- Konu Sahibi rosalinda23
-
Bende genç kız olmadığımı öğrenince ban yedim 2 gün.Bugün de genç kız olmadığımı öğrendim çok şükür
Mesajlarına baktım ve sebebini anlamadım ama 2 gün iyiymiş ben gittim mi 1 hafta gidiyorumBende genç kız olmadığımı öğrenince ban yedim 2 gün.
Mesajlarına baktım ve sebebini anlamadım ama 2 gün iyiymiş ben gittim mi 1 hafta gidiyorumBoşveeer
Arkadaşım, inşallah hayırlı biriyle doğru zamanda güzel bir evlilik yaparsın. Bu vaktini bekleme eziyeti ve takıntı yapmak yerine tadını çıkarmaya ayırmanı tavsiye ediyorum. Dön bir ailene bak.. En keyifli en güzel vakitlerini ailene ayır. En güzel yemeklerini baban için, en güzel kahveni annen için yap. Evlilik sandığın gibi toz pembe değil. Çok güzel ama zorlukları ve sorumlulukları da var. Hazır olduğun zaman mutlaka kısmetin karşına çıkacaktır. Bekarken senin gibi düşünmeyen pek azdır. Asla seni yadırgamıyorum bu düşüncenden dolayı. Evlenince anne baba mutluluğunun nasıl kıymetli birşey olduğunu anlayacaksın. Evlilik kötü birşey değil ama anne baba bambaşka..Öyle tarifsiz duygular kapliyoki içimi sizlere içimi dökmek istedim.Malum her genç kız gibi bembeyaz gelinliğini giyip sevdiğine eş olmak anne olmak çeyizini sermek 1 yıl boyunca afedersiniz eşek gibi çalışıp en azından eşiyle tatile çıkmayı el ele göz göze mutluluğu en doruklarda yaşamak benim de hakkimdi ama olmadı olmayacak.Tek bir kapımı çalan kismetim yok.Her yeni güne uyandığımda bugün annemin teli calicak bana uygun birini önerecekler ya da biri de benim Yüzüme aşkla bakicak dikkatini çekicem diye bekliyorum ama sanki kimse beni görmüyor.Meskekliyim kariyerim var maddi kazancım iyi Rabbime şükür mükemmel bir ailem var eli yüzü düzgün biriyim ama hep bi yanım kırık.Muratsiz gidicem ellerimle eşime masalar kuracağım bi mutfagim bebeklerime ellerimle hazırlayacağım bir odam akşamları eşimle bi film koyup o keyfi tadacagim anlarım bayramlarda benim de anne kayınvalide ziyaretlerim olmayacak Muradımı alamadım alamicam ne uzanıp ne kısalıyorum bu kadar kismetsizlik olmaz arkadaşlar.Annemin ağzından dua eksik olmuyo her mübarek anı yakaliyo ama yok işte o kadar üzülüyorum ki artık böyle mi gidicek hep.Sosyal medyaya girmek istemez oldum tüm arkadaşlarım eşi çocuğuyla tatillerde ya da düğün nisan fotolarını atiyolar neyim eksikti benim de dengim hiç mi yoktu bu dünyada yaşamdan zevk almıyorum artık öyle fırtınalar kopuyoki içimde size içimi dökmek istedim bi köşede ağlarken yine
Öyle tarifsiz duygular kapliyoki içimi sizlere içimi dökmek istedim.Malum her genç kız gibi bembeyaz gelinliğini giyip sevdiğine eş olmak anne olmak çeyizini sermek 1 yıl boyunca afedersiniz eşek gibi çalışıp en azından eşiyle tatile çıkmayı el ele göz göze mutluluğu en doruklarda yaşamak benim de hakkimdi ama olmadı olmayacak.Tek bir kapımı çalan kismetim yok.Her yeni güne uyandığımda bugün annemin teli calicak bana uygun birini önerecekler ya da biri de benim Yüzüme aşkla bakicak dikkatini çekicem diye bekliyorum ama sanki kimse beni görmüyor.Meskekliyim kariyerim var maddi kazancım iyi Rabbime şükür mükemmel bir ailem var eli yüzü düzgün biriyim ama hep bi yanım kırık.Muratsiz gidicem ellerimle eşime masalar kuracağım bi mutfagim bebeklerime ellerimle hazırlayacağım bir odam akşamları eşimle bi film koyup o keyfi tadacagim anlarım bayramlarda benim de anne kayınvalide ziyaretlerim olmayacak Muradımı alamadım alamicam ne uzanıp ne kısalıyorum bu kadar kismetsizlik olmaz arkadaşlar.Annemin ağzından dua eksik olmuyo her mübarek anı yakaliyo ama yok işte o kadar üzülüyorum ki artık böyle mi gidicek hep.Sosyal medyaya girmek istemez oldum tüm arkadaşlarım eşi çocuğuyla tatillerde ya da düğün nisan fotolarını atiyolar neyim eksikti benim de dengim hiç mi yoktu bu dünyada yaşamdan zevk almıyorum artık öyle fırtınalar kopuyoki içimde size içimi dökmek istedim bi köşede ağlarken yine
Allahım sevenleri ayırma hep böyle mutlu olsunlar diye duygulanırım belki bi gün ömrüm noktalanirsa tek isteğim mezarıma muradını alamadı yazsınlar sevenlere dilediğim bikac dileğini yazsınlar istiyorum
İnşallah siz de bigun bu kafayı yaşarsınız o zaman. Ne diyelim...
Yav bu kafayı istiyorum gerçekten.
Bak gerçekten. Bu nasıl bir boşluktur Ya Rab..
Meslek ve kariyer var ama tek hayat amacın seni ağlatan şey evlenmemiş olmak ciddi misin ya ? Tek başına çık tatile gez eğlen hayatının tadını çıkarÖyle tarifsiz duygular kapliyoki içimi sizlere içimi dökmek istedim.Malum her genç kız gibi bembeyaz gelinliğini giyip sevdiğine eş olmak anne olmak çeyizini sermek 1 yıl boyunca afedersiniz eşek gibi çalışıp en azından eşiyle tatile çıkmayı el ele göz göze mutluluğu en doruklarda yaşamak benim de hakkimdi ama olmadı olmayacak.Tek bir kapımı çalan kismetim yok.Her yeni güne uyandığımda bugün annemin teli calicak bana uygun birini önerecekler ya da biri de benim Yüzüme aşkla bakicak dikkatini çekicem diye bekliyorum ama sanki kimse beni görmüyor.Meskekliyim kariyerim var maddi kazancım iyi Rabbime şükür mükemmel bir ailem var eli yüzü düzgün biriyim ama hep bi yanım kırık.Muratsiz gidicem ellerimle eşime masalar kuracağım bi mutfagim bebeklerime ellerimle hazırlayacağım bir odam akşamları eşimle bi film koyup o keyfi tadacagim anlarım bayramlarda benim de anne kayınvalide ziyaretlerim olmayacak Muradımı alamadım alamicam ne uzanıp ne kısalıyorum bu kadar kismetsizlik olmaz arkadaşlar.Annemin ağzından dua eksik olmuyo her mübarek anı yakaliyo ama yok işte o kadar üzülüyorum ki artık böyle mi gidicek hep.Sosyal medyaya girmek istemez oldum tüm arkadaşlarım eşi çocuğuyla tatillerde ya da düğün nisan fotolarını atiyolar neyim eksikti benim de dengim hiç mi yoktu bu dünyada yaşamdan zevk almıyorum artık öyle fırtınalar kopuyoki içimde size içimi dökmek istedim bi köşede ağlarken yine
Ne güzel demişsiniz,ureten potansiyelini en iyi şekilde kullanmış kisi tanımlamasını...ah ah..Sanki konu sahibi çok gelin evi izlemiş gibi. Bu dünyada tek üreten ve huzurla yaşayan, dünyayla ve canlılarla barışık bir ömür süren potansiyelini en iyi şekilde kullanmış olarak yaşlanmaktır.
Tabi bir kadınının en mutlu günü gelinlik giydiği gündür diye diye kızlarını büyüten zihniyetin sonu bozuk psikoloji oluyor.
Ayrıca o bütün yıl çalıştıktan sonra çıkılan tatillerde, mutluluk doruklarda falan yaşanmıyor, evde nasılsak tatilde de öyleyiz,
Kesinlikle katılıyorum,konu sahibinin Maslow'un ihtiyaçlar hiyerarşisi üzerinde biraz okuma ve inceleme yapmasında fayda var.Sanki konu sahibi çok gelin evi izlemiş gibi. Bu dünyada tek üreten ve huzurla yaşayan, dünyayla ve canlılarla barışık bir ömür süren potansiyelini en iyi şekilde kullanmış olarak yaşlanmaktır.
Tabi bir kadınının en mutlu günü gelinlik giydiği gündür diye diye kızlarını büyüten zihniyetin sonu bozuk psikoloji oluyor.
Dönünce tatil borçları da eklenince:)))) murad sesssssizzzzzce uzaklaşırrrBen de en çok 'murada' takıldım.
Ayrıca o bütün yıl çalıştıktan sonra çıkılan tatillerde, mutluluk doruklarda falan yaşanmıyor, evde nasılsak tatilde de öyleyiz, yeri gelir tatilde kavga edilir, sıkıntı da çıkar, sanki çok fazla anlam yüklemişsiniz bu evlilik ve sonrasında yaşananlara.
benim size vereceğim en önemli tavsiye sosyal medyadan uzak durun, orada insanların yayınladığı mutluluk pozlarına çok da inanmayın herkesin evinin içi çok farklı olabiliyor ayrıca belli bir yaşa gelmişsiniz, mesleğiniz ve kariyeriniz var niye hala annenizin telefonuna gelecek görücü mesajlarını bekliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?