Benimkisi naçizane bir tavsiyeinanın hiç ilgisi yok. değer verdiğiniz biriyle herşey yolunda giderken bir anda sizi terkediyorsa bu değerislik duygusu herkeste olur. yoksa kendimi gayet beğenirim hem fiziğim hem yüz güzeliği olarak. çok şükür iyi bir işim iyi bir maaşım var istediğimi yapabiliyorum. ailem beni hep sevgi dolu yetiştirdi hala ayağıma kadar meyve soyarlar en sevdiğim yiyecekleri getirirler. annem ve babamın ilşkisi hep çok düzgün oldu.
Ben yapamam öyle bir şey vicdanliyim ama gerçektende yakışıklıydı ona lafım yoksende onu eski sevgilinle kıyaslasaydın :) senden daha yakışıklıydı daha iyi bir işi vardı diye
Ya sen ona ne bakıyorsun çok değer görmüş afedersin ne yapacağını şaşırmış. Zaten insan olsaydı değerden anlasaydı seni bırakmazdı. Benim gözümde adam olan tip masumlar apartmanını izliyesundır belki han karakteri mesela. Adam kızı 4 gün tanıdı 6. Gün nikah masasına oturttu adam gibi adam. Mesela ben erkek olsam karşıma böyle senin gibi altta alan düşünceli bir kız çıksın isterse okumamış olsun önemli olan insanlık bana davranışı. Yok efendim biraz daha konuşalım biraz daha tanıyalım yok şöyle yok böyle bahaneler bilmem neler. Demek istiyor ki benim niyetim evlilik değil seninle oynuyorum zamanı gelince de silkelerim seni Yakamdan gidersin. Stres heyecan falan filan bunlar boş şeyler. Erkek adam kız gibi cümleler kullanmaz net olurkesinlikle öyle. hayatı patlaşacağın biri olması birlikte sohbet etmek planlar yapmak çok güzel şeyler. bir yuvanın sıcaklığını çok arıyorum. evli çocuklu arkadaşlarıma çok özeniyorum. bir arkadaşım var eşiyle o kadar uyumlular ki bir de dünya tatlısı çocukları oldu. hayalim bu benim de ama olmayınca olmuyor. en sonki sevgilim anlayışlı olmayan ya da tripli nazlı biriyle asla yapamam falan diyordu. hep anlayışlıyım kendini kötü hissettiğinde konuşarak destek oldum. hasta olduğunda bitki çayları aldım gibi küçk ama onu düşündüğümü belli eden ince şeyler yaptım. sonuç beyefendi stresliymiş 2 gün izin istiyormuş. 1 ay oldu 2 günlük izin bitmedi
bende evlenmek için can atıyom ama olmuyor bi türlü be bacıUygundan kastınız ne, kriterleriniz nedir?
Bazen bu bana uygun degıl dıyıp on yargılı yakalasıyoruz ama altından cıcek gibi bir adam cikiyor.
Bazen bu tam benlik diyoruz, o da nukleer atık gibi bısey cikiyor.
Sans verdiniz mi size onerılen herhangi bırıne?
Erkeğin çalışıp eve ekmek getirme dışında ne sorumluluğu var. Evin her yerini temizleyen kadın, çamaşır yıkayan kadın bulaşık yıkayan kadın yemek yapan kadın kocanın ihtiyacını karşılayan kadın, çocuğa bakan kadın asıl biz sorumluluk almaktan korkmuyoruz onlar sadece eve ekmek getirmeyi sorumluluk sayıyor. Hepsi bahane. Adam olanlara rastlamıyoruz o kadar.Sorumluluk almak istemiyorlar
Bana şey diyordu hemen çocuk yapmayı düşünüyorsundur ben evliliği yaşamak istiyorum felan diyordu
Halam evde kaldı diye canımı sıkıyordu
Yoo evlenen erkeklerin de sorumlulukları var. Evde temizlik yapmak yemek yapmak çocuğa bakmak sadece kadinin görevi değildir. Siz şimdiden bunlar kadinin sorumluluğu diye düşünürseniz evkendigimkzde de eşiniz böyle düşünür. Evdeki bütün sorumluluğu siz almış okursunuz. Bu da hic adil değil.Erkeğin çalışıp eve ekmek getirme dışında ne sorumluluğu var. Evin her yerini temizleyen kadın, çamaşır yıkayan kadın bulaşık yıkayan kadın yemek yapan kadın kocanın ihtiyacını karşılayan kadın, çocuğa bakan kadın asıl biz sorumluluk almaktan korkmuyoruz onlar sadece eve ekmek getirmeyi sorumluluk sayıyor. Hepsi bahane. Adam olanlara rastlamıyoruz o kadar.
eve ekmek getirme de onların sorumluluğu değil ki kadınla paylaşıyorlar onu artık kadınlar da çalışıyor. hatta şöyle diyeyeim bu behsettiğim eski sevgilimin beş kuruş birikmi yoktu ben yarın evlensem evimi alırım. aynen öyle adam olanlara rastlamıyoru bir de adam olan da kalmadı zatenErkeğin çalışıp eve ekmek getirme dışında ne sorumluluğu var. Evin her yerini temizleyen kadın, çamaşır yıkayan kadın bulaşık yıkayan kadın yemek yapan kadın kocanın ihtiyacını karşılayan kadın, çocuğa bakan kadın asıl biz sorumluluk almaktan korkmuyoruz onlar sadece eve ekmek getirmeyi sorumluluk sayıyor. Hepsi bahane. Adam olanlara rastlamıyoruz o kadar.
evet izliyorum han bu konuda ideal erke evet ama o da biraz hayali gibi ya. gerçek hayatta öyle bir erkek sanmıyorum. 6. gün evlilik için bayaa erken tabi :) ama 6 7 ay süre yeterli bence. bu süreden sonra hala birşeyler ters gidiyorsa evlilik konuşulmuyorsa uzatmaya gerek yok diye düşünüyorumYa sen ona ne bakıyorsun çok değer görmüş afedersin ne yapacağını şaşırmış. Zaten insan olsaydı değerden anlasaydı seni bırakmazdı. Benim gözümde adam olan tip masumlar apartmanını izliyesundır belki han karakteri mesela. Adam kızı 4 gün tanıdı 6. Gün nikah masasına oturttu adam gibi adam. Mesela ben erkek olsam karşıma böyle senin gibi altta alan düşünceli bir kız çıksın isterse okumamış olsun önemli olan insanlık bana davranışı. Yok efendim biraz daha konuşalım biraz daha tanıyalım yok şöyle yok böyle bahaneler bilmem neler. Demek istiyor ki benim niyetim evlilik değil seninle oynuyorum zamanı gelince de silkelerim seni Yakamdan gidersin. Stres heyecan falan filan bunlar boş şeyler. Erkek adam kız gibi cümleler kullanmaz net olur
Ya canım eğiri oturup doğru konuşalım her zaman temizlik yapmıyor erkek binde bir benim çevrem hep öyle demek istediğim büyük sorumluluk kadında. Kadın eşine kıymıyor bir kere zaten sabahtan akşama kadar çalışıyor yoruluyor diye. Bu herkezde böyle yani 1000 de bir erkek yardımcı oluyordur eşineYoo evlenen erkeklerin de sorumlulukları var. Evde temizlik yapmak yemek yapmak çocuğa bakmak sadece kadinin görevi değildir. Siz şimdiden bunlar kadinin sorumluluğu diye düşünürseniz evkendigimkzde de eşiniz böyle düşünür. Evdeki bütün sorumluluğu siz almış okursunuz. Bu da hic adil değil.
o kıymak değil bence. sonuçta ben de çalışıyorum akşama kadar yorgunluktan insanların nazını çekmekten mahvoluyorum. bir zahmet evin sorumluluğunu da paylaşsın.Ya canım eğiri oturup doğru konuşalım her zaman temizlik yapmıyor erkek binde bir benim çevrem hep öyle demek istediğim büyük sorumluluk kadında. Kadın eşine kıymıyor bir kere zaten sabahtan akşama kadar çalışıyor yoruluyor diye. Bu herkezde böyle yani 1000 de bir erkek yardımcı oluyordur eşine
Gerçek hayattan alıntı. Öyle insanlar var yani erkek dediğin net olmalı ilk başlardan arkadaşlık mı istiyorsun karşı tarafa söyle oda ona göre kendi önlemini alsın ya senle arkadaşlığı kessin veyahut devam etsin. Ben de Bir çok erkek tanıdım niyetim evlilik farklı arkadaşlık falan değil onlar bana hep niyetim evlilik diye başladılar sonra baktım cıvıtmaya başladı bende bıraktım. En başta belirtse ne olduğunu net olsa ben de ona göre davranırım. Ha şunu demiyorum 1 hafta tanı pat nikah masasına otur diye ama en azından niyeti arkadaşlık olan farklı şekilde davranıyor niyeti ciddi olan farklı şekilde davranıyor bir yıl iki yıl bile sürse arkadaşlık biliyorsunki bu ciddiyete doğru gidiyor ama arkadaşlık olduğunu bildiğin kişi belli ki bunun bir geleceği yok boşa kürek çekiuorsunevet izliyorum han bu konuda ideal erke evet ama o da biraz hayali gibi ya. gerçek hayatta öyle bir erkek sanmıyorum. 6. gün evlilik için bayaa erken tabi :) ama 6 7 ay süre yeterli bence. bu süreden sonra hala birşeyler ters gidiyorsa evlilik konuşulmuyorsa uzatmaya gerek yok diye düşünüyorum
o kıymak değil bence. sonuçta ben de çalışıyorum akşama kadar yorgunluktan insanların nazını çekmekten mahvoluyorum. bir zahmet evin sorumluluğunu da paylaşsın
ama zaten en başında gayet ciddi yaklaşıyorlar. bir de yeni tanıdığın birine evlilik amacıyla seninle görüşüyorum denmiyor. çünkü bu bir tanıma süreci belki bu süreçte onda bir yanlış görücem ve evlenmek istemicem. Zten tanıma süreci yolunda giderse ciddi olarak devam ediyor. bir arkadaşımın ise görüşmesi evlilik niyetiyle değildi sıkıldım artık öylesine görüşüyorum beklentim yok dedi. ama herşey yolunda gitti ve evlendiler.en başında planı yapılamıyor maalesef. ya da en baştan evlilik amacı olup sonradan ayrılanlar da oluyorGerçek hayattan alıntı. Öyle insanlar var yani erkek dediğin net olmalı ilk başlardan arkadaşlık mı istiyorsun karşı tarafa söyle oda ona göre kendi önlemini alsın ya senle arkadaşlığı kessin veyahut devam etsin. Ben de Bir çok erkek tanıdım niyetim evlilik farklı arkadaşlık falan değil onlar bana hep niyetim evlilik diye başladılar sonra baktım cıvıtmaya başladı bende bıraktım. En başta belirtse ne olduğunu net olsa ben de ona göre davranırım. Ha şunu demiyorum 1 hafta tanı pat nikah masasına otur diye ama en azından niyeti arkadaşlık olan farklı şekilde davranıyor niyeti ciddi olan farklı şekilde davranıyor bir yıl iki yıl bile sürse arkadaşlık biliyorsunki bu ciddiyete doğru gidiyor ama arkadaşlık olduğunu bildiğin kişi belli ki bunun bir geleceği yok boşa kürek çekiuorsun
evet öyle biraz türkiye şartlarında maalesef. kadın yönlendirecek hep. sen şunu yap sen bunu yap. kendilerini düşüneceğini sanmıyorumCanım paylaşıyorlar ama bir kadın gibi değil tabi ki
mutlaka öyleleri de vardır. ama çok çok az olduğunu düşünüyorum.Gerçek hayattan alıntı. Öyle insanlar var yani erkek dediğin net olmalı ilk başlardan arkadaşlık mı istiyorsun karşı tarafa söyle oda ona göre kendi önlemini alsın ya senle arkadaşlığı kessin veyahut devam etsin. Ben de Bir çok erkek tanıdım niyetim evlilik farklı arkadaşlık falan değil onlar bana hep niyetim evlilik diye başladılar sonra baktım cıvıtmaya başladı bende bıraktım. En başta belirtse ne olduğunu net olsa ben de ona göre davranırım. Ha şunu demiyorum 1 hafta tanı pat nikah masasına otur diye ama en azından niyeti arkadaşlık olan farklı şekilde davranıyor niyeti ciddi olan farklı şekilde davranıyor bir yıl iki yıl bile sürse arkadaşlık biliyorsunki bu ciddiyete doğru gidiyor ama arkadaşlık olduğunu bildiğin kişi belli ki bunun bir geleceği yok boşa kürek çekiuorsun
İşte ciddi yaklaşıp niyetlerinin ciddi olmaması kötü ben onu söylüyorum bir insana net olacaksın ciddiysen ciddisin arkadaşlık istiyorsan arkadaş gibi davrancaksın sonra canım sıkılıyor ben ciddi değildim falan filan evlilik bana göre değil bitiriyor.ama zaten en başında gayet ciddi yaklaşıyorlar. bir de yeni tanıdığın birine evlilik amacıyla seninle görüşüyorum denmiyor. çünkü bu bir tanıma süreci belki bu süreçte onda bir yanlış görücem ve evlenmek istemicem. Zten tanıma süreci yolunda giderse ciddi olarak devam ediyor. bir arkadaşımın ise görüşmesi evlilik niyetiyle değildi sıkıldım artık öylesine görüşüyorum beklentim yok dedi. ama herşey yolunda gitti ve evlendiler.en başında planı yapılamıyor maalesef. ya da en baştan evlilik amacı olup sonradan ayrılanlar da oluyor
Allah rast getirsin ne diyelimmutlaka öyleleri de vardır. ama çok çok az olduğunu düşünüyorum.
kimseye güvenilmiyor ki artık. söyledikleriyle davranşları aynı değil insanların. lafa gelince en iyi en güvenilir kendileri. ama ilk fırsatta terkeden de kendileri.İşte ciddi yaklaşıp niyetlerinin ciddi olmaması kötü ben onu söylüyorum bir insana net olacaksın ciddiysen ciddisin arkadaşlık istiyorsan arkadaş gibi davrancaksın sonra canım sıkılıyor ben ciddi değildim falan filan evlilik bana göre değil bitiriyor.
Evet maalesefkimseye güvenilmiyor ki artık. söyledikleriyle davranşları aynı değil insanların. lafa gelince en iyi en güvenilir kendileri. ama ilk fırsatta terkeden de kendileri.
Adam yok malesefErkeğin çalışıp eve ekmek getirme dışında ne sorumluluğu var. Evin her yerini temizleyen kadın, çamaşır yıkayan kadın bulaşık yıkayan kadın yemek yapan kadın kocanın ihtiyacını karşılayan kadın, çocuğa bakan kadın asıl biz sorumluluk almaktan korkmuyoruz onlar sadece eve ekmek getirmeyi sorumluluk sayıyor. Hepsi bahane. Adam olanlara rastlamıyoruz o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?