331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kervandakilerde müthiş ama pahalı geldi alamadım senin gücün varsa muhakkak ordan al

inşş canım kısmetsee alıcamm çünkü o dantel yatak örtüsünün paspasını aldımm bornoz takımınıda aldım dantel yatak örtüsü kaldı şimdii.....

inşş canım kısmetsee alıcamm çünkü o dantel yatak örtüsünün paspasını aldımm bornoz takımınıda aldım dantel yatak örtüsü kaldı şimdii.....

anladım hangileri olduğunu çok şık olurlar yaaa

inşşş canımm aklında bulunsun kervanda anneler gününde indirim oluo çok oda aklında bulunsun ya yarı yarıya ya ne alırsan okdar...

inşşş canımm aklında bulunsun kervanda anneler gününde indirim oluo çok oda aklında bulunsun ya yarı yarıya ya ne alırsan okdar...

aaaa ondan haberim yoktu söylediğin iyi oldu çok sağol

yarın gece girebilir misin malum gündüzler akşamlar evdekilerle ailelerle geçiyo :)

:)))))) gelirimm gelirimmm inşş bi değişiklik olmazsa canımmm..
buarada senin yatak örtüne baktımm gerçekten çok güzellll güle güle kullan inşşşş

sağol canım sende inşallah alırsın uyuyalım mı artık ama yine devam edelim ne güzel oldu kafamız dağıldı

inşş canımm
tamam canımmm uyuyalımm artıkk gerçekten yarınn kalkamıcaz yoksa:)
çokkkk öptümmmm ben senii inşş görşş yarınnn:))

bende seni çok öptüm inşallah görüşürüz dikkat et kendine..zemuszemus

günaydın yine bi perşembe c.tesine az kaldııı yehoooozemuszemus

gunaydınlar. huhu şafak 1 baska yokkkkkkkkkk

ooooo şafaaa baak biz de görecez mi leeen şafak 1 lerii??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…