ya bugn bi arkla konuştum onunda erkek arkadaşı ocak ayınca gelmişti askerden bana bugn deidiki askerden gelince çok değişti artk daha agresif sen gelince görüceksin dedi moralim bozulduu
herseye degıcegıne ınanıyorum ben ne olursa olsun bana "destek olucagını bılıyordum da bu kadarını beklemıyodum,Allah senden razı olsun,gelince herseyı unutturcam hıc uzmıcem senı" diyor ya o zaman eriyorum,umutlanıyorum..
evt canm ya aynen öylee baktım canm 329 larada onlar bittikten sonra açmışlar o topiği sanırm bizimde bitsede kavuşsak.. bide ordada fark ettimde asker arkadaş muhabbeti çıkıcak şimdide dışarda buluşmalar falan başlıcak hepp:)
off iiki bulmuşum kızlar burayı yoksa çevremde bi benmki askerden yalnız kalmıştım vallaiiki sizlerde varmışsınız.. ne garip bi dönem ne garip bi duyguymuş bu.. yarın arasa keşke aramıcam dedi ama sanmıorm çok sinirliydi ne yaptılarsa bugünn artkk..
canım ya ne kadar duygulanıyorum sen bunu yazınca bile duygulandm nası yalnızlar orda nası üzülüyormm onlara hepsine hiç dikkatimi çekmezdi önceden şimdi tvde bile görsem duygulanıorm nası bişi bu böyle.. bugn aramıcam demesi sinirli sinirli konuşması bile aslında onun kendini nekadar çıkmazda hissettiğinin işaretiydi.. nası üzüldm bişi yapamadığım için.. ben yinede iyi konuştum ne yapıyım canımm yaa benm.. benmkide öyle diyo o gün bi gelse zatennn bi gelseee..
inston canım yeni isimlerimiz hayırlı olsunolumunekankayizsmile
güz cüm en azından insanla uğraşmıyosun şimdiden başım şişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?