331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sagol cnm ama gozumle gormeden ınanmam :jeyyar:[/QUOTE]

az kaldı az kaldı accuk daha sabret:)

sagol cnm ama gozumle gormeden ınanmam :jeyyar:

az kaldı az kaldı accuk daha sabret:)[/QUOTE]

sabrede sabrede ne hale geldık...........
kız bıde rgl olmadım ama bugun yarın olurum sınyal verdı. eger bugun baslamassa askımın yanda rgl olcam yaaaaaa

bugun olsam yarın ıyıce olurum. carsambayada olur persembeye bısı klamaz cumaya ooooo bıter
ama bugun sart yaaaaa

yaaaaaaaaaaaaa. kadere bak. 3 aydan sonra askımın yanında ılk gecemı rgl olarak gecırcem

düşündüğün şeye bak canım boşver ya,onca zaman görmemişsin,konuşacak,paylaşacak o kadar çok şeyiniz vardır ki.ah ah allahım revamı bu bana ben görmek için neler vermezdim yazık bana ya

düşündüğün şeye bak canım boşver ya,onca zaman görmemişsin,konuşacak,paylaşacak o kadar çok şeyiniz vardır ki.ah ah allahım revamı bu bana ben görmek için neler vermezdim yazık bana ya

canım sen nıye gıtmıyosun yanına evcı cıkarsana.

gamıs kız nerdesın anlatsana cadı amma ketumsun he ne zaman gıttı esın. sen gorursun bak haftaya bende azımı acmıcam

[QUOTE=
sabrede sabrede ne hale geldık...........
aşk olsun yaaaa.ben ne yapayım daha hiç görmedim ve dönene kadarda göremeyeceğim.ne güzel bak sizler an azından 3-5 günde olsa göreceksiniz.böle söyleme o yüzden tamam mı.biz sizlerin kısa sürelide olsa görüşme haberlerinizle mutlu oluyoruz.

kızlar işyerindeyim ondan yazamıyorum müsaıt olayım her ayrıntıya kadar yazcam :))) bu arada yine internety acık anlamadım gitti

acı cekmeyı sevene ne denıyodu kıs

mazoşist miydi neydi yanılmıyorsam:)ama güz gerçekten neden böleyim bende bilmiyorum,özledim ama sonuçta kendi kendime şöle diyrum aman boşver biraz daha dayan şurda şu kadar gün kaldı diyorum.bi de zaten bu işin dönüşü var o günler nasıl olacak bilmiyorum.adetleri nsıl,gelen giden çok olur mu offf ne bileyim ya.

sevgililerim günaydııınnnnn

kızlar yaa ev çok kalabalıkti eşimin geldigini duyan geldi çok iyi vakit geçiremedik bunada şükür çok özlemiştim artık rahatız ama inşallah memur oldu nasılsa hafta sonları boş sık sık gidip gelcez

gamişim hoşbuşlduk hayatısı nereye düştüğü belli oldu mu ustabirlğinin bal köpüğüm?

offf buna sinir oluyorum işte bırakmıyolari şöle doya doya hasret giderelim.üstte de yazdım ,hiç sevmiyorum böle şeyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…