331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de bi değişiğim ya.paylaşamıyorum kocamı kimseyle,banane benimle kalacak illa diyorum:)

ay canım ya o bendede var bole kızlardan degılde ılgılendıgı kı m varsa genel olarak kıskanıyom aılesı felan sankı o benım gıbı bana aıt dokunmayın havasındayım noye bılmıyom . hep bnım yanımda olmalı . acaba ıkızlerde bolemıkı

inston sen kimsin şimdi gülüm
ben nbsasmazım ilarzu değişiklik yapayım dedim
demek ki bu durum bize özel,burçla alakalı yani:)benim olan bişeyi hiç paylaşamıyorum hem kişi(eş,arkadaş,anne,baba...gibi) hemde eşya vb gibi bana ait olan hiçbişeyi paylaşamıyorum.ama tabi yaş ilerledikçe bunu daha az belli ediyorum küçükken daha gıcıktım yani:)))
ben kurt gibi açım ayy yemek saati gelsede yumulsam

az kaldı dayannnnn

guz bende de var o anasından kıskanıyom önce beni arıcak önce benim yanıma gelcek:))) bi sürü saçma salak kıskançlık

guz bende de var o anasından kıskanıyom önce beni arıcak önce benim yanıma gelcek:))) bi sürü saçma salak kıskançlık

evet ıste ole benımde. kıskanmam normalde. ama bu tıp durumlarda oncelık ısterım. önce ben olmayılım.

bak o konularda hiç kıskanç değilim:)))arasın tabi sonuçta bende aynı durumda olsam ararım ya da normalde de öle o konulara hiç takılmam.yani öle ailesine gitmesine ya da aramasına.çünkü aynı şeyi kendi açımdan düşünürüm.

ya aramasın dıyen yok arasın ama once benı. gormeye gıtsın ama benımle zaman gecırmeye vaktı yokken degıl. hep braber otururken bıle bana yakın otursun ısterım.
tabıı bunları ona asla caktırmam

ayy kızlar bende sizin gibiyim yaa anasından bilem kıskanıyom ilk beni araması lazım ilk benim yanıma gelmesi lazım yaa

ya aramasın dıyen yok arasın ama once benı. gormeye gıtsın ama benımle zaman gecırmeye vaktı yokken degıl. hep braber otururken bıle bana yakın otursun ısterım.
tabıı bunları ona asla caktırmam

haaaa bak o konularda hiç lafım yok öle bi durum olursa bende çatlarım tabi ama yine aynı senin yaptığın gibi bende çaktırmam:))))

çok fesadım Allah bize ceza olsun diye oğlan verecek şekerler:))

o oğlan da en önce kız arkadaşını arayacak çatır çatır çatlayacağız söliim

çok fesadım Allah bize ceza olsun diye oğlan verecek şekerler:))
versin ben zaten erkek istiyom heç şikayetçi olmem:)))
o oğlan da en önce kız arkadaşını arayacak çatır çatır çatlayacağız söliim

aman ben zaten eşime hep diyorum çocuğum olursa hiç bağlanmam çünkü ileride ele karşıcak ve yine sen kalacaksın.bilmiyorum belki de henüz çocuk yok diye böle düşünüyorum ama ne bileyim ilerde inşallah kendi duygularımı unutmam kızıma ya da oğluma karşı paylaşım konusunda:)

bende erkek istiyorum zemuszemuszemuszemus

gamiş acıkmıştın baya.ne yaptın yemek işini halledebildin mi?

gamiş acıkmıştın baya.ne yaptın yemek işini halledebildin mi?

evet canım yaa yedim iyi yedim rejimi falan da bıraktım bugüğnde eve bi sürü abur cubur alcam ohhhhhhhhhhhhhhh bugün herşey serbest bana :lepi:

serbest kız gamiş :)) ye dilediğin kadar

Gero kapsama alanı dısında ne demek kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…