ben de bi değişiğim ya.paylaşamıyorum kocamı kimseyle,banane benimle kalacak illa diyorum:)
ben nbsasmazım ilarzu değişiklik yapayım dediminston sen kimsin şimdi gülüm
demek ki bu durum bize özel,burçla alakalı yani:)benim olan bişeyi hiç paylaşamıyorum hem kişi(eş,arkadaş,anne,baba...gibi) hemde eşya vb gibi bana ait olan hiçbişeyi paylaşamıyorum.ama tabi yaş ilerledikçe bunu daha az belli ediyorum küçükken daha gıcıktım yani:)))ay canım ya o bendede var bole kızlardan degılde ılgılendıgı kı m varsa genel olarak kıskanıyom aılesı felan sankı o benım gıbı bana aıt dokunmayın havasındayım noye bılmıyom . hep bnım yanımda olmalı . acaba ıkızlerde bolemıkı
ben kurt gibi açım ayy yemek saati gelsede yumulsam
guz bende de var o anasından kıskanıyom önce beni arıcak önce benim yanıma gelcek:))) bi sürü saçma salak kıskançlık
guz bende de var o anasından kıskanıyom önce beni arıcak önce benim yanıma gelcek:))) bi sürü saçma salak kıskançlık
bak o konularda hiç kıskanç değilim:)))arasın tabi sonuçta bende aynı durumda olsam ararım ya da normalde de öle o konulara hiç takılmam.yani öle ailesine gitmesine ya da aramasına.çünkü aynı şeyi kendi açımdan düşünürüm.
ya aramasın dıyen yok arasın ama once benı. gormeye gıtsın ama benımle zaman gecırmeye vaktı yokken degıl. hep braber otururken bıle bana yakın otursun ısterım.
tabıı bunları ona asla caktırmam
versin ben zaten erkek istiyom heç şikayetçi olmem:)))çok fesadım Allah bize ceza olsun diye oğlan verecek şekerler:))
o oğlan da en önce kız arkadaşını arayacak çatır çatır çatlayacağız söliim
versin ben zaten erkek istiyom heç şikayetçi olmem:)))
aman ben zaten eşime hep diyorum çocuğum olursa hiç bağlanmam çünkü ileride ele karşıcak ve yine sen kalacaksın.bilmiyorum belki de henüz çocuk yok diye böle düşünüyorum ama ne bileyim ilerde inşallah kendi duygularımı unutmam kızıma ya da oğluma karşı paylaşım konusunda:)
bende erkek istiyorum zemuszemuszemuszemus
o zaman inşallah ikimiznde gönlüne göre olur gerçi herkesin gönlüne göre olsun ama bunun için öncelikle 1 adet kocaya ihtiyacımız var:)
gamiş acıkmıştın baya.ne yaptın yemek işini halledebildin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?