331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet canım yaa gerçekten evde oturmak istiyorum ya bu sıralar yogun diye çok bunaldım :çok üzgünüm:

afıyet olsun gamısım

oh be sonunda başardım,instonun yanına nasıl yazı yazılacağını buldum hatta resim bile ekledim:)

nası oluyomuş o inston?

kullanıcı profiline gir orda sağ tarafta arkadaşlarını düzenle kısmı çıkınca sol tarafta ayarlar oluyo.yani ben bu şekilde girdim,sonra orada profili düzenle kısmından yazı eklene biliyo,ya da avatar resmi ekleniyo,veya kendi resmini koyabiliyosun

26 şubatta mektup göndermiştimmmm netten kontrol ettim artvine ulaşmışşş acaba ona gitmişmidirrrrrrrrrrrrr ... aramadıda bugn daha:1no2:

26 şubatta mektup göndermiştimmmm netten kontrol ettim artvine ulaşmışşş acaba ona gitmişmidirrrrrrrrrrrrr ... aramadıda bugn daha:1no2:
ulaşmıştır ,komutanın okuma durumu olabilir o yüzden geç ulaşır eline.veya da müsait olduğu zaman arar.varya belki de eşiyle en rahat konuşabilenlerdendim çünkü eşim çamaşırhanede makina aç,kapat,banyo yu aç kapat gibi durumlara bakıyordu çok rahattı biz bile 3-4 gündür denetimler var diye sadece akşam 2 dakika falan konuşabiliyoruz.yani orda durumlar ne,gelişmeler neler bilemiyoruz.aslında onları da çok bunaltmamak lazım çünkü zaten arama durumları olunca onların bizlerden daha çok ihtiyacı var paylaşmaya.
anladımm tatlım saoll :)

ni dimek rica ederim:)

betül merhaba nasılsın?neler yapıyosun,arada bir girip hemen çıkıyorsun arkadaşım

canım ya denetimlerden bahsetmşti ama sonra laf karıştı şidmi bu denetimlerden mi sinirliyidi ogün seni bi süre aramıcam falan dedii moralimi bozdu benmm belki mektup alınca sevnir umarımm ilk mektubumm haberide yok süpriz olucakk .. ya aramazsaaofya..

aranızdaki paylaşım konusunu bilemem ama genel olarak söylemek gerekirse:denetimlerden baskı altındalar.ayrıca şu da varki zaman geçtikçe iyice boşluğa düşüyolar,zor bi durumdalar.mülayim sessiz de olsalar ya da tam tersi asabi tahammülsüzde olsalar iyice bunaldıkları kesin.

aynen öyle canm sabahh yapıcaklarımızdan bahsettik herşey süperr sonra akşam bi aradı bomba gibi olmuşş nası sinirlii mahvettiler bizi bugun diyoo aramyım beni bi süre sen takıl diyo bana çok kötü bi gün geçirmiş kesinnn offff aklım kalıo benmdeeakannehir

geçen konuşmamızda biraz durgun,suskun ve sıkkın gibiydi.hani tanımasam teli kapatmak istiyordu sanki.bende tabi birden yutkundum,düşündüm o an içimden dedim ki ya ben sesini duymak için dakikaları sayıyorum,arayacağı saati bekliyorum onun konuşmasına bak.neyse sonrasında dedim ki canım 2 mizde bunaldık .istersen bi süre arama,ben senin iyi olduğunu bileyim gerisi önemli değil dedim.tabi o ana kadar neden bu şekilde konuştuğunu bilmiyordum.ve o cümleleri kurmak çok zor oldu benim için.ama sonuçta söylemek zorundaydım.ne olursa olsun kim olursa olsun öle kapris çekemem.çok uzattım sanıırm sadete geleyim.sonrasın da dediki yok ya arayıp aramama değil sesini duymasam iyice kafayı yerim,burdaki durumlar karışık denetim var yanımdaki arkadaş da hiçbişeyle ilgilenmiyo lafları ben duyuyorum.ne zaman gelecekleri belli olmuyo,şu anda bile zar zor arıyorum dedi.bende artık hiç üstüne gitmiyorum.sonuçta bu geçici bir süre,dönüştede tabi bi süre alışmak adına stresli geçecek.önemli olan normal şartlar altında sevgi,saygı....vs sorun olmaması

aynen öyle canm onların orda üzülmesi sıkılması zaten beni üzüyo ben birz hassasım duygusal davranıyorum hep ozyzden üzülüorm tatlım ne yapıyım işte çok küfür varmış komutan öyle şeyler söylüyomuşki bunlara söyleyemem diyo bana nası bişi bu anlayamıorm orduevini bile önünden geçmcem diyodu bana zaten okdar yani sıkılıolar artk canım bizde burda o ayrıı tabii.. umarım arar ama bugn aramıcak gibi dün çok fenaydıı sesiii falann..

ama böle üsrekli aradımı arayacakmı diye düşünürsen kendini yıpratırsın.o askere gitmeden önce günün nasılsa öle yaşamaya çalış,sürekli düşünme.ben buraya bile mesela aman eşim askerde üzülüyorum falan diye girmiyorum,tabiki üzülüyorum,özlüyorum,merak ediyorum ama onun dışında burda kızlar neler yapıyo,moraller nasıl vb için giriyorum.yoksa emin ol düşün düşün kafayı yer insan.

evt canım öyle tabi bende burda onu gördm zaten baktmki bu asker psikoloji öyle sonrasında bende rahatladm.. sadece dün olan olay canımı sıktı..

tamam o zaman artık sıkılmak üzülmek yok.burda hepimiz aynı sorunu yaşıyoruz.paylaştıkça azalır sorunlar ve birbirimizi en iyi anlayanlarız.bu arada antalya da nerdesiniz?biz antalyada 4 sene kalmıştık,hatta eşimle geldikten sonra bi antalya kaçamğı yapmayı düşünüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…