Bize tüm mızmızlanmaları zaten.. çok mu şımarttık ne.. yaa bunlar 15 ay yapsaydı napacaklardı acaba.. Evden dışarı çıkıyorum dediğimde bile sesi değişiyor askerliği boyunca eve kapanmalıyım ona göreakannehir
ya bırakya ne mızmızı. onların garezı bıze. bak gorursun askerden gelınce arkadasların nası kahramanca sole yaptım ble yaptım dıcekler o gunlerı gururla anlatcaklar bızım cektıgımzı sıkıntı yanıma kar anlıcagın. acıkxası orda ezılınce ben ıxten ıce guluyom. tamam uzuluyo ınsan rahat tetsınıstıyoda sayılı gun be hep cehemnnem olsa 5,5 ay baska yok. cekebıldıgı kadar ceksınde evının sıcak yatagının karı koynunun kıymetını bılsın deyyuslar. bedavadan sahıp olduklarını kaybedınce anlarlar belkı degerını ve yoklugunun ne demek oldugunu.
kaydirigubbakcemile3 atacak damarım bi gün benimde o zaman kim deli görecez kaçacak delik arayacakguclubacismile
bak bak bakkkk yarın geliyordu di mi eşin.sen bizi böyle doldur yarında kocişinin gözlerine bakınca ellerini tutunca yiğidim aslanım erkeğim moduna geç:)))))
malesef o huyumuz var.üzüleceğimizi bile bile yine de yaparız,çünkü o an bize doğru gelen o dur.ama sen gene de yapma tamam mı:)))))
ay canım kendıme hep soz verıyom ole olmıcam dıye ama kan beynıme cıktımı ferıstahı gelse yok anam duramıyom yerımde.
kız ben benımkıne yıgıdım aslanım desem varya yerlere yatar gulmekten
guzel sozler bulmak lazım tabı zor zamanlar ıcın ama bunle cok ıddalı. ıkızler kadını gıbı guclu bı kadın dusun sonra yıgıdım aslanım dıyo tum karızma yerlerde tabı ayyyyyy
askım canım bebgım bıytanem hep bole gıder sanırım
ay degısıklık yapıp kocum aslanım gergedanım yada ne bıleyım denızaslanım felanmı desemkı yada su samurum, antılobum kaydirigubbakcemile3 delikafadulden
:roflol::roflol:
sarılınca da altapotum
Güz Ankara hafif bulutluymuş soğuk gibi ama ayaz yok dedi arkadaş yağmur yağacak gibi diyor.. Zaten çok fazla dışarda durmayacaksın üşümezsin yaa
Terhis olduğu gün şehit olmuş yaaoff morelim bozuldu haberleri okudunuz mıu kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?