33 Yaşındayım Muradımı Alamadım

Bikiyorum su konulardan gercekten eskiden elanur vardi kk olarak delirtmisti en son kader diye birsey var herkese hersey yazilmiyor iste belki evlilik yazginizda yok belki 33 degil 43 de olacak
Yillarca hicbir tibbi veya baska sorunu olmadigi halde milyar denemeye evlat sahibi olamayanlar var buda ayni sey bir noktada hayirlisi deyip duani edip yola bakmak lazim

Benimde hayalim benimde evladim benimde sofralarim falan filan dramatize ederek kendinize yuklenmeye gerek yok tek degilsiniz cok var herkesin nasibi ayni degil
Olum dogum evlilik goklerde yazilir ne bir adim ileri ne bir adim geri oynamaz yazilmissa onunde duramazsiniz yazilmamissa elinizden birsey gelmez ben buna inaniyorum

Sizin isiniz aileniz vs vs yolundaymis onlarda yolunda olmayan insanlar var bu acidanda bakin rahatlamaniza vesile olur belki

O da isteklerini Duygularını o şekilde dile getirmiş.

Lafa değil ruha bakın

Ayrıca çeyiz serme ve görücü usulü geleceği hala devam ediyor.

mutluluk sebebbinizi bir olaya veya bir kişiye bağlamayın lütfen hanımlar. sonra beklentiniz karşılanmayınca mutsuz oluyorsunuz hepiniz. bu forumda takılıyorsanız bilirsiniz insanlar çok severek evlenip balayından itibaren mutsuz olabiliyor, eş kv sıkıntıları bitmiyor. şu an elinizde olmayanla mutsuz olacağınıza elinizdekiyle mutlu olmaya çalışın.

daha dün birinin açtığı konuları inceledim. 31 yaşında ve artık evlenmesi gerektiğini düşünüyordu yaşadığı sıkıntılar gırla gidiyordu. o gelinliği giymek büyülü bir hayat getirmiyor. hayatın gerçeklerini görmeye çalışmak lazım. beklenti çok yüksek oluyor umduğu bulunmayınca da mutsuz yuvalar ortaya çıkıyor maalesef. hayat masallardaki gibi değil, beyaz atlı prenslerimiz her zaman uysal olmuyorlar. ve siz hep prenses olarak kalmıyorsunuz.

biraz teslimiyet gerek. akışına bırakmak gerek. kovaladıkça da kaçar çünkü

Ah be güzelim o kaynana ziyaretini yaptım evlendim de evimde gelinlik dururken nasıl bir delilik halinde ise bastım gittim evden.
Kısaca hayat da bunlar önemli ama düşündüğün kadar mühim değil. Sen abartıyorsun inan.
Ayrıca erkekler hep hanım hanımcık kız isteriz derler ama azıcık işve cilve ya da ne bileyim anlaşıp güleceği birilerini ararlar.
Dibi de gördüm zamanında.
Tek bildiğim ortamlara gir kendine güven, insanları da çok sallama.
Seni beğenmek zorunda değil herkes ama senin de dengin vardır ama bu karamsarlıktan çıkman gerekiyor. Destek alabilirsin.
Su kısa hayatta ne üzülüYorsun. Cidden göz açıp kapayana kadar bitiyor.

O da isteklerini Duygularını o şekilde dile getirmiş.

Lafa değil ruha bakın

Ayrıca çeyiz serme ve görücü usulü geleceği hala devam ediyor.

Yalnız mutluluğun formülü eşim beni sevsin vs değil farkındaysanız beyaz gelinlik, kv eli öpme ve pembiş sofralar kurma.

Ben kendim şahsen yalnızlıktan sıkıldığım için evlenmek istiyorum. Aslında her evlenmek isteyenin derdi beyaz gelinlik filan değil. Benim şahsen değil yani. Sadece sonuna kadar güvenebileceğim, kötü günümde yanımda olacağını bileceğim biri olsun hayatımda. Saatlerce sohbet edebileceğim biri. Beni anlayacak biri. Arkadaşlardan yana şansızım. Herkes kendi evinin, eşinin, çocuğunun derdinde. Haklılarda belki. Ben de yuvamı kursam ben de kendi yuvamla uğraşırım, yaşnızlığım biter kafasındayım.
Yalnız mutluluğun formülü eşim beni sevsin vs değil farkındaysanız beyaz gelinlik, kv eli öpme ve pembiş sofralar kurma.

Olabilir. Yargılamıyorum.

Herkes için mutluluk değişiktir.

Kimi eşim beni sevsin beraber sinemaya gidelim der , kimi Kv ye Çay Yaparım der , kimi sevgilimle basbasa tatil yapalım mutlu olurum der , kimi bir gece klübünde çılgınlar gibi eğleneyim mutlu olurum der , kimi Dünyayı gezeyim der , kimi evimde sobam yansın yeter der :))

Ne kadar insan varsa o kadar dünya var o Yüzden de herkes için mutluluk anlayışı değişiktir.

Değil gerçekten mutsuzum neden şaka olsun en azından bi değer veren bana da sevilmeyi hissettiren biri olsun istedim bu dünyada parada hiçbirşeyde gözüm yoktu

arkadasim da sizin gibiydi simdi bi cocugu var bosanmak istiyo, herseyin hayırlısını isteyin. zaten hayirlisini istediginiz icin belki dualariniz kabul oluyo evlenemiyosunuz. vaktiniz var demekki daha, niye dert ediyosunuz.

asla bu kafada olamicam sanirim kusura bakmayin ama bakis aciniz cok degisik

kesinlikle katılıyorum size sonuna kadar

arkadasim evlenirken kv si gorumcesi esya bakmaya gelmedi diye kusup aglayip bi suru de laf saymisti

ben de benimki gelmesin diye cok ugrastim ama cikti geldi

35 yaşındayım memurum bekarım, karşıma 27 yaşındakiler çıkıyor, onlarda takılmak istiyor, yaşıtlarım evli evli olmayan erkekler de dünyayı dolaşıyor. ben de ev iş yaşlanıyorum

kesinlikle katılıyorum size sonuna kadar

arkadasim evlenirken kv si gorumcesi esya bakmaya gelmedi diye kusup aglayip bi suru de laf saymisti

ben de benimki gelmesin diye cok ugrastim ama cikti geldi
Insanların düşünce yapıları değişik herkesi anlayabilmek mümkün değil ama derdini paylaşmış sonuçta saygılı olabiliriz en azından :)

Insanların düşünce yapıları değişik herkesi anlayabilmek mümkün değil ama derdini paylaşmış sonuçta saygılı olabiliriz en azından :)

ya haklisiniz ama o kadar kendi dertleri icinde bogulup gidiyolar ki üzülüyorum

kendilerini toparlasinlar dik dursunlar istiyorum

mesela neden görücü bekleyip de kendi biraz sosyal olup birileriyle tanismayi denemiyo

benim de hakkim diye aglamak neden??
herkes hak ettigi hayati mi yasiyo, biraz da kendisinin cabalayip olumlu olmasi gerekmez mi?

allahtan hayirlisini isteyip kendi istedigi olmuyo diye aglamak bana mantikli gelmiyo, ya evlenmek istiyorum diye dua edicek, ya da hayirlisini istiyosa demekki hayırlısı bu daha vakti gelmemiş dicek

konu sahibi uzulme artik kendini topla sen harekete gec

bu devirde artik kimse kimseye kefil olup da aracilik yapmaz bence. iyiyse kendinden kotuyse aracidan bilirler cunku

O mesajlari yazan aplalarin hayati cok değil 3 yil yalniz gecsin gorurum onlarin uretkenligini:)

Ben Evliyim zâte :)

Ama ailemde bekar çok yası gelipte evlenmemiş olan da çok o Yüzden onların psikolojisini anlayabiliyorum :)

Ne kadar ortamlara girse de bazen herşey kısmet o da dövünmüyor ki istiyor Yürekli bir şekilde. Ve de dedini paylaşmak istemiş.

Görücü üsülü kaldı tabi ki ama modernleşti eskisi gibi değil. Ve yine evet herkes birbirine aracı olarak evleniyor. Bu işler böyle Yürür Zaten.

yok ben sizin icin demedim zaten

görücü usulü hala var biliyorum :) abes de degil bence, ha arkadasin tanistirmis ha iyi bi aile diye bi aile buyugu falan vesile olmus. ben görücü usulüne karsi degilim eskide kaldi gibi de dusunmuyorum

ama son zamanlarda herkes kendi bulsun dendigini duyuyorum. bide telefon gelip de birini bulduk dicekler diye haber bekliyorum gibi bisey yazmis konu sahibi, hani telefon beklemesin. o da arkadasi kuzeni is çevresi ordaki insanlarla sosyallessin ortam cok olursa kismette artar diye dusundugum icin demistim

benim cevremde de var evlenemedim diye uzulenler. bi tanesi evlenene kadar agladi, evlendi hala agliyo. eskiden niye evlenemiyorum diye agliyodu, simdi niye evlendim diye agliyo. ama soruyosun esinin ne kusuru var cozulemez bisey mi. anlatiyo anlatiyo şöyle kötü boyle kötü, sonra baska zaman tam istedigim gibi biri beni cok seviyo ben onu cok seviyorum iyi olmamizi cekemiyolar....

dertlenis sekli bile bu arkadasima benzedigi icin dedim. bu sadece bahsettigim arkadasim da degil cok benzer tipler gordum. sanki mutsuzlukla mutlu oluyolar oluyolar bazen.

Sizin gibi düsünen insanlara cok aciyorum, hayattan baska beklentileri olmaz mi bir kadinin ya? Neden illa evlenmek? Hele ki genc yasta, insanin koca olunca noluyor sanki? O bütün hayal ettiginiz seyler olmicak biliyorsunuz dimi? Adam belki öküz cikacak sizinle film izlemeyi birakin, iki kelime konusmicak, kayinbalideniz seytanin en iyi arkadasiymis gibi arkanizdan is cevirecek, cocuklara bakicam diye mutlu edicem diye kendinize aynaya bakmaya firsat bulamicaksiniz....hayat veya evlilik hayal ettiginiz gibi toz pembe degil ki....

Amaaaaan kız boş ver, emin ol evlenenlerin başı göğe ermiyor. bir derdim var bölümüne biraz takılsan anlarsın. Kuzenim 40 yaşında evlendi, evlenene kadar evlenemycem diye ağlıyodu şimdi ne zorum vardı niye evlendim diye ağlıyor.
Bir de bazen bir şeyi ne kadar çok istersek olmaz, vazgeçince olur (Murphy kanunları) Biraz akışına bırak. Sosyalleş demişler çevrem yok demişsin. Çevre olması için sosyalleşmen gerekiyor. Kurslara git, spora, günübirlil turlara katıl, turlarla yurtdışına seyahete git. Mutlaka seni de bir yerlerde bekleyen bir murat vardır, elbet çıkar karşına, sen de erersin muradına inşaallah.

Evet bazen de Dediğiniz gibi oluyor.

Ama telefon bekliyorum dediği illa aile büyüğünün kısmet var diye araması değildir bizim ailedekilerde mesela kapımı çalan yok diyordu mecaz anlam onlar beni isteyen aileme soran ya da vesile olmak isteyen anlamında :)

Aslında en kolay ve en Yaygın evlenme biçimi herkes Kendi bulamıyor Hayırlısı ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…