor. O yüzden buraya evlenmek için konu açanları ben hiçbir zaman yadırgamıyorum eğitim seviyesi ne olursa olsun ne kadar zengin olursa olsun bunun eğitimle zenginlikle bir alakası yok yalnızlığı kimse sevmez insan evde bir ses istiyor, can şenliği istiyor.
Bizde mi bir sorun var çok mu iyi niyetliyiz neden olmuyor sürekli bunu sorguluyorum. Hala çözemedim sorun nerde neden doğru kişi bize denk gelmiyor.evlenen bir sürü adam var. bunlar nasıl sorumluluk alıyor. bize mi denk gelmiyor anlamdım. bu kadar denk gelmeme olabilir mi ya gerçekten kafayı yicem artık
evet ya evlilik amaçlı ciddi niyetli insanlar için neden uygulama yok ki sanki. tinder falan bunlardan çıkmıyor düzgün biriDüzgün uygulamalar da yok ki.Bir de o uygulamalardaki kişiler hep cinsellik amaçlı o da bize uymuyor:)
Bence şimdi kalkın yüzünüze bir bardak soğuk su çarpıp, camın önüne geçin ve şunu deyin, ben mutlu olmadığım bir evliliği sürdürmek zorunda değilim boşanmalıyım,daha fazla yıl kaybetmemek istiyorsanız bunu yapmalısınızŞöyle söyleyenleri karışma alıp yüzüne bir bardak soğuk su çarpmak istiyorum. Sonra camın önüne götürüp dışarıyı işaret ederek sen elindeki özgürlüğün farkında değilsin demek istiyorum. Diyorum da bekar arkadaşlarıma hep yapmayın etmeyin diyorum.
Yok en iyisi çevreye haber salalım uygulama falan zor adamların niyeti başka çünkü.evet ya evlilik amaçlı ciddi niyetli insanlar için neden uygulama yok ki sanki. tinder falan bunlardan çıkmıyor düzgün biri
Canım bilmiyorumki adını. Sorayimmi kuzene ıstermisin.hangi siteymiş o, hiç bilmiyorum internete yazdım çıkmadı. tinder var flört uygulaması ama çok saçma tipler var. sitenin ismini verir misin bana?
Bende hep inşallah bir hafta aralıklarla evleniriz diyorumYazdıklarınızı okudum o kadar doğru ki.Evli arkadaşlarla hiçbir şey eskisi gibi olmuyor.Sohbetlerimiz bile farklı, onların kendilerine göre düzenleri uğraşları var.Tam görüşecekken hep işleri çıkar. Neyse ki benim de bir bekar arkadaşım var o da evlenirse halim perişan
sorabilirsen çok sevinirim :) haber bekliyorumCanım bilmiyorumki adını. Sorayimmi kuzene ıstermisin.
ben onu da yaptım ya kimse uğraşmıyor kimseyleYok en iyisi çevreye haber salalım uygulama falan zor adamların niyeti başka çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?