331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmm
o ne yaaa yerim onu beeenn dayarım ağzımı altınaaa aksın hepsii içimee doğruuu
delikafadulden

ben onun altında yıkanırım cano:)))))))))))

gamişim anam boz rejiimini mutlu değilsen

en önemli şey mutlu olmak diil mi zaten çok çok geçmiş olsun bu arada bitanesi ya çok üzüldüm

begy bebem

ben koç yükselen oğlak

yarim kova

dökül bakem bize de:))

ulan begy ben didim ben terazi nişanlım yay diye ama bana dökülmedin uleynnn
arzuyla bende istiyok hıh

ben onun altında yıkanırım cano:)))))))))))

gamişim anam boz rejiimini mutlu değilsen

en önemli şey mutlu olmak diil mi zaten çok çok geçmiş olsun bu arada bitanesi ya çok üzüldüm

mutlu değilim ama bozamam çok kiloluyum bu hafta diyetisyenede gitcem aklinialirimsmile

ya sorma ne ne uyumlusunuz sızıgıdı dengesı bozuk terazıler sızı. ay bı dengenız bozuldmu massalah bızıde gecıyonuz. bız gene nerde durcamızı bılırız sıze bı geldıelrmı son nefesınıze kadar massalah susmak bılmıyonuz yalanmı

mutlu değilim ama bozamam çok kiloluyum bu hafta diyetisyenede gitcem aklinialirimsmile

hep boyle kal bozma sakın. unutma hıcbır yıyecek guzel olmak kadar zevk veremez

ilarzu yapma anacım bozma goz zevkımızı . acık kendı resımlerındenn koyda gozumuz gonlumuz acılsın

begg canım yıne cok uyumluyuzdır. zaten bı hava gurubunu anca baska hava gurubu anlar. sımdı oglak bı kocam olsa ya benı keser ya ben hayat baglarım kopar ole olu gıbı bısı olurum .

albümüme baksana cano orda kızlarlan buluşmamızın fotolar var

arkadaş listesinde ekle değilsem ekle beni

kesinlikle aklinialirimsmileaklinialirimsmile
ama bu sıralar bi iskender yiyesim var nasıl burnuma tütüp tütüp duruyoooodelikafadulden

begg canım yıne cok uyumluyuzdır. zaten bı hava gurubunu anca baska hava gurubu anlar. sımdı oglak bı kocam olsa ya benı keser ya ben hayat baglarım kopar ole olu gıbı bısı olurum .

aynen canım arkadaşımn nşanlısı oğlakk aman allahım diorm bi oğlakla yapamazmışmm o ne kuralcıı ne kıskançç kısıtlayıcı oluyo erkekleeri ilşkilerde.. biz en güzeli iki hava grubu havamızı alalımmm demmiiiii kaydirigubbakcemile3

albümüme baksana cano orda kızlarlan buluşmamızın fotolar var

arkadaş listesinde ekle değilsem ekle beni

tamam canım eklerım

kesinlikle aklinialirimsmileaklinialirimsmile
ama bu sıralar bi iskender yiyesim var nasıl burnuma tütüp tütüp duruyoooodelikafadulden

kız ye okadar bısı olmaz. tereyagsız ama. mesela bu hafta hedef kılonu verdıysen ödullendır pazar gunu zaten gec kalkılıyo 1 ogut atlıyosun sabah 11 de kahvaltı yap 5 gıbı ıskenderını ye aksam yogurt meyve gıbı bısı ye yat

canım istediğinde yiyyorum gamişim yoksa kilo veremezdim psikolojik olarak delirirdim

bu arada hafta sonu eltimi gördüm ne kadar zayıflamış

kocaman kalçalar küçülmüş dikleşmiş jennefer lopez olmuş

9 aydır spora gidiyormuş ve yemesinden hiç kesmiyormuş tatlısına kadar yiyiyormuş

spora azimle devam etsek biz de öle olacağız çiçekler ya

tamam geldm kızlar çamaşırlarla uğraşıorm bi yandanda kışlıklarımı bi kısmı bitti neysekii şimdi birazda buraya vakit ayrıyım yoruldummm bayanssulusmile...

ilarzum çok tatlısınız sen baya kilo vermişin anacım

cano spor spor spor:)

kesinlikle katılıyorum

eğer kendimizi kasarsak vucutta kasıyor

ona sezdirmeden diyet yapmalıyız arada yemeliyiz ki bak ben diyet yapmıyorum normal yiyiyorum demeliyiz ki depolayamasın yediklerimizi

bak anlamadıgım bıseyınız var. bız ıkızler cok kuralcıyızdır. kurallarımızı sadece kendımız bozarız ama sıze ne kadar kızssakta bole burnumuzdan alevler fıskırsa bıle bir gulumsemeyle bır tatlı sokulmayla kandırıyonuz bızi. sızdede olemı yoksa ben cok sevdıgımdenmı oluyo

mantıklı o zaman pazar günü iskenderimi yicem cokacimcoook

aynen öyle tatlışko sadece spor bile çok faydalı boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…