33 Yaşındayım Muradımı Alamadım

Olay o kadar dramatize edilmiş ki, anne telefonuna gelecek görücü haberi, annenin özel günlerde dualarının hep bunyönde olması vs. Eğitimli, kariyetli birinin daga somut adımlar atabileceği düşünülüyor olabilir. Çeşitli kurslar, aktiviteler gibi

Ben de aynı konuda sıkıntı yaşıyorum. İşin var, paran var diyorsunuz ama yalnız olunca bunların bir kıymeti kalmıyor gerçekten. Ben de bayadır yalnız yaşıyorum. Ondan dolayı eve geliorum bazen yemek bile yapmak istemiyorum. Beni motive eden birşey yok çünkü. Saatlerce film izlemek sıkıyor bir müddet sonra. Gez toz demişsiniz ama onu da yaptım. Yalnız tadı olmuyor ki. Ayrıca anne olamamak dert. Bunun bir vakti var malum. Gecikince sıkıntı olur mu diye de korkuyorum.

Aynen öyle. Konu sahibi arkadaşım kendine güven biraz, gerçekte asık suratlı koyu renk giyinen kasvetli bir hanım olduğunu düşündürdü yazdıkların. Umutlu ol biraz, ortamlara git, güleryüzü eksik etme... kuzenim 37 yaşında evlendi. İki çocuk sahibi.

Yok aşk da bir ihtiyaçtır çok doğal ama konu sahibi arkadaşımız çok arabesk ve açıkçası özendiği şeyler gerçek hayat bile değil. Annemin telefonu çalsa, hayırlı kısmetler arasa, mezar taşıma muradını bulamadı yazsınlar sizce bunlar normal mi?

Yoksa dese bir elimden tutan olsa, sevsem sevilsem tabi ki doğal ihtiyaçlar bunlar, yaşamak istemesi de normal.

Ayrıca ben de asıl korku hiç evlenememe korkusu. Ne bileyim gökten biri inse tiny miny 40 yaşında evleneceksin dese inanın rahatlarım. Ama beni yiyip bitiren ya hiç olmayacak mı korkusu?

Yeter artık ya sevgide bir ihtiyaçtır, bu ne koca ne erkek deliliği!!! Sevilmek sevmek istemek bile suç olmuş!!! Bu tarz konulara bile nefret kusanların psikolojisinde ciddi sıkıntılar olduğunu tahmin edebiliyorum!!!

Canım, öncekikle Allah hayırlı bir eş basip etsin inşallah. Bebek için zamsn geçiyor diye düşünüyorsanız, iyi nir tüp bebek merkexiyle görüşün. Yumurtalarınızı dondurtun. O stres ortadan kalkar

Iyi olur o Tür kurslara zaten hep o amaçla gidiyorlar. Benim bi arkadasım gitti geçen sene oradan birini buldu ve evlendi.

Tanıştığınız insanları beğendiğinizde çok istekli davranmayın o da itici olabiliyor

Naçizane fikrimi söylemek isterim. Bakın ne kadar çok isterseniz o kadar olmaz. Yani sizin imtihanınız oluverir bir bakmışsınız. Tabiki akışına bırak düşünme diyemem, sonuçta elinizde değil farkındayım. Sosyalleşin şunu yapın bunu yapın tabi ama eş bulma beklentisiyle değil. Harika gezilere kurslara gidersiniz ama yine olmayabilir. Bütün bunları kendinizi bu konudan uzaklaştırmak adına yapmalısınız. İnanın eskisinden daha az düşünmeye başlayacaksınız. Bütün bekarlar evlenmek ister ama nasip kısmet diye bir şey var. Boşuna üzülürsünüz siz üzülünce gökten zembille inmeyecek. Her nasip vaktine esirdir demişler. Bu arada benim de böyle konum vardı umarım söylediklerimi dikkate alırsın.

Kesinlikle olmayınca olmuyor.... Buda insanı maffediyor orası ayrı

Evlilik, mesleğe kariyere güzelliğe hatta karaktere bile bakmiyor tamamen nasip kısmet işi. Evet çoğu kadin belli bi yaşa gelince bi yuvam olsun diye düşünüyor. Anne olmak istiyor. Ama kimin için ne zaman kiminle doğru evlilik olması gerektiğini bilmiyoruz. Her evli insan mutlu mu sanıyorsun? Kotu bir evliliktense mutlu yalnızlık her zaman daha iyidir. Hayatta neyin bizim için en iyisi olduğunu inan bilemiyoruz.
Ben de 25 yasimda evlendim çok erken diyen de oldu geç diyen de oldu. Simdi düşünüyorum 30 yasında mi evlenseydim diye. Ama kısmet iste ben eşimle ayni yerde 10 gün çalıştım o şekilde tanıştım. Oysa hicbir şekilde aklıma gelmezdi bu şekilde tanışıp çok kısa surede evlenmek. Dua et bence hatta Salâtı tefriciye var onu oku hayırlı bir eş nasip et diye. Gönülden inanarak okunan gerekiyor. Gerisini Allaha bırak o hakkımızda en iyisi neyse onu bilir. Bi anda Bakmışsın evlisin çocuğun bile olmuş. Bazen bende geriye dönüp baktığımda yasadiklarima inanamıyorum. Evlilik aklımda yokken çok kısa bir surede evlendigim için gerçekten hayat sürprizlerle dolu.

özendiğim hayatla meşgulsunn neyse gözluklerını çıkar senbekara koca boşamak kolay.

Konunun gerçek olduğuna inanmak istemedim bir an
Annenizin telefonunun çalıp hayırlı bir kısmet beklemektense hayata biraz sosyal yaklaşsanız .
Haftalık kamplara , gezilere gitmek için evlilik cüzdanı sormuyorlar .
Böyle hayırlı kısmet çıkmaz haberiniz olsun .
Ben olsam şimdiye kadar ayrı eve çıkıp o çeyiz takımlarında her akşam yemek yiyor olurdum
Muradımı alamadım , kocama sofra kuramadım cümleleri bu yaşa gelmiş , çalışan kadının ağzına hiç yakışmıyor .
Dün bir konu okudum hangi bölümde hatırlamıyorum cümle şöyle başlıyordu
"Az dert yanmadım bu forumda kısmetsizim ben diye , evlendim sonunda , hikayem herkese ders olsun "
Yapmayın bunu kendinize...

Yanlış bir birlikteliktense , doğru bir yalnızlık harikadır . Bunu ciddiye alın lütfen

Kiz o kadar sosyal bir iste calisiyorsan illa ki birileriyle tanisirsin valla bak üzme kendini.
Kimi esini hemen buluyor, kimi de kariyerini yapiyor güzel bir isi oluyor. Bence ikisi de paha bicilemez. Ikisi de birbirinden sahane seyler.
E benim de elimde isim yok su an, cocuk bakiyorum. Ben de her gün üzüleyim kariyerim yok diye herkes calisiyor cünkü. Bir ben firsat bulamadim, cocuklarima bakiyorum. Uykudan bir haber yasiyorum.
Üzülelim mi beraber, hayir arkadas herseye yetismemiz mümkün degil.
Ben su cocuklari büyütüp nasil illa ki bir ise gireceksem, gönlümdeki olur mu onu bile bilmiyorum, sen de esini bulup yuvani kuracaksin.
Neden olumsuz düsünüyorsun daha gencsin,ya beraber umutlu olacagiz ya da üzülecegiz.
Ben umutlu olmayi tercih ediyorum, üzülmem hicbir isime yaramiyor malesef. Bekliyorum sabirla yapacak birsey yok.
Bir de erkekleri etkileme dogustan gelen birsey mi bilmiyorum, bunlara bir gül hemen takiliyorlar pesine yani.
Gülümseyin, pozitif olun. Güzellikle alakasi oldugunu düsünmüyorum cünkü güzellik her kadinda var benim gördügüm.

Yeter artık ya sevgide bir ihtiyaçtır, bu ne koca ne erkek deliliği!!! Sevilmek sevmek istemek bile suç olmuş!!! Bu tarz konulara bile nefret kusanların psikolojisinde ciddi sıkıntılar olduğunu tahmin edebiliyorum!!!
Klavye delikanlıları bence çoğu gerçek hayatta eminim ki aynı durumda olsalar onlar da üzülürdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…