331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Güzcüm tanıışmayalım bence sen hazır mısınnnn dur de.i diyeyimde rahatla

ayyy nası rahatladım ama kk da yazmayım şimdi mysoul.

Şeniz

Evet ilarzucum ne yazıkki bu intihar olayı gerçek.. hatta ben dün sordum böyle bişey duydum diye onayladı tüm askerlerinde haberi var bu olaydan..

Son düzenleme:
ay ınsanın ıcını karatmayın kardesım. ne var ıntehar etcek. nıye bırakcaklarmıs. bı sqvas cıksa bolemı korucaklarmıs canlarımı ıı ce abarttılar ısı valla. tamam zor bı durum ama gereklıde. bu topraklarda yasıyosan sılah kullanmasaı ogrencen. ha tamam askerde ne kadar egılıtım alıyolar o tartısılır ama ole ınsanın psıkolojık sorunu yoksa askerde ıntohar etcek kadar bısı oldugunu sanmıyorum. içinizi ferha tutun . bizimkiler egıtımlı aklı basında eğriyi doğruyu bılen ınsanlar. kısa donem olmak sadec askeerlıgı kısa yapmak dmek degıl . kısa donemlerın daha aklı basında olması lazım. hayata atılmıs zorluklarla karsılasmıs bırı annesının kucagından askere gelen bırınden daha ıı asker olmalı. ıı ce abarttı bu bızım veletler he. tepem attı ıı ce ........

Yürü bee kim tutar senii:lepi: ya öylede bizimkiler fazla mızmız biliyosun..

Yürü bee kim tutar senii:lepi: ya öylede bizimkiler fazla mızmız biliyosun..

ya bırakya ne mızmızı. onların garezı bıze. bak gorursun askerden gelınce arkadasların nası kahramanca sole yaptım ble yaptım dıcekler o gunlerı gururla anlatcaklar bızım cektıgımzı sıkıntı yanıma kar anlıcagın. acıkxası orda ezılınce ben ıxten ıce guluyom. tamam uzuluyo ınsan rahat tetsınıstıyoda sayılı gun be hep cehemnnem olsa 5,5 ay baska yok. cekebıldıgı kadar ceksınde evının sıcak yatagının karı koynunun kıymetını bılsın deyyuslar. bedavadan sahıp olduklarını kaybedınce anlarlar belkı degerını ve yoklugunun ne demek oldugunu.

dun sacımıın rengını actırdım ustlerı koyuydu sımdı guzel oldu sapsarı oldum gene heheeee

mysoul senınkıyle benımkı zaten varya tımarhanelık delı manısaya kapatmak lazım bı sure

güle güle kullan güzcüm.ve diğer söylediklerine de aynen katılıyorum.en basitinden biz olsak varya en ufak bi boşlukta bile aradık.onlar orda arkadaş muhabbeti bilmem ne ,bize gelince de mıy mıy.sanki 24 saat mi stres yaşıyolar.

dun sacımıın rengını actırdım ustlerı koyuydu sımdı guzel oldu sapsarı oldum gene heheeee

mysoul senınkıyle benımkı zaten varya tımarhanelık delı manısaya kapatmak lazım bı sure

İyi yapmışsın içine sinmemişti zaten röfle.. Valla yaa bide sorsan hep haklılaralsanaalsanasmile

kesınlıkle canım sakın uzulmeyın yanı bıze ettıklerını cekıyolar . yok onu yapma bunu yapma derken ıı oluyomu baksınlar . kendılerıne dıyolar sımdı ole yapma bole yapma dıye cekemıyolar bı znapalım bı hayat boy once aıleden yapma etme sonra sevgılı es herseye karısır. bızım safak hıc bıtmıyo valla hep karanlık. ısyanlardayım lennn. heyyt. attırmasınlar laz damarımı

mysaulcum butun delıler hep haklıdır bılmıyonmu. sen hıc ben delıyım dıyen delı gordunmu .

Bize tüm mızmızlanmaları zaten.. çok mu şımarttık ne.. yaa bunlar 15 ay yapsaydı napacaklardı acaba.. Evden dışarı çıkıyorum dediğimde bile sesi değişiyor askerliği boyunca eve kapanmalıyım ona göreakannehir

ay ben bu gazla varya yarın parcalarım adamı sırnaşık şey

yanındayımmmm eşlik ediyorum sonuna kadar.ama ben şafağı bizimkiyle tanışınca saymaya başladım bizimkiler ne iyilermiş:))))

mysaulcum butun delıler hep haklıdır bılmıyonmu. sen hıc ben delıyım dıyen delı gordunmu .

kaydirigubbakcemile3 atacak damarım bi gün benimde o zaman kim deli görecez kaçacak delik arayacakguclubacismile

ay ben bu gazla varya yarın parcalarım adamı sırnaşık şey

bak bak bakkkk yarın geliyordu di mi eşin.sen bizi böyle doldur yarında kocişinin gözlerine bakınca ellerini tutunca yiğidim aslanım erkeğim moduna geç:)))))

ankaradan bırı lazım bana. elbıse gıycem gıderken ınce degıl bole nası anlatım baharlkık kıslık arası bısı kalın hafıf yunlu kumas ama ınce tabı ustunede dızlerde kaban altına topuklu ve ınce corap atkıda alcam usurmuyumkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…