- 27 Nisan 2018
- 1.105
- 2.287
- 48
- Konu Sahibi rosalinda23
-
O kadar haklisinki canım bunları tabiki düşünüyorum ama belki hevesim kursağımda kaldı diyemi bilmiyorum hiç böyle güzel duygular taşamadım sevildiğimi zannettim sadece bu hayatta özel anlamda.Anlıyorum ben bu duyguları koca sevgili olmadan yalnız eksik hissediyoruz sevgi acligi çekiyoruz değersiz ozguvensiz hissediyoruz.
Erkekler bunları hissediyor mu peki? Hayir.
Bence bu bizim doğamız diil yetiştirilme tarzimiz. Bu sekilde bizi ilk begenene atlariz kimmiş mutlu olabilecek miyiz, bakmadan, dusunmeden... Yeter ki biri olsun, yeter ki evet desin.
Ben de 30uma gireceğim ve 3 senedir yalnizim. Bazen hiç tanimadan aşık olasim hayaller kurasim geliyor ki burada konum da var en son bu hayalleri kurduğum insan yanlışlıkla evli cikti. Düşün adamın medeni durumunu bile ogrenmeden kendimi asik sandim. Öyle bir yalnızlık korkusu. Ama gerek yok.
Devir oyle bir devir ki kadınlar burunları sürte surte güçlü olmayi, birey olmayi, kendini sevmeyi ogreniyor. Belki sen de oyke bir dönemdesindir. Belki bu boşluk hissinin kaynagini araştırmalisin. Neden yalnizlik beni bu kadar korkutuyor vs vs.
İnan en buyuk cokusler en büyük cikislari getirir. Odagini kendine cevir biraz. Neden bu kadar cok evlenmek istiyorum. Su an evli olmayanlar da vardir bir hayir. Belki evlenen dogru seçim olmicak şu an. Belki kötü bir insani çekeceksin. Belki seni kısıtlayacak belki aldatarak. Bu sevgi açlığı ile böyle bir psikopata kapilabilir insan.
Bunu seni üzmek icin soylemiyorum inan cogumuz böyleyiz. Ben de ayni durumdayım. Ama kendimize gelmeli kendi kıymetimizi anlamaliyiz canim.
Ne diyeyim ki kardeşim ben alıştım bu şekil yaklaşımlara.Derdimi anlattım içimi döktüm sizlere.Derdim koca değil derdim bu dünyada sevip sevilme duygusunu gerçek aşkı helaliyle yaşamak bi parçamı bu dünyaya getirmek anneliği yaşamak yalnız ölmemek kimsenin umuduna düşmemek daha ne diyeyim.İlk sayfayı okudum. Kız derdini paylasmis saka misiniz demisler. Yahu evlenmek ve anne olmak istiyor ve olmadigi icin üzülüyor. Nesi şaka olsun? Bir garipsiniz.
O kadar haklisinki canım bunları tabiki düşünüyorum ama belki hevesim kursağımda kaldı diyemi bilmiyorum hiç böyle güzel duygular taşamadım sevildiğimi zannettim sadece bu hayatta özel anlamda.
İçimdeki boşluğu nasıl anlatmalıyım bilmiyorum sadece şunu diyebilirim kısmeti bol olanlardan değilim bazen değer vermek kıymet bilmek derler ya ailemin dışında kimseden yaşamadım
Cok dogru dediniz.Katiliyorum.Cocukluk doneminde baba sevgisi alamayan insanlar hayatinin her doneminde icinde hep bir eksiklik hissediyor.Inanin olabiliYor böyle seyler. Ama bu koca delisi olundugundan degil. Ya sevgi göremiyoruzdur ya da bu sevgi eksikligi hissediyoruzdur. Ya da cocuklugunda baba sevgisi göremeyigi bu sevgiyi karsi cinsten bekledigi icin böyle düsünüyor olabilir. Bunu bilemeYiz. Lütfen hemen insanlari yargilayamayalim, eger ki söyleyecek birseyiniz yoksa konuyu es gecersiniz. Demek ki kendisi icin bu konu önemli.
Meslegini almis belli bir yasa gelmis, evlat es istemesi cok dogal. Inanin her insan farkli zorluklar veriyor hayatinda. Empati kuralim, ya da en azindan anlamaya calisalim. Sevgiler :)
Öyle tarifsiz duygular kapliyoki içimi sizlere içimi dökmek istedim.Malum her genç kız gibi bembeyaz gelinliğini giyip sevdiğine eş olmak anne olmak çeyizini sermek 1 yıl boyunca afedersiniz eşek gibi çalışıp en azından eşiyle tatile çıkmayı el ele göz göze mutluluğu en doruklarda yaşamak benim de hakkimdi ama olmadı olmayacak.Tek bir kapımı çalan kismetim yok.Her yeni güne uyandığımda bugün annemin teli calicak bana uygun birini önerecekler ya da biri de benim Yüzüme aşkla bakicak dikkatini çekicem diye bekliyorum ama sanki kimse beni görmüyor.Meskekliyim kariyerim var maddi kazancım iyi Rabbime şükür mükemmel bir ailem var eli yüzü düzgün biriyim ama hep bi yanım kırık.Muratsiz gidicem ellerimle eşime masalar kuracağım bi mutfagim bebeklerime ellerimle hazırlayacağım bir odam akşamları eşimle bi film koyup o keyfi tadacagim anlarım bayramlarda benim de anne kayınvalide ziyaretlerim olmayacak Muradımı alamadım alamicam ne uzanıp ne kısalıyorum bu kadar kismetsizlik olmaz arkadaşlar.Annemin ağzından dua eksik olmuyo her mübarek anı yakaliyo ama yok işte o kadar üzülüyorum ki artık böyle mi gidicek hep.Sosyal medyaya girmek istemez oldum tüm arkadaşlarım eşi çocuğuyla tatillerde ya da düğün nisan fotolarını atiyolar neyim eksikti benim de dengim hiç mi yoktu bu dünyada yaşamdan zevk almıyorum artık öyle fırtınalar kopuyoki içimde size içimi dökmek istedim bi köşede ağlarken yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?