anaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmm
o ne yaaa yerim onu beeenn dayarım ağzımı altınaaa aksın hepsii içimee doğruuu delikafadulden
ben onun altında yıkanırım cano:)))))))))))
gamişim anam boz rejiimini mutlu değilsen
en önemli şey mutlu olmak diil mi zaten çok çok geçmiş olsun bu arada bitanesi ya çok üzüldüm
evet tatlım ikimzde hava grubu eğlenmeyi konuşmayı çok sever o yüzden biz bi susamayızz kaydirigubbakcemile3 ama diğer yandan ikiside özgürllüğüne düşkündür.. yinede uyumu sağlayan terazi oluyo kocanda öyledir sakindir kesinn ikizler çok alttan almayan oluyoo Şeniz
mutlu değilim ama bozamam çok kiloluyum bu hafta diyetisyenede gitcem aklinialirimsmile
ya sorma ne ne uyumlusunuz sızıgıdı dengesı bozuk terazıler sızı. ay bı dengenız bozuldmu massalah bızıde gecıyonuz. bız gene nerde durcamızı bılırız sıze bı geldıelrmı son nefesınıze kadar massalah susmak bılmıyonuz yalanmı
hep boyle kal bozma sakın. unutma hıcbır yıyecek guzel olmak kadar zevk veremez
begg canım yıne cok uyumluyuzdır. zaten bı hava gurubunu anca baska hava gurubu anlar. sımdı oglak bı kocam olsa ya benı keser ya ben hayat baglarım kopar ole olu gıbı bısı olurum .
albümüme baksana cano orda kızlarlan buluşmamızın fotolar var
arkadaş listesinde ekle değilsem ekle beni
kesinlikle aklinialirimsmileaklinialirimsmile
ama bu sıralar bi iskender yiyesim var nasıl burnuma tütüp tütüp duruyoooodelikafadulden
ilarzum çok tatlısınız sen baya kilo vermişin anacım
tamam canım eklerım
kız ye okadar bısı olmaz. tereyagsız ama. mesela bu hafta hedef kılonu verdıysen ödullendır pazar gunu zaten gec kalkılıyo 1 ogut atlıyosun sabah 11 de kahvaltı yap 5 gıbı ıskenderını ye aksam yogurt meyve gıbı bısı ye yat
aynen canım arkadaşımn nşanlısı oğlakk aman allahım diorm bi oğlakla yapamazmışmm o ne kuralcıı ne kıskançç kısıtlayıcı oluyo erkekleeri ilşkilerde.. biz en güzeli iki hava grubu havamızı alalımmm demmiiiii kaydirigubbakcemile3
mantıklı o zaman pazar günü iskenderimi yicem cokacimcoooktamam canım eklerım
kız ye okadar bısı olmaz. tereyagsız ama. mesela bu hafta hedef kılonu verdıysen ödullendır pazar gunu zaten gec kalkılıyo 1 ogut atlıyosun sabah 11 de kahvaltı yap 5 gıbı ıskenderını ye aksam yogurt meyve gıbı bısı ye yat
canım istediğinde yiyyorum gamişim yoksa kilo veremezdim psikolojik olarak delirirdim
bu arada hafta sonu eltimi gördüm ne kadar zayıflamış
kocaman kalçalar küçülmüş dikleşmiş jennefer lopez olmuş
9 aydır spora gidiyormuş ve yemesinden hiç kesmiyormuş tatlısına kadar yiyiyormuş
spora azimle devam etsek biz de öle olacağız çiçekler ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?