331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben burdayım emma kimseler yoh

ne yaptınız arkadaşlar.bugün eşim aramadı hayret:)yazdan beri görüşmediğim bi arkadaşımla görüştüm iyi oldu.

off benmkii inanılmaz sinirliydi bugn sabah 6 da bi konuştuk gayet iyidi ama akşam felaket aramıcam bisüre seni dediya mahvettiler bizi diyip bana patladııı offffffff daha ne kadar sürücek buuu

ıyı aksamlar kızlar bgn safak 75 olduuu bızımkısı bugun ogle yemegıne bıle cıkamamıs okadar yogunmus cok yorgundu bası agrıyordu konusamdık dogru duzgun ama sabah 4 de arıcak 6 ya kadar konusucazz smdıden cok heyecanlandımm :asigim:

off benmkii inanılmaz sinirliydi bugn sabah 6 da bi konuştuk gayet iyidi ama akşam felaket aramıcam bisüre seni dediya mahvettiler bizi diyip bana patladııı offffffff daha ne kadar sürücek buuu

ewet sınırlerı bozuk olunca yansıyor hadı bızede patlayabılıyolar ama aramıcamda ne demekmıss hakkı yok bole bıseye.uzulme dayanamaz arar zaten :lepi:

of evt ya ne yaptırıyolar bunlara bunun çok kötü geçmişş bnmkide çok fenaydıı aramıcam ben dedi ya sende arama dedi bide sabah hiç bişi yoktuuu...

iyi geceler kızlar.. Geronimo ben isim değiştirdim haberiniz olsun opuyorumnanaktan

tamam destek oluyoruz ama yerı geldıgınde de kız ona canım kendıne gelmesı ıcın bızımkısıde cok sacmalıyordu bıgun dayanamadım hasladım onu kendıne geldı toparlandı aklinialirimsmile aramıcam mı dedı ona soyle de ozaman bılmıyorum nısanlımısınız sevgılımısınız ama banada bı kez kızıp aramamıstı ben arayıp demıstım kı ona benı aramaya mecbursun ben senın nısanlınsam eger ıstesende ıstemesende benı aramak zorundasın ben nasıl ustume dusenı yapıyorsam senınde yapman gerekır de,zor gunler gecırıyoruz dahada zorlastırma askım falan de ılk kız sonra yumusak konus daha yapıcı kendine gelir belki.

Bende zaman zaman yaşıyorum hiç bişey yokken sinirleniyor bi daha aramayacam snei diyor 2 gün aramıyor orda gerçekten zor şeyler yaşıyolar

inston canım yeni isimlerimiz hayırlı olsunolumunekankayizsmile

Bende zaman zaman yaşıyorum hiç bişey yokken sinirleniyor bi daha aramayacam snei diyor 2 gün aramıyor orda gerçekten zor şeyler yaşıyolar

ewet tabıkıde yasıyorlar ama bızde burda yasıyoruz bunu bılıyorlar.ben bi kez kızdım smdi beni aramama gbi bi durumu olmuyor Allah'a cok sukur kı ne halde olursak olalım o telefonu kapattıgımızda bırazda olsa neselenmıs oluyoruz genelde guzel daha once cok guldugumuz konulardan yada komık seylerden bahsedıyorum uzun konusucagımız zaman daha cok duygusala baglıyorum:) onlar sanslılar kı arkalarında bızler varız,bekleyen destek olan..arama konusunda bence tepkınızı koyun kızlar aramak zorundalar eger cıftesenız yapmak zorundalar bosuna sızı uzmelerıne gerek yokkı olumunekankayizsmile

Evet dediklerin mantıklı ama şuda var onlar mantığın hiç olmadığı bi yerdeler.. Eğer sinirliyse aramaması daha iyi bence çünkü aradığı zaman kalbi kırılan biz oluyoruz.. Topiği baştan sona okuduysan eğer hepimizin aynı şeyleri yaşadığını görmüşsündür herşeyi denedik yani anlayacağın ve tek gerekenin sabır olduğuna karar verdik:)

canım nişanlıyız sabahh süperdi 6 da bi aradı kalkınca sonra gün içinde tık yok akşam 8 gibi bi konuştuk ondada mahvettiler bizi bugun artk hep böyle olucakk boşver beni bi süre falan ayy ne biçim iş bu ya sinir oldumm

haklısın canmcm bende bi tek sanıyodum kendimi bi tek benmki böyle aramıcam triplerine giriyo sanıyorum ama burda gördümki hepsi böyle..

herseye degıcegıne ınanıyorum ben ne olursa olsun bana "destek olucagını bılıyordum da bu kadarını beklemıyodum,Allah senden razı olsun,gelince herseyı unutturcam hıc uzmıcem senı" diyor ya o zaman eriyorum,umutlanıyorum..

canım ya ne kadar duygulanıyorum sen bunu yazınca bile duygulandm nası yalnızlar orda nası üzülüyormm onlara hepsine hiç dikkatimi çekmezdi önceden şimdi tvde bile görsem duygulanıorm nası bişi bu böyle.. bugn aramıcam demesi sinirli sinirli konuşması bile aslında onun kendini nekadar çıkmazda hissettiğinin işaretiydi.. nası üzüldm bişi yapamadığım için.. ben yinede iyi konuştum ne yapıyım canımm yaa benm.. benmkide öyle diyo o gün bi gelse zatennn bi gelseee..

Canım öyle şeyler yaşıyolarki.. düşünsene senden küçük bir kişi geliyor sana emirler veriyor saçmasapan işler yaptırıyor.. Tamam bu haklı olduğunu göstermiyor ama psikolojileri gerçekten bozuk denetimler zaten mahvetti hepsini.. doğusuda batısıda bir zorlanıyorlar sabahın köründe kalkmak yarım saat 1 saat sıraya dizilip ayazda beklemek koyun gibi sayılmak vs birde gururlarını kıracak hareketler küfür ve dayak.. gerçekten çok zor sana diyebileceğim sadece sabırlı olmaya çalış bugünlerin geçeceğini bil belki aramayacak ama hep aklında olacaksın her saniye snei düşünecek v epişmanlık olacak içinde belkide dayanamayacak ve arayacak.. sana tavsiyem kendini üzme yoksa sen pişman olursun bak geçmişi oku hatta hemen hemen çoğumuzun başına geldi ağlaıdk sızladık ama aradılar dönem dönem iyiler dönem dönem kötüler mayıs 17ye kadar alışacağız bu dengesiz hallerineopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…