331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cok ıstıkrarlısın massalh . ben bıraktım artıs askım gıdınce yıne baslarım. sımdılık almamaya ozen gosterıyorum.

ılarzu meyve nası sevılmez ya. ben meyvenın guzelını bulup bı ısırık aldıktan sonra ıyıkı turkıyede yasıyorum dıyorum oıcım mutluluk doluyo. meyveler cennet cıkma gıbı ımmmhhh cok guzller.

kızlar bir kadın bir erkek videolarını izliyorum biraz kafa dağıtmak isterseniz oldukça eğlenceli ve komik:)))

ilarzucum takma balım askerdeler diye bi tuhaflaşıyolar cidden bu derece karışlmaları çok saçma spor salonuna izin yok ee çalışıyosun orda erkekler yokmu

kızlarrrrr kötü bir haber var.bitliste asker taşıyan otobüs devrilmiş 3 asker şehit.offff ne biçim bi gün yaaaaa
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: allah ailererine sabır versin
günaydın asker güzelleri şafak:227 turkbayragi

geçmio günler günler 200 ler hiç bitmicek sanırım:gitme:

evet canım geçmek bilmiyo :a015:

ilarzucum takma balım askerdeler diye bi tuhaflaşıyolar cidden bu derece karışlmaları çok saçma spor salonuna izin yok ee çalışıyosun orda erkekler yokmu

var bi gariplik gamişcim ya huyu suyu değiti bunların.valla nasıl olcak bilmiyorum ilarzu haklı yani:)

var bi gariplik gamişcim ya huyu suyu değiti bunların.valla nasıl olcak bilmiyorum ilarzu haklı yani:)

bence döndükten kısa bir süre sonra eski hallerine dönerler benimki çok kıskanç değildi halada aynı adamın genlerinde yok sanırsam :1rolleyes:

ya kıskançlık değilde benimkinde de bi gariplik var.belki şu 1 haftadır ddoğru dürüst görüşemediğimizden dolayı böle.ama inan ki bende boşlukta gibiyim.zaman geçtikçe iyice garip oldum.bazen biz ne zaman evlendik,ben şimdi onumu bekliyorum,bi daha görüşebilecek miyiz gibi şeyler geliyo aklıma.valla iyice psikolojiyi bozduracak bu asker yolu beklemek.ben bu duygular içindeysem onu düşünemiyorm bile

canım hiç görüşmediğiniz için böyle oluyo bende senin gibiydim izin kullancak mı senin ki

yok kullanmıcak yani öyle diyorduk hep ama bilmiyorum.aslında bazen kullansa iyi olur diye düşünüyorum.offf bilmiyorum ya düşüneceğimi şaşırdım.

cok ıstıkrarlısın massalh . ben bıraktım artıs askım gıdınce yıne baslarım. sımdılık almamaya ozen gosterıyorum.

evet bal köpüğüm verdim 5 kilo bari almayayım tekrar suratım resmen tepsi gibi yayılıyor kilo alınca çok canım sıkılıyor bu yüzden de.

eski fotolarıma bakıyorum üzülüyorum benim bi çene kemiğim varmış diyorum..

var ya bana de ki başka bişey mecbursun bunu yemeye nasıl kilo veririm yaaa:)))

kızlar bir kadın bir erkek videolarını izliyorum biraz kafa dağıtmak isterseniz oldukça eğlenceli ve komik:)))

ay evet yaaa vakit bulsam izleyecem ben de

hem de erkeklerin içindeyim devamlı koop. başkanları köylerdeyim

onlara içi rahat amcalar ya bişey olmaz :)) sanıyor

sen bari yapma kız

yok kullanmıcak yani öyle diyorduk hep ama bilmiyorum.aslında bazen kullansa iyi olur diye düşünüyorum.offf bilmiyorum ya düşüneceğimi şaşırdım.

bencede kullansa iyi olur cnım yaa gerçi çok bişey kalmadı ama 1 gün bile önbemli bizim için

inston rgl sendromuna gırmısın ben cıktım ya sıra sende. varya kuzum rgl de olmasa ıkızlerın duygularını onemsıyecegı ok hıc degılse 1 hafta 10 gun duyguları onde tutyoruz rgl sayesınde . idir yanı. izin kullanmaması ıı tabı erken gelır ama suda varkı emöınım cok sıkılmıstır. bızımkı kullanıyo 9 gun ama 3 gun eklıcekler cunku 6 gun yolkda verıyolar senınkıde ole yapsın 3 gun alsın 4 gu felanda yok verırler 1 hafta takılın yada en guzelı sen gıt 2 gun takılın ole zor gormeden ıkınızde ıı ce psıkopata baglarsınız. ben tam baglamıstımkı ızın haberı cıktı rahatladım yoksa burda cekecegınız vardı son bır aydır benden . gıt kocanın yanına durma orda kaldır poponu

Kızlar intihar eden kısa dönem asker yüzünden herkese zorunlıu izin kullandıracaklarmış duydunuz mu böyle bişey?

yaaaa iyi de nasıl gidicem ?evlilik cüzdanı yok yanımda.keşanda nerde kalıcam?offff istemiyorum hiçbişey yaaaa.şu hassas dönemim bitse rahatlıcam.aslında benim şu an iyice duygusala bağlamamın en büyük etkeni o.en son çok güzel bi mesaj çekti,sonraki günlerde doğru dürüst hiç konuşamadık.dün akşamda gizli arıyorum,denetim var dedi kapattı.telefon 24 saat elimde aman ararsa duymam aman şöle aman böle beklemekten sıkıldım hiç böle değildim ben ya.dün çarşıda geziyorum,çantama koyum teli ama bu sefer duymam,yok cebime koyayaım ama gürültü var yine duymam.en son elime aldım çantanın kulpunu tutarken telde kulağıma yakın olur diye.ama arayan marayan yok.bu ne ya böle.en yakınıma yabancı gibi oldum.aramaya çekinir oldum offfff.varya ben dedim size beni duygusal moda sokmayın ben bi girersem sizin gibi değilim bi daha çıkamam.söleyin kocama arasın beni

tamam canım soleyelım kocana ver askerıyenın numarasını

psıkologmusun bana yardım etsene çok ıhtyacım var lutfen ama aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…