güz cüm bende özlüyorum gerçekten ama dağıldık niyeyse bi sen bi ben varız bende eskisi gibi giremiyorum akşamları
ilarzucum yazdıklarını okudum arkadaslara katılıyorum hatayı baştan yapmıssın ama aliye fazla taviz verme sen nasıl onun annesine ilgi gösteriyorsan bırak o da göstersin onun göstermediğini hissedersen sende onun annaesine karşı geri adım da bulun
ay çok komiksin çiçem yaa
bende diğer sayfada bi anımı anlatmıştım ama kimse görmediklava: zaten zor giriyorum mafoldumben
gördük kuşumm :)
bence ağlatma kayınpederini boşwer yazıktıırr :))
evet bulunacam bebeğim eğer devam ederse geri bir adım atacam sağlam
iyice geriliiiiimmm bi kafa atacam aliyee:lepi:
ayy bencede valla ne gerek var demi :roflol: ben en iyi diyim onlara sizin ağlamanıza dayanamıyorum ben en iyisi iş yapmıyım :sm_cool:
:roflol: napam kız haksızmıyımm bak güldürdn beni yine ben nidiyimm seniii delikafadulden
güz cüm bende özlüyorum gerçekten ama dağıldık niyeyse bi sen bi ben varız bende eskisi gibi giremiyorum akşamları
ilarzucum yazdıklarını okudum arkadaslara katılıyorum hatayı baştan yapmıssın ama aliye fazla taviz verme sen nasıl onun annesine ilgi gösteriyorsan bırak o da göstersin onun göstermediğini hissedersen sende onun annaesine karşı geri adım da bulun
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :roflol:
ya bir fıkra yazayım dedim özetle kaydirigubbakcemile3...Birgün kaynana gelin sohbet ediyorlarmış kaynana demişki bak kızım benim bir gülüm var ben bu gülü üç yerime takarsam sen benden habersiz hiçbirşey yapamazsın demiş gelinde peki nerelerine takarsan anlatta bilelim demiş kaynana başlamış :saçıma,kulağıma,ve birde penyeme takarsam işte gelinde susmuş susmuş sonra dayanamayıp söylemiş bak kaynana sen o gülü dötüne taksanda ben yine yapacağımı yaparım demiş ..
ya bir fıkra yazayım dedim özetle kaydirigubbakcemile3...Birgün kaynana gelin sohbet ediyorlarmış kaynana demişki bak kızım benim bir gülüm var ben bu gülü üç yerime takarsam sen benden habersiz hiçbirşey yapamazsın demiş gelinde peki nerelerine takarsan anlatta bilelim demiş kaynana başlamış :saçıma,kulağıma,ve birde penyeme takarsam işte gelinde susmuş susmuş sonra dayanamayıp söylemiş bak kaynana sen o gülü dötüne taksanda ben yine yapacağımı yaparım demiş ..
ben kayınvalideme 1 kez hediye aldım bluz yakası çok açık diye giyinmedi bi teşekkür bile etmedi
annem bayramda gittiğimizde çok güzel el işi tepsi alıp gönderdi anneme bi telefon açıp teşekkür bile etmedi o yüzden artık ona hediye falan yok benim iyi niyetli annem halen alalım hediye gönder der
klava: klava: klava: ay şu oklavalı hatuna bayılıorm yaa çok komikkk :roflol: kendi kendimede eğlendmm burdaa bak delikafadulden
güz kızz sen bunu ver bide kayınvalidene diğerinin yanında..
demirden korsak trene binmezdik. beladan koksak hiç evlenmezdik.. .(.arka fonda müzik ve herkes birbirinin gözlerine bakıyo sırayla hadi ) . cendere cendere cendere ....
:roflol::roflol::roflol::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?