32 yaşındayım evlenmeyi çok istiyorum bir türlü olmuyor. benim gibi olan var mı?

Aynen öyle yüzde yüz katılıyorun tüm dediklerine

Şöyle söyleyenleri karışma alıp yüzüne bir bardak soğuk su çarpmak istiyorum. Sonra camın önüne götürüp dışarıyı işaret ederek sen elindeki özgürlüğün farkında değilsin demek istiyorum. Diyorum da bekar arkadaşlarıma hep yapmayın etmeyin diyorum.
Şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler...

Evlilik hapis hayatı değildir, siz özgürlüğünüzün alındığını hissediyorsanız doğru bir evlilik yapmamışsınızdır. Arkadaşlarınızı doğru evlilik yapmaları konusunda teşvik etmeniz -akşam kocanızla yattığınız halde- amaaağğnn evlenmeyin demenizden daha samimi olacaktır.

Mutsuzsanız boşanıp arkanıza bile bakmayacaksınız. Siz yanlış insanla evlendiniz diye herkes yanlış insanla evlenecek değil ya. Kendi tercihlerinizi sorgulayın bence başkasına evlenme demek yerine

öyle düşünüyorsanız evlenmezdiniz. hadi evlendiniz mutsuzsanız boşanırsınız zaten. kendiniz evlenip aile kurup bunun hasretin kuran başkalarını evlenmeyin demek de neyin nesi. evli olup özgür olmak çok daha güzel, eşiyle gezip tozan huzurlu olan bir sürü arkadaşım var. bu durumda sizin kendi evliliğinizi sorgulamanız gerekiyor.

Dengini bulanlar daha özgür eşiyle, çocuklarıyla vakit geçirmek terapi gibi resmen bir bebekle uğraşmak sevdiğin adamla uğraşmak. Ama dengin olmadığı zaman kötü olur özgürlüğün kısıtlanır orası da ayrı

Düzgün uygulamalar da yok ki.Bir de o uygulamalardaki kişiler hep cinsellik amaçlı o da bize uymuyor:)

Yazdıklarınızı okudum o kadar doğru ki.Evli arkadaşlarla hiçbir şey eskisi gibi olmuyor.Sohbetlerimiz bile farklı, onların kendilerine göre düzenleri uğraşları var.Tam görüşecekken hep işleri çıkar. Neyse ki benim de bir bekar arkadaşım var o da evlenirse halim perişan

evlenen bir sürü adam var. bunlar nasıl sorumluluk alıyor. bize mi denk gelmiyor anlamdım. bu kadar denk gelmeme olabilir mi ya gerçekten kafayı yicem artık
Bizde mi bir sorun var çok mu iyi niyetliyiz neden olmuyor sürekli bunu sorguluyorum. Hala çözemedim sorun nerde neden doğru kişi bize denk gelmiyor.

Bence şimdi kalkın yüzünüze bir bardak soğuk su çarpıp, camın önüne geçin ve şunu deyin, ben mutlu olmadığım bir evliliği sürdürmek zorunda değilim boşanmalıyım,daha fazla yıl kaybetmemek istiyorsanız bunu yapmalısınız

Bende hep inşallah bir hafta aralıklarla evleniriz diyorum yoksa hepten yalnız kalırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…