331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla güzcüm allah kolaylık versin,tam da bilgi verme dönemi baya bi yoğunsundur...

merhaba canım. sorma gelır vergılerı var bu ay. bu hafta bıtırmeme lazım kı gelır vergılerını kdv lerı yetıstıreyım . ardından tabı sıgortalar var bırde b formları . offf . ama yazın rahat oluyoruz tek ıı yonu o. yazın cumartesıde calısmıyoruz. denız kum gunes takılıyoruz ole.
yaz gelsın artıkkkkkkkkkkk

ne güzel canım yaa yaza az kaldı nasılsa sık dişini biraz a.s

:))))az kaldı az sabret:)))ben ne yapayım yazın bayık ankaradayım,arada 20 günlük yazlığa geliyorum aynen senin hesap o kadar:)

hayır canım.gamiş ben nbsasmazım bu arada :)

yandım anam. basımın belası mukellef 2009 carı hesaplarını gorusmeye gelcekmıs sımdı aradı ooyoyoyyyy. aksama kadar basımda olcak kızlar ya.

evet biliyorum canım tanıdım :1rolleyes: çalışmamak nasıl duygu canım yaa bazen ev hanımlarına özeniyorum benneyaptımki

ya aslında okul bittikten sonra çok da önemsemedim ama evllendikten sonra bazen iyi oluyo bazen kötü.bi de çalışan anne çocuğu olduğum için hep şey derdim ben evlenince çalışmıcam evde olucam.düşünüyorum da ne kadar eşin destek olsa da yardım etsede sonuçta akşam yorgun geliyosun ve sonuçta ne olursa olsun evin sorumluluğu sende oluyo.o açıdan düşününce bi de maddi yönden ihtiyaç olmadığı sürece evde olmak daha güzel:)

sonradan tanıdı güzcüm:)
valla allah kolaylık versin arkadaşım.bugünü atlat,yarın daha güzel olur inşallah

kızlar ya bişey sorcam ismin altındaki yazıyı nasıl yapıyorduk unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…