331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıslar siz mehtaba şafakmı diyonuz benmi yanlış anlıyorum
saflığım tuttu yineee

mehtap ne ki ben arada izin için gelmesinede şafak diyORUM

allah sizi iyimi bende nasıl sevindim bitirdiler sandım güz ameliyat fln diyodu ya tezkereyi verdiler sandım
şafak tezkereyi aldkları gün
mehtap izine geldikleri güne kalan sayı :))
yani senin şafak deil mehtap 10

ya ben şafak falan saymıcam zaten askerde oldugunu bile hissetmicem inşallah yoksa 9 ay cekilir mi

günaydın kızlarrrrr.beni de duygusal moda soktunuz sağolun:)))offff sıkıldım iyice beklemekten zor olyo hem de baya bi zor....

ooooo şafaaa baak biz de görecez mi leeen şafak 1 lerii??

mecbur bıtecek tatlım vartmı bıtmemesıne ımkan ya s.s. ya s.s. bıtecek bu gunler basladı bıkere elı mahkum kım tutmus zamanı askerlık tutabılsın.

ohh ne güzel canım yaaaa benimde şafak 10 falan :dance:

kız senmı gıtcen esınmı gelcek . senın ısın ıs valla he oh 10 gunde bı kolayını buldunuz cok ıı oldu senın ıcınde ıstanbulda degıl ama en azından herzaman gelebılıyo .

ya ben şafak falan saymıcam zaten askerde oldugunu bile hissetmicem inşallah yoksa 9 ay cekilir mi

sayma bencede. farzet senın kı baska sehırde . evlenmenıze 9 ay var arada gelıyo senı gormeye gelıyo felan. bence gelınlıgını bakmaya basla artık bak ne kadar az kalmıs dugune 9 ay cok kısa bı zaman dugun hazırlıkları ıcın

günaydın kızlarrrrr.beni de duygusal moda soktunuz sağolun:)))offff sıkıldım iyice beklemekten zor olyo hem de baya bi zor....

noldu canım duygusal mod felan dıyon. özledın dmı hade hade saklama

günaydın canım zor evet canım az kldı ama şansınız bu bende diyorum keşke kısa dönme olsaydı
şimdilik eşim gelcek orduevlerinden yaralanmaya başladıgımızda ben gitcem

evet canım zaten öyle düşünüyorum annemde kaldıgım için kendimi nişanlı hissediyorum

özledim((bi de 1 haftadır doğru dürüst hiç konuşamadık.akşamda 10 saniye süren bi konuşma.sıkıldım ciddi ciddi sıkıldım artık.

özledim((bi de 1 haftadır doğru dürüst hiç konuşamadık.akşamda 10 saniye süren bi konuşma.sıkıldım ciddi ciddi sıkıldım artık.

canım benim haklısın çok zor oluyo öyle birde doğru düzgün konuşulmayınca sabırlı olcaz elimizden başka bişley gelmiyor iş:çok üzgünüm:te

bilmiyorum gamişim ya belkide regle yakın hassaslık.ama umarım buunlara değer.gece yatağa girince kur allah kur senaryoları.....deli oldum valla.offf sevgili olmak daha iyiymiş aslında.çkip gidebiliyosun

dün Aliylen gavga ettik....

bana daha önce zayıflamak için spor salonuna izin vermşti. erkekli bayanlı karışık diye

dün arkadaş aradı dedi patronlarının çok güzel b güzellik merkezinde gold üyeliği varmış gitmemişler gel beraber gidelim dedi.

ben de aliye dedim ali de yok olmaz erkekler var dedi. ben dedim daha önceden izin vermiştin ama. şimdi vermiyorum dedi.

ben de tamam ali ama bundan sonra lafından dönme dedim . dönme kelimsesi en kızdığı kelimedir.

bi kavga delirdi kadir innanır reklemındaki gibi kükredi. kapattık. akşam 9 da

daha da aramadı beni.

ilarzu biz ne yapalım bunları ya.valla huyları değişti,kızmadığı şeylere kızar oldu.ne yapacağını şaşırıyor insan.şimdi bi de gelince yeniden bunları normal hayata alıştırcaz.

kızlarrrrr kötü bir haber var.bitliste asker taşıyan otobüs devrilmiş 3 asker şehit.offff ne biçim bi gün yaaaaa

ilarzu canım karıstırma o kadar kendıne ne o okadar erkek her yerde var . erkek var dıye ıı yasamayalım barı. ay ben cok kızyorum femınıkım azıyo

ilarzu biz ne yapalım bunları ya.valla huyları değişti,kızmadığı şeylere kızar oldu.ne yapacağını şaşırıyor insan.şimdi bi de gelince yeniden bunları normal hayata alıştırcaz.

:sinifsinif::sinifsinif:

kızlarrrrr kötü bir haber var.bitliste asker taşıyan otobüs devrilmiş 3 asker şehit.offff ne biçim bi gün yaaaaa

ooff yaaaaa

ilarzu canım karıstırma o kadar kendıne ne o okadar erkek her yerde var . erkek var dıye ıı yasamayalım barı. ay ben cok kızyorum femınıkım azıyo

aa olur muuuuu

oralar erkeklerin kendilerine kız ayarlamak için gittikleri kızların da erkek bulmak için gittikleri yerlermiş

dans kursları

spor salonları vs....

hiç bilmiyorsun bebişim yani bu işleriii......akannehir

sorma ben de alttan alamıyorum işte kavga ediyoz sonraa

sabah çorba içtim mercimek 1 dilim ekmek doğradım beyaz

1 saat sonra yeşil çay içtim

ondan 1 saat sonra da yeşil elma yedim yani az önce ama ressmen ağzımda büyüdü yaa yiyiemiyorum hiç meyva kızlar yaaa hiç birini sevmiyorum hiiiçç

zorla 5 te 4 ünü yedim. gerisini attım çöpe yeter dedim.

öğlen için evden maydonuz domates ve salatalık getirdim 1 er tane az peynir alacm bir tane de simitle yiyeceğim..

bi de sütaşın meyveli yoğurdunu getirdim saat 3-4 gibi de ondan yicem böğürtlenli çok güzel

iyi mi plan sizce?

günaydın asker güzelleri şafak:227 turkbayragi

geçmio günler günler 200 ler hiç bitmicek sanırım:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…