off benmkii inanılmaz sinirliydi bugn sabah 6 da bi konuştuk gayet iyidi ama akşam felaket aramıcam bisüre seni dediya mahvettiler bizi diyip bana patladııı offffffff daha ne kadar sürücek buuu
iyi geceler kızlar.. Geronimo ben isim değiştirdim haberiniz olsun opuyorumnanaktan
Bende zaman zaman yaşıyorum hiç bişey yokken sinirleniyor bi daha aramayacam snei diyor 2 gün aramıyor orda gerçekten zor şeyler yaşıyolar
ewet tabıkıde yasıyorlar ama bızde burda yasıyoruz bunu bılıyorlar.ben bi kez kızdım smdi beni aramama gbi bi durumu olmuyor Allah'a cok sukur kı ne halde olursak olalım o telefonu kapattıgımızda bırazda olsa neselenmıs oluyoruz genelde guzel daha once cok guldugumuz konulardan yada komık seylerden bahsedıyorum uzun konusucagımız zaman daha cok duygusala baglıyorum:) onlar sanslılar kı arkalarında bızler varız,bekleyen destek olan..arama konusunda bence tepkınızı koyun kızlar aramak zorundalar eger cıftesenız yapmak zorundalar bosuna sızı uzmelerıne gerek yokkı olumunekankayizsmile
canım nişanlıyız sabahh süperdi 6 da bi aradı kalkınca sonra gün içinde tık yok akşam 8 gibi bi konuştuk ondada mahvettiler bizi bugun artk hep böyle olucakk boşver beni bi süre falan ayy ne biçim iş bu ya sinir oldumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?