331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet bulunacam bebeğim eğer devam ederse geri bir adım atacam sağlam

iyice geriliiiiimmm bi kafa atacam aliyee:lepi:

kız bugün herkescikler burda ama mysoul inston ve ceren yok onlarda olsa tam kadro olucak nerdeler acaba

damlacım kayımbabalar öyle ya ben çok severim kayınbabamı...kayınvalideme anlatamadığı şeyleri bana anlatır dertleşir benle bazen kaydirigubbakcemile3 . açık açık da anlatır haa herşeyiii kaydirigubbakcemile3 .

ay çok komiksin çiçem yaa

ayy ama öyle yaa valla ben eşimle çook mutluyum.kayınvalidem bana söyleyemediklerini eşime dırdırlanıyor sonra al başına belayı kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

demirden korsak trene binmezdik. beladan koksak hiç evlenmezdik.. .(.arka fonda müzik ve herkes birbirinin gözlerine bakıyo sırayla hadi ) . cendere cendere cendere ....

:roflol::roflol::roflol::dance:

ben kayınvalideme 1 kez hediye aldım bluz yakası çok açık diye giyinmedi bi teşekkür bile etmedi
annem bayramda gittiğimizde çok güzel el işi tepsi alıp gönderdi anneme bi telefon açıp teşekkür bile etmedi o yüzden artık ona hediye falan yok benim iyi niyetli annem halen alalım hediye gönder der

ayy bencede valla ne gerek var demi :roflol: ben en iyi diyim onlara sizin ağlamanıza dayanamıyorum ben en iyisi iş yapmıyım :sm_cool:

bencede yaniii hiç gerek yook öyle duygulanıp ağlamayaa :)) ağlatmaa insanlarıı :roflol:

klava: klava: klava: ay şu oklavalı hatuna bayılıorm yaa çok komikkk :roflol: kendi kendimede eğlendmm burdaa bak delikafadulden

güz kızz sen bunu ver bide kayınvalidene diğerinin yanında..

demirden korsak trene binmezdik. beladan koksak hiç evlenmezdik.. .(.arka fonda müzik ve herkes birbirinin gözlerine bakıyo sırayla hadi ) . cendere cendere cendere ....

:roflol::roflol::roflol::dance:[/QUOTE]

:teytey: miiikemmelllsin yaaaaaaaaaaaa :teytey:

:roflol: napam kız haksızmıyımm bak güldürdn beni yine ben nidiyimm seniii delikafadulden

yi yiyiiiiiiii

canım sorma bı gelsınler paylıcam onları

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :roflol:

eeeeeeeeee bole saca bole tarak ama yaaaaaaaaa

ya bir fıkra yazayım dedim özetle kaydirigubbakcemile3...Birgün kaynana gelin sohbet ediyorlarmış kaynana demişki bak kızım benim bir gülüm var ben bu gülü üç yerime takarsam sen benden habersiz hiçbirşey yapamazsın demiş gelinde peki nerelerine takarsan anlatta bilelim demiş kaynana başlamış :saçıma,kulağıma,ve birde penyeme takarsam işte gelinde susmuş susmuş sonra dayanamayıp söylemiş bak kaynana sen o gülü dötüne taksanda ben yine yapacağımı yaparım demiş ..

:roflol:alkisalkisalkis süpermiş vallaaaa :jeyyar:

:roflol::roflol::sm_cool::lepi:

ay yanı o da abartmıs haketmıs yaneeeeeee ınsan bı tesekkur eder

klava: klava: klava: ay şu oklavalı hatuna bayılıorm yaa çok komikkk :roflol: kendi kendimede eğlendmm burdaa bak delikafadulden

güz kızz sen bunu ver bide kayınvalidene diğerinin yanında..

olabılır canım yakısır hanı ay bıde sofra verım yanında borek acsın bana. sonra oklavanın ne ıse yaradıgını unutup kafamda paralar 3 ün bılmem kacını alınca kızıp ta amanınnnn

:roflol::roflol::roflol::dance:

:teytey: miiikemmelllsin yaaaaaaaaaaaa :teytey:[/QUOTE]

sagol canım ıcım kaynıyo bugun. noluyo len banaaaaaaaaaa

ben biliomm ne olduğunu sanaa güzümm aynısından bana da oluyoooo delikafadulden

:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…