331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya bugn bi arkla konuştum onunda erkek arkadaşı ocak ayınca gelmişti askerden bana bugn deidiki askerden gelince çok değişti artk daha agresif sen gelince görüceksin dedi moralim bozulduu

ya bugn bi arkla konuştum onunda erkek arkadaşı ocak ayınca gelmişti askerden bana bugn deidiki askerden gelince çok değişti artk daha agresif sen gelince görüceksin dedi moralim bozulduu

Herkesin değişecek diye bir kural yokki canım benim, tabiki bi dönem alışana kadar zorluk çekecek belkiide farklı davranacak çoğu kişi ilgisizlikten şikayetçi ama çok normal çünkü bir bir tek onu özlüyoruz ama o herşeyi özlüyor.. bak forumları karıştır hatta 329. dönem meleklerinin yeri diye bir topic var ocakta dönenlerin yeri herkes farklı farklı şeyler yazmış kimi diyor daha bağlı kimi diyor soğumuş gibi.. yani geçeici bir dönem yaşaıyacağız belkide sivil hayata alışmalarında ama destek olursak bence bugünleride o günleride atlatırız:teselli:

Farkındalar bizi üzdüklerini.. Sen olmasan bu kadar sabredemezdim diyor banada.. Askerden geldikten sonra herşey değişecek bunları bir daha yaşamayacağız diyor banada.. Tabiki değişecek herşey eskisi gibi olacak sadece mayıs 17 nin gelmesi laızmmmm:asigim:

evt canm ya aynen öylee baktım canm 329 larada onlar bittikten sonra açmışlar o topiği sanırm bizimde bitsede kavuşsak.. bide ordada fark ettimde asker arkadaş muhabbeti çıkıcak şimdide dışarda buluşmalar falan başlıcak hepp:)

Geçecek biz zaten bunu kapatıp öyle bi topic açacaz tabi ilk başlarda giremeyiz herlade heyecandan kk ye falan biz 3 kişi açmıştık bu topiği crncrn ayazz bide ben geronimo o zaman diyorduk ki ahh bi plakalara geçsek şimdi plakalardayız o kadar imkansız geliyorduki bize hiç geçmeyecek gibi ...hiç geçmez dediğimiz zaman bile geçiyo rişte kötü şeyler yaşıyoruz belki sıkıntılar yaşıyoruz ama güneş doğacak sabır kızlar az kaldı ha gayret:teytey:

off iiki bulmuşum kızlar burayı yoksa çevremde bi benmki askerden yalnız kalmıştım valla iiki sizlerde varmışsınız.. ne garip bi dönem ne garip bi duyguymuş bu.. yarın arasa keşke aramıcam dedi ama sanmıorm çok sinirliydi ne yaptılarsa bugünn artkk..

Burası olmasaydı zaten kafayı yerdik Arar arar merak etme hem aramaması daha iyi bırak snirleri düzelsin sakinleşsin ama sakın neden aramadın vs deme sakın zaten orda baskı altındalar hiç birşey olmamış gibi davran o zaten hatasını farkettiği için arayacaktır eninde sonunda arıyolar kaydirigubbakcemile5

Kızlar iyi geceler diliyorum.. opuyorumnanaktan

gelıcek bıtanem gecıcek butun bu gunler :1hug:
Su gibi akıp geçerdi hiç geçmeyecekmiş gibi duran zaman,beklemeye değecek olan gelecekse sonunda eğer...

gunaydınlar olsun patronun sehır dusında 3 gun rahatım yanı. 4. gun zatı ankaradayım

ama o kadar cok ıs varkı patron olmasada essek gıbı calısmak zorundayım bu muhaseecılık ne zor. sole oh patron yok degıp yayılamıyon bıle

güz cüm en azından insanla uğraşmıyosun şimdiden başım şişti

günaydın kızlar şafağımız:229 turkbayragi

günaydın kızlarrrrr.nasılsınız bakalım bugün?ardahandayız bugün sanırım öle değil mi:)))

güz cüm en azından insanla uğraşmıyosun şimdiden başım şişti

ah bebegım keske ole olsa.şimdi patronda yok mukelleflerın hepsıyle ben ugrascam. umarımcok arayan soran olmaz. ne manyaklar var bılsen .

valla güzcüm allah kolaylık versin,tam da bilgi verme dönemi baya bi yoğunsundur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…