331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
offf buna sinir oluyorum işte bırakmıyolari şöle doya doya hasret giderelim.üstte de yazdım ,hiç sevmiyorum böle şeyleri

evet canım yaa dışarı çıktık bi nefes alalım diye o zamanda onun ailesi tel. tel. üstüne kafamçokkarıştı yok kııı artık orduevi,nde kalcaz böle olmuyo :çok üzgünüm:

bence de en mantıklısı bu olur.ya tamam diğer insanlarda haklı ama bence bi insan evlendikten sonra öncelik eşinedir bunu anlamaları lazım.ben ne yapacam dönüşte :))eşimin ailesi,akrabaları,arkadaşları hepsi ankarada.gideceği zaman bi allahın kulu gelmedi ama dönüşte hepsi gelir....

gamzem ankarada nerde yawrum, geçen perşembede bi arkadaşımızı gönderdik ankaraya 15 ay yapıcam canım belki senin eşinin ordadır yardımcı olur kız oda pendikli :roflol::roflol:

kesin gelirler sende yandın benneyaptımkibenneyaptımki

gamzem ankarada nerde yawrum, geçen perşembede bi arkadaşımızı gönderdik ankaraya 15 ay yapıcam canım belki senin eşinin ordadır yardımcı olur kız oda pendikli :roflol::roflol:

bilmiyorum kii kız ankara maltepede biyer karargah birliğimi ne kara kuvvetleri sen tam adını öğren ben de eşime sorarım artıkın serbest bi şekilde tel kullanabiliyo komutan oldu artık kocam komutan :1rolleyes:

canım ankara mamakta bizim arkadaş, sen kocana sorduğunda bana msj atarsın kuşum opuyorumnanaktan

hosgeldın ılarzu.

gamıs canım olsun ya en azından hasret gşdermisindir. ben bu soruna cozum buldum . askım gelınce eve gıtcem yemek yap ye derken saat 10 olcak sevdıgı yemeklerı yesın dıye bıde bu dunya yemek yapcam . hiç ugrasmıcam valla. canı ne ıstıyosa gunduzden annesıne gondercem mlz . aksam hazırlasın dıcem. ısten benı alsın yemegı orda yerız saat 8-9 gıbıde evımıze gelır basbasa kalırız. aradaa dısarda yerız. hem mısafır agırlamaktan kurtulur hem yemek yamaktan hemde askım ıstedıgı seylerı yer
hem aılesıne hasret gıderıır. ben herzamn gıtmem bıle sen ye gel derım. o gelen jkadar bende evdekı ıslerımı hallder gelınce de beraber takılırız
nası fıkır

canım ankara mamakta bizim arkadaş, sen kocana sorduğunda bana msj atarsın kuşum opuyorumnanaktan
hee canım benmimki mamaktan cıktı artık başka kışlaya geçti ama rahat yapar yaa

süperr fikir canım harikaaa nbsasmaz sende böle yap kız a.s

hee canım benmimki mamaktan cıktı artık başka kışlaya geçti ama rahat yapar yaa

süperr fikir canım harikaaa nbsasmaz sende böle yap kız a.s

ayy gamzem yanlış yazmışım mamak nerden çıkmış yaw sempatiksalakcinni etimeskutta bizim arkadaş :roflol::roflol::roflol: ayy kafayı yiyorum galiba :roflol::roflol:

olabilir aslında .ama işte benim demek istediğim tam da bu konu yani ne olur şöle bi süre kimse rahatsız etmese,mesela senin zaten geçici bi süre kalacak di mi başbaşa kalsanız fena mı olur yani.bende mesela bizim için düşünüyorum da zaten mayız 17 den ayın haziran 1 e kadar izin var,sonra işe başlayacak yani normal düzene dönülecek.yani o süre içersinde yalnız kalsak ne olur sanki.ama varya gelen olursa kuracağım ilk cümle şu olacak :sağolun yani giderken çok güzel geldiniz hal hatır sordunuz ilgilendiniz şimdi de hoşgeldine mi geldiniz:))))

günaydın sasbazımm

kız gamiş güzel bence ankara yakın sayolır yeni bi tren mi ne sistemi vardı oralarda gül reçelim iyi bence bidenem

ayy gamzem yanlış yazmışım mamak nerden çıkmış yaw sempatiksalakcinni etimeskutta bizim arkadaş :roflol::roflol::roflol: ayy kafayı yiyorum galiba :roflol::roflol:

he bak o zaman öğrenir sana msj yazarım canım inşallah aynı yerde olurlar :1hug:

kullanıcı adımı değiştirdim yeniden aranızdayım:)nb

kız bizede kimse gelmedi aile büyüklerini biz ziyaret ettik akannehir
günaydın sasbazımm

kız gamiş güzel bence ankara yakın sayolır yeni bi tren mi ne sistemi vardı oralarda gül reçelim iyi bence bidenem

evet canım otobüsle bile 5 saat artık rahatca gidiliyo
ankaranın neyini seversin istanbula dönüşünü

nb sen bence mays ıcın ankarad guzle bı yerde rezervesyon yaptır 2 gun ıkı gece

ööle yapayım haklısın:))))güzcüm

inston sen kimsin şimdi gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…