ya aslında okul bittikten sonra çok da önemsemedim ama evllendikten sonra bazen iyi oluyo bazen kötü.bi de çalışan anne çocuğu olduğum için hep şey derdim ben evlenince çalışmıcam evde olucam.düşünüyorum da ne kadar eşin destek olsa da yardım etsede sonuçta akşam yorgun geliyosun ve sonuçta ne olursa olsun evin sorumluluğu sende oluyo.o açıdan düşününce bi de maddi yönden ihtiyaç olmadığı sürece evde olmak daha güzel:)
kızlar ben yemeğe gidiyorum
nası oluyomuş o inston?
ulaşmıştır ,komutanın okuma durumu olabilir o yüzden geç ulaşır eline.veya da müsait olduğu zaman arar.varya belki de eşiyle en rahat konuşabilenlerdendim çünkü eşim çamaşırhanede makina aç,kapat,banyo yu aç kapat gibi durumlara bakıyordu çok rahattı biz bile 3-4 gündür denetimler var diye sadece akşam 2 dakika falan konuşabiliyoruz.yani orda durumlar ne,gelişmeler neler bilemiyoruz.aslında onları da çok bunaltmamak lazım çünkü zaten arama durumları olunca onların bizlerden daha çok ihtiyacı var paylaşmaya.26 şubatta mektup göndermiştimmmm netten kontrol ettim artvine ulaşmışşş acaba ona gitmişmidirrrrrrrrrrrrr ... aramadıda bugn daha:1no2:
anladımm tatlım saoll :)
ulaşmıştır ,komutanın okuma durumu olabilir o yüzden geç ulaşır eline.veya da müsait olduğu zaman arar.varya belki de eşiyle en rahat konuşabilenlerdendim çünkü eşim çamaşırhanede makina aç,kapat,banyo yu aç kapat gibi durumlara bakıyordu çok rahattı biz bile 3-4 gündür denetimler var diye sadece akşam 2 dakika falan konuşabiliyoruz.yani orda durumlar ne,gelişmeler neler bilemiyoruz.aslında onları da çok bunaltmamak lazım çünkü zaten arama durumları olunca onların bizlerden daha çok ihtiyacı var paylaşmaya.
ni dimek rica ederim:)
canım ya denetimlerden bahsetmşti ama sonra laf karıştı şidmi bu denetimlerden mi sinirliyidi ogünseni bi süre aramıcam falan dedii moralimi bozdu benmm belki mektup alınca sevnir umarımm ilk mektubumm haberide yok süpriz olucakk .. ya aramazsaaofya..
aranızdaki paylaşım konusunu bilemem ama genel olarak söylemek gerekirse:denetimlerden baskı altındalar.ayrıca şu da varki zaman geçtikçe iyice boşluğa düşüyolar,zor bi durumdalar.mülayim sessiz de olsalar ya da tam tersi asabi tahammülsüzde olsalar iyice bunaldıkları kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?