aaa ben duymadımm aslında kökten izin verseler yeter yaaa
ay ınsanın ıcını karatmayın kardesım. ne var ıntehar etcek. nıye bırakcaklarmıs. bı sqvas cıksa bolemı korucaklarmıs canlarımı ıı ce abarttılar ısı valla. tamam zor bı durum ama gereklıde. bu topraklarda yasıyosan sılah kullanmasaı ogrencen. ha tamam askerde ne kadar egılıtım alıyolar o tartısılır ama ole ınsanın psıkolojık sorunu yoksa askerde ıntohar etcek kadar bısı oldugunu sanmıyorum. içinizi ferha tutun . bizimkiler egıtımlı aklı basında eğriyi doğruyu bılen ınsanlar. kısa donem olmak sadec askeerlıgı kısa yapmak dmek degıl . kısa donemlerın daha aklı basında olması lazım. hayata atılmıs zorluklarla karsılasmıs bırı annesının kucagından askere gelen bırınden daha ıı asker olmalı. ıı ce abarttı bu bızım veletler he. tepem attı ıı ce ........
Yürü bee kim tutar senii:lepi: ya öylede bizimkiler fazla mızmız biliyosun..
dun sacımıın rengını actırdım ustlerı koyuydu sımdı guzel oldu sapsarı oldum gene heheeee
mysoul senınkıyle benımkı zaten varya tımarhanelık delı manısaya kapatmak lazım bı sure
güle güle kullan güzcüm.ve diğer söylediklerine de aynen katılıyorum.en basitinden biz olsak varya en ufak bi boşlukta bile aradık.onlar orda arkadaş muhabbeti bilmem ne ,bize gelince de mıy mıy.sanki 24 saat mi stres yaşıyolar.
güle güle kullan güzcüm.ve diğer söylediklerine de aynen katılıyorum.en basitinden biz olsak varya en ufak bi boşlukta bile aradık.onlar orda arkadaş muhabbeti bilmem ne ,bize gelince de mıy mıy.sanki 24 saat mi stres yaşıyolar.
mysaulcum butun delıler hep haklıdır bılmıyonmu. sen hıc ben delıyım dıyen delı gordunmu .
ay ben bu gazla varya yarın parcalarım adamı sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?