331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
işin şakası bi yana daha hiç bişi almadım aynı sehırdeyız acab gıtsemmı ona bıle karar vermedım sadece telefon etsem nolurkı

olduğum gibi davranıyorum

ama tersimi de saklamıyorum ondan. seviyor beni sanırsam:))))

kayınpederim de çok acayip bir insandır çok löm sözlüdür. hiç anlamazsın laf sokmuş .

diğer geline bazen ağır şeyler söylüyor gelin çok kızıyor adamın boşboğazlılığına vermiyor o da cevabını yapıştırıyor daha ağır bi şekilde.. mesafe uzun aralarında...

bana söylemiyor çok ama söylerse de ben pek takmıyorum gülüyorum söylediklerine komik bişey söylüyorum geçiştiriyorum. işim gereği köylü insanla çok iyi anlaşırım. o yüzden nabzına şerbeti iyi veriyorum kayınpederin:))))

benim kendi babamda az değildir. aliye çektirir. ben de aliye ben idare ediyorum sen de edeceksin diyorum. alttan alacaksın diyorum. aliyor bidenem

delikafaduldenkız arzu beni şoka sokuyosun bide kadına aldıklarını annenin gözüne sıkmuşssunn yani ne iyi nietlisin sen öyle canım ama bu işler böyle değilmişşş ne düşünüosan tersini yap gibi bi urum buuu

işin şakası bi yana daha hiç bişi almadım aynı sehırdeyız acab gıtsemmı ona bıle karar vermedım sadece telefon etsem nolurkı

Aynı şehirdeymişsiniz canım yaaa bence git bi 5 dakika onu mutlu etmek değil amaç belki ama eşin buna çoook mutlu olur. hihoyyyt bu kaynanaların eline koz vermeye gelmez yok anneler günü oldu da gelmedide bilmem ne de dolduruverirler eşini boshayallersmile

Öğle yemeğiniz bugün şafağım Bursa olduğundan memleketimden kızlar

buyrun nefis bol tereyağlı iskenderimizeeee

evet ya kendi kendimi ele veriyom bende az öçüz deiilim

ay çok komiksin çiçem yaa

anaa kızlar döktürmüşsünüz be, kız ilarzu bebnim kayınpederde ağlamıştı :roflol: olayda şu, onlara bi gittim temizlik vardı kaıdn baya yorulmuştu, bende dedim ver süpürgeyi ben süpüriyim, zorla aldım elinden, evde sadece kaynana ve kayınpeder vardı, ben süpürmeye başladım, kayınpederde salonda oturuyodu, kaynanada girdi salonu kapıyı kapattı :1shok: ben aynen nöle oldum noluyo lan dedim evi süpürüyorum hatun kapıyı kapatıyo :roflol: kıllandım, ama meğersem kayınpeder beni öğle görünce çok duygulanmış ağlamaya başlamış :roflol: benim haber yok tabi bundan, akşam olduğunda aşkım eve gittiğinde annesi olayı ona anlatmış, beni aradı ama nasıl gülüyo :roflol: noldu yawrum dedim, babam senin için ağlamış ddiyo :1shok: niye be dedim, sen anneme yardım etmişsin ya dedi ona duygulanmış ağlamış annemde sen görme diyo kapıyı kapamış dedi :roflol: bende dedim o zaman baban daha çok ağlıcak :roflol::roflol:

alıp gönderdm dedn ya ama seninki 5i bi yerde değildii tatlım 3ün bilmem kaçıydııı kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol:

begg tatlım oldureceksın benı gulmekten ne guzel soledın ole..... yerimseniben

dolmaz. dolarsada ben bosaltırım işime gelir :roflol::roflol::roflol:

ay çok komiksin çiçem yaa[/QUOTE]

ayy ama öyle yaa valla ben eşimle çook mutluyum.kayınvalidem bana söyleyemediklerini eşime dırdırlanıyor sonra al başına belayı kaydirigubbakcemile3

tatlımız da memleketimden canlar

buyrun kestane şekerine

güz cüm bende özlüyorum gerçekten ama dağıldık niyeyse bi sen bi ben varız bende eskisi gibi giremiyorum akşamları

ilarzucum yazdıklarını okudum arkadaslara katılıyorum hatayı baştan yapmıssın ama aliye fazla taviz verme sen nasıl onun annesine ilgi gösteriyorsan bırak o da göstersin onun göstermediğini hissedersen sende onun annaesine karşı geri adım da bulun

Allllaaaaaaaah teşekkürler ilarzu ayyy canım çekti cokacimcoook ıhhmm ımmm cokacimcoook

anaaammm bu tatlı bütün sayfayı kaplamış yaaa :))
tatlı değildee iskender olsaydıda yeseydik beee acıktımdaa şimdii iyi giderdii :)

begg tatlım oldureceksın benı gulmekten ne guzel soledın ole..... yerimseniben

dolmaz. dolarsada ben bosaltırım işime gelir :roflol::roflol::roflol:

ay çok komiksin çiçem yaa

ayy ama öyle yaa valla ben eşimle çook mutluyum.kayınvalidem bana söyleyemediklerini eşime dırdırlanıyor sonra al başına belayı kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

ay süppersini yaaaaa :lepi:

bende diğer sayfada bi anımı anlatmıştım ama kimse görmedi klava: zaten zor giriyorum mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…