331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben geldm şimdide kimse yok sanırm canım benmki artvinde ben antalyadayım düşün artık ne kadar uzağızzz mart sonunda ailesiyle bi dgidicez canm ama bi gelse o gün

günaydınnnn kızlar.güzel,neşeli,huzurlu bir gün olmasını dilerim hepimiz için:)bugün ığdırdayız:))))

gunaydınlar hepınıze bol opucukler

ben ck ııyım cuma askımla bulşuscam ya. sen nasısın asıl. haberler sende anlat bakalım

kızlaar günaydınn ne var ne yok uzun zamandır yoktum, önemli bişey varmı =)

gamişcim allah kavuştursun diyelim tekrar,güzcüm senin içinde şimdiden gözün aydın:)

gunaydın damla. valla gwlmıyosunuz sıze havadıste yok protesto edıyorum. arada gelıo havadıslerı toplayıp kacmak yok ole. gelecek emek vereceksınız. yanlız kalıyoruz burda ama :mymeka: ( saka bı yana hersey aynı )

gamişcim allah kavuştursun diyelim tekrar,güzcüm senin içinde şimdiden gözün aydın:)

sagol cnm ama gozumle gormeden ınanmam :jeyyar:

ben ck ııyım cuma askımla bulşuscam ya. sen nasısın asıl. haberler sende anlat bakalım
iyiyim canım bende biraz buruk haldeyim ama bu defa bitti uzun süre ayrı kalmak yok artık
hoşgeldin canım

sagol tatlım :1hug:

canım işten dolayı uzaktım ama artıkın burdayım ama gene fazla giremicem işler yoğun buralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…