- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
- Konu Sahibi rosalinda23
-
O da isteklerini Duygularını o şekilde dile getirmiş.Yok aşk da bir ihtiyaçtır çok doğal ama konu sahibi arkadaşımız çok arabesk ve açıkçası özendiği şeyler gerçek hayat bile değil. Annemin telefonu çalsa, hayırlı kısmetler arasa, mezar taşıma muradını bulamadı yazsınlar sizce bunlar normal mi?
Yoksa dese bir elimden tutan olsa, sevsem sevilsem tabi ki doğal ihtiyaçlar bunlar, yaşamak istemesi de normal.
O da isteklerini Duygularını o şekilde dile getirmiş.
Lafa değil ruha bakın
Ayrıca çeyiz serme ve görücü usulü geleceği hala devam ediyor.
Yalnız mutluluğun formülü eşim beni sevsin vs değil farkındaysanız beyaz gelinlik, kv eli öpme ve pembiş sofralar kurma.
Olabilir. Yargılamıyorum.Yalnız mutluluğun formülü eşim beni sevsin vs değil farkındaysanız beyaz gelinlik, kv eli öpme ve pembiş sofralar kurma.
Değil gerçekten mutsuzum neden şaka olsun en azından bi değer veren bana da sevilmeyi hissettiren biri olsun istedim bu dünyada parada hiçbirşeyde gözüm yoktu
Olabilir. Yargılamıyorum.
Herkes için mutluluk değişiktir.
Kimi eşim beni sevsin beraber sinemaya gidelim der , kimi Kv ye Çay Yaparım der , kimi sevgilimle basbasa tatil yapalım mutlu olurum der , kimi bir gece klübünde çılgınlar gibi eğleneyim mutlu olurum der , kimi Dünyayı gezeyim der , kimi evimde sobam yansın yeter der :))
Ne kadar insan varsa o kadar dünya varo Yüzden de herkes için mutluluk anlayışı değişiktir.
Insanların düşünce yapıları değişik herkesi anlayabilmek mümkün değil ama derdini paylaşmış sonuçta saygılı olabiliriz en azından :)kesinlikle katılıyorum size sonuna kadar
arkadasim evlenirken kv si gorumcesi esya bakmaya gelmedi diye kusup aglayip bi suru de laf saymisti
ben de benimki gelmesin diye cok ugrastim ama cikti geldi
Insanların düşünce yapıları değişik herkesi anlayabilmek mümkün değil ama derdini paylaşmış sonuçta saygılı olabiliriz en azından :)
O mesajlari yazan aplalarin hayati cok değil 3 yil yalniz gecsin gorurum onlarin uretkenligini:)Ya neden bu evlilik konusu açan yası ilerlemiş üyelere decamlı
- aa mesleğin var , ne evlilik meraklısısın , evlenince basın göğe ermeyecek gibi yorumlar Yapılıyor bence onu anlamıyorum.
Insanların bir biyolojik saati vardır tıpkı ergenlik Dönemi'ne girmek gibi , belli bir yastan sonra da evlenmeyi istemek çok ama çok normal.
Meslek sahibisin gez toz Demiş herkes gezer ama bir süre sonra artık insan hayatın güzelliklerini yaşayacağı ve o güzellikleri paylaşacağı birini ister yanında ve çok doğal bir istek bir yastan sonra evlenmek istemek.
Hepimiz bunun böyle olduğunu biliyoruz neden alaycı yorumlar ?
Ben Evliyim zâte :)ya haklisiniz ama o kadar kendi dertleri icinde bogulup gidiyolar ki üzülüyorum
kendilerini toparlasinlar dik dursunlar istiyorum
mesela neden görücü bekleyip de kendi biraz sosyal olup birileriyle tanismayi denemiyo
benim de hakkim diye aglamak neden??
herkes hak ettigi hayati mi yasiyo, biraz da kendisinin cabalayip olumlu olmasi gerekmez mi?
allahtan hayirlisini isteyip kendi istedigi olmuyo diye aglamak bana mantikli gelmiyo, ya evlenmek istiyorum diye dua edicek, ya da hayirlisini istiyosa demekki hayırlısı bu daha vakti gelmemiş dicek
konu sahibi uzulme artik kendini topla sen harekete gec
bu devirde artik kimse kimseye kefil olup da aracilik yapmaz bence. iyiyse kendinden kotuyse aracidan bilirler cunku
Gahahahahaha çok yasa :)))O mesajlari yazan aplalarin hayati cok değil 3 yil yalniz gecsin gorurum onlarin uretkenligini:)
Ben Evliyim zâte :)
Ama ailemde bekar çok yası gelipte evlenmemiş olan da çok o Yüzden onların psikolojisini anlayabiliyorum :)
Ne kadar ortamlara girse de bazen herşey kısmet o da dövünmüyor ki istiyor Yürekli bir şekilde. Ve de dedini paylaşmak istemiş.
Görücü üsülü kaldı tabi ki ama modernleşti eskisi gibi değil. Ve yine evet herkes birbirine aracı olarak evleniyor. Bu işler böyle Yürür Zaten.
Sizin gibi düsünen insanlara cok aciyorum, hayattan baska beklentileri olmaz mi bir kadinin ya? Neden illa evlenmek? Hele ki genc yasta, insanin koca olunca noluyor sanki? O bütün hayal ettiginiz seyler olmicak biliyorsunuz dimi? Adam belki öküz cikacak sizinle film izlemeyi birakin, iki kelime konusmicak, kayinbalideniz seytanin en iyi arkadasiymis gibi arkanizdan is cevirecek, cocuklara bakicam diye mutlu edicem diye kendinize aynaya bakmaya firsat bulamicaksiniz....hayat veya evlilik hayal ettiginiz gibi toz pembe degil ki....Öyle tarifsiz duygular kapliyoki içimi sizlere içimi dökmek istedim.Malum her genç kız gibi bembeyaz gelinliğini giyip sevdiğine eş olmak anne olmak çeyizini sermek 1 yıl boyunca afedersiniz eşek gibi çalışıp en azından eşiyle tatile çıkmayı el ele göz göze mutluluğu en doruklarda yaşamak benim de hakkimdi ama olmadı olmayacak.Tek bir kapımı çalan kismetim yok.Her yeni güne uyandığımda bugün annemin teli calicak bana uygun birini önerecekler ya da biri de benim Yüzüme aşkla bakicak dikkatini çekicem diye bekliyorum ama sanki kimse beni görmüyor.Meskekliyim kariyerim var maddi kazancım iyi Rabbime şükür mükemmel bir ailem var eli yüzü düzgün biriyim ama hep bi yanım kırık.Muratsiz gidicem ellerimle eşime masalar kuracağım bi mutfagim bebeklerime ellerimle hazırlayacağım bir odam akşamları eşimle bi film koyup o keyfi tadacagim anlarım bayramlarda benim de anne kayınvalide ziyaretlerim olmayacak Muradımı alamadım alamicam ne uzanıp ne kısalıyorum bu kadar kismetsizlik olmaz arkadaşlar.Annemin ağzından dua eksik olmuyo her mübarek anı yakaliyo ama yok işte o kadar üzülüyorum ki artık böyle mi gidicek hep.Sosyal medyaya girmek istemez oldum tüm arkadaşlarım eşi çocuğuyla tatillerde ya da düğün nisan fotolarını atiyolar neyim eksikti benim de dengim hiç mi yoktu bu dünyada yaşamdan zevk almıyorum artık öyle fırtınalar kopuyoki içimde size içimi dökmek istedim bi köşede ağlarken yine
Evet bazen de Dediğiniz gibi oluyor.yok ben sizin icin demedim zaten
görücü usulü hala var biliyorum :) abes de degil bence, ha arkadasin tanistirmis ha iyi bi aile diye bi aile buyugu falan vesile olmus. ben görücü usulüne karsi degilim eskide kaldi gibi de dusunmuyorum
ama son zamanlarda herkes kendi bulsun dendigini duyuyorum. bide telefon gelip de birini bulduk dicekler diye haber bekliyorum gibi bisey yazmis konu sahibi, hani telefon beklemesin. o da arkadasi kuzeni is çevresi ordaki insanlarla sosyallessin ortam cok olursa kismette artar diye dusundugum icin demistim
benim cevremde de var evlenemedim diye uzulenler. bi tanesi evlenene kadar agladi, evlendi hala agliyo. eskiden niye evlenemiyorum diye agliyodu, simdi niye evlendim diye agliyo. ama soruyosun esinin ne kusuru var cozulemez bisey mi. anlatiyo anlatiyo şöyle kötü boyle kötü, sonra baska zaman tam istedigim gibi biri beni cok seviyo ben onu cok seviyorum iyi olmamizi cekemiyolar....
dertlenis sekli bile bu arkadasima benzedigi icin dedim. bu sadece bahsettigim arkadasim da degil cok benzer tipler gordum. sanki mutsuzlukla mutlu oluyolar oluyolar bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?