sabah çorba içtim mercimek 1 dilim ekmek doğradım beyaz
1 saat sonra yeşil çay içtim
ondan 1 saat sonra da yeşil elma yedim yani az önce ama ressmen ağzımda büyüdü yaa yiyiemiyorum hiç meyva kızlar yaaa hiç birini sevmiyorum hiiiçç
zorla 5 te 4 ünü yedim. gerisini attım çöpe yeter dedim.
öğlen için evden maydonuz domates ve salatalık getirdim 1 er tane az peynir alacm bir tane de simitle yiyeceğim..
bi de sütaşın meyveli yoğurdunu getirdim saat 3-4 gibi de ondan yicem böğürtlenli çok güzel
iyi mi plan sizce?
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: allah ailererine sabır versinkızlarrrrr kötü bir haber var.bitliste asker taşıyan otobüs devrilmiş 3 asker şehit.offff ne biçim bi gün yaaaaa
günaydın asker güzelleri şafak:227 turkbayragi
geçmio günler günler 200 ler hiç bitmicek sanırım:gitme:
ilarzucum takma balım askerdeler diye bi tuhaflaşıyolar cidden bu derece karışlmaları çok saçma spor salonuna izin yok ee çalışıyosun orda erkekler yokmu
var bi gariplik gamişcim ya huyu suyu değiti bunların.valla nasıl olcak bilmiyorum ilarzu haklı yani:)
kızlarrrrr kötü bir haber var.bitliste asker taşıyan otobüs devrilmiş 3 asker şehit.offff ne biçim bi gün yaaaaa
ya kıskançlık değilde benimkinde de bi gariplik var.belki şu 1 haftadır ddoğru dürüst görüşemediğimizden dolayı böle.ama inan ki bende boşlukta gibiyim.zaman geçtikçe iyice garip oldum.bazen biz ne zaman evlendik,ben şimdi onumu bekliyorum,bi daha görüşebilecek miyiz gibi şeyler geliyo aklıma.valla iyice psikolojiyi bozduracak bu asker yolu beklemek.ben bu duygular içindeysem onu düşünemiyorm bile
cok ıstıkrarlısın massalh . ben bıraktım artıs askım gıdınce yıne baslarım. sımdılık almamaya ozen gosterıyorum.
ılarzu meyve nası sevılmez ya. ben meyvenın guzelını bulup bı ısırık aldıktan sonra ıyıkı turkıyede yasıyorum dıyorum oıcım mutluluk doluyo. meyveler cennet cıkma gıbı ımmmhhh cok guzller.
kızlar bir kadın bir erkek videolarını izliyorum biraz kafa dağıtmak isterseniz oldukça eğlenceli ve komik:)))
ilarzucum takma balım askerdeler diye bi tuhaflaşıyolar cidden bu derece karışlmaları çok saçma spor salonuna izin yok ee çalışıyosun orda erkekler yokmu
ya kıskançlık değilde benimkinde de bi gariplik var.belki şu 1 haftadır ddoğru dürüst görüşemediğimizden dolayı böle.ama inan ki bende boşlukta gibiyim.zaman geçtikçe iyice garip oldum.bazen biz ne zaman evlendik,ben şimdi onumu bekliyorum,bi daha görüşebilecek miyiz gibi şeyler geliyo aklıma.valla iyice psikolojiyi bozduracak bu asker yolu beklemek.ben bu duygular içindeysem onu düşünemiyorm bile
yok kullanmıcak yani öyle diyorduk hep ama bilmiyorum.aslında bazen kullansa iyi olur diye düşünüyorum.offf bilmiyorum ya düşüneceğimi şaşırdım.
Kızlar intihar eden kısa dönem asker yüzünden herkese zorunlıu izin kullandıracaklarmış duydunuz mu böyle bişey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?