331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aynen canım yaa garzleri bize bendede aynısı bi şurdayım dedimde konuşmadı ii tmm sen eğlen oluyo hmn sinir olduğunla kalıosn sende orda.. bakalım elince nası olucaklarr bi askerlikte ozmn yaşamayızz umarımmCADIARZU

ayakta alkışlıyorum aynen gülüyorum içten içten :roflol:

canım ankarada olsam canlı bağlantı yapardım sana ama biliyosun .ama bence yanına kalın bişey al oranın havası belli olmuyo pek.zaten hiç sevmiyorum ankarayıııı bööööö

kaydirigubbakcemile3 atacak damarım bi gün benimde o zaman kim deli görecez kaçacak delik arayacakguclubacismile

malum sendede var karadenızlılık kuzum. bı ınsanın yolu bl egecse ordan sole azıcık uzaktan bakcan. bı dusuncen

bak bak bakkkk yarın geliyordu di mi eşin.sen bizi böyle doldur yarında kocişinin gözlerine bakınca ellerini tutunca yiğidim aslanım erkeğim moduna geç:)))))

he sorma kız. ama bılıyon . benı kırmasına bakar sende ıkızlersın bılkıyon en ufak yanlısında ozlem felan dınlemem acarım gene cenemı. adamda neyse gorustugumuze sevındım ben burda agrıya gerı doneyım hıc ızmıre gıtmeyelım der gıdermıs.

malesef o huyumuz var.üzüleceğimizi bile bile yine de yaparız,çünkü o an bize doğru gelen o dur.ama sen gene de yapma tamam mı:)))))

malesef o huyumuz var.üzüleceğimizi bile bile yine de yaparız,çünkü o an bize doğru gelen o dur.ama sen gene de yapma tamam mı:)))))

ay canım kendıme hep soz verıyom ole olmıcam dıye ama kan beynıme cıktımı ferıstahı gelse yok anam duramıyom yerımde.
kız ben benımkıne yıgıdım aslanım desem varya yerlere yatar gulmekten

benimki de çok güler yaaa :roflol:

guzel sozler bulmak lazım tabı zor zamanlar ıcın ama bunle cok ıddalı. ıkızler kadını gıbı guclu bı kadın dusun sonra yıgıdım aslanım dıyo tum karızma yerlerde tabı ayyyyyy

askım canım bebgım bıytanem hep bole gıder sanırım
ay degısıklık yapıp kocum aslanım gergedanım yada ne bıleyım denızaslanım felanmı desemkı yada su samurum, antılobum kaydirigubbakcemile3 delikafadulden

:roflol::roflol:

sarılınca da altapotum

Güz Ankara hafif bulutluymuş soğuk gibi ama ayaz yok dedi arkadaş yağmur yağacak gibi diyor.. Zaten çok fazla dışarda durmayacaksın üşümezsin yaa

belgesel gıbı heheheeeee
az sonra tekbenek aslanımız ceylanın ustune atlıcak sanırım. ve evet kosmaya basladı ceylan kacıyo veee basardı kacıyo oooooooo ama kader ıste yakalandı tek benek aslana afıyet olsun delikafadulden

:roflol::roflol:

sarılınca da altapotum

evet ahtopotta tabı kıs gunu baska ne olurkı bunlardan demı canım

Güz Ankara hafif bulutluymuş soğuk gibi ama ayaz yok dedi arkadaş yağmur yağacak gibi diyor.. Zaten çok fazla dışarda durmayacaksın üşümezsin yaa

yok ıız ne ısım var dısarda hep ıcerdeyım yanııı daha ne dıyem sana:roflol::roflol::roflol:

bıyerere cıkmam valla tamam rgl bıtmıyo ama olsun bole sarılıp yatıcam gondermem bıyere

hala ınanmıyorum yarın bu sattelerde yanımd aolcak ufffff ya.

Terhis olduğu gün şehit olmuş yaa off morelim bozuldu haberleri okudunuz mıu kızlar

inan canım inan inşallah yanında olacak:))))

offff hep diyorum herşeyin hayırlısı.allah sağlık versin.çok zor gerçekten çok.sağsalim gelsinler inşallah.sonrasında da allah huzur,mutluluk,sağlık versin.

Umarım akıl sağlıklarıda yerinde gelirler...

Terhis olduğu gün şehit olmuş yaa off morelim bozuldu haberleri okudunuz mıu kızlar

SIMDI SEN DEYINCE BAKTIM
lakın bole haberlrıı burda dıllendırmesek sanırım daha ıı olur. hepımızın sevdıgı uzakta ve cok zor yerlerde askerlık yapanlar var . tabı burda konusmamak cozum degıl elbet ama yaranın ustune tuz basmayalım. bılmıyorum sızler ne dusunuyorsunuz. ben cok korkuyorum bole bı olaydan sana bahsetmıstım. ole oldugu ıcınde cok etkılenıyorum. bırbırımıze tutnup yukarı cekelım. dermanı kalmayanı kolundan yukarı cekelım ıstıyorum . demınde bu konuyu actınız konuyu kapatayım dıye. 1 sattır maymunluk yapıyorum. sızler ne dusunuyorsunuz bu konuda

ne bileyim canlar ya anlamıyorum bu olayı

babalarımız 24 ay yapmış doğuda yapmış

bunlarınkisi de hiç mi can değildi

biizim yeni jenerasyon analarımız gerçekten el bebek yetiştiriyor oğulcukklarını

hiç zorlanma yok hiç açlıkla büyümemişler milletin sana yağı , tüp, ekmek kuyruklarını yaşamamışlar

zor geliyor dolayısıyla şimdi de..

bilmiyorum ben böyle düşünüyorum

oğlum olursa böyle el bebek yetiştirmicem salacam sokağa geçinsin etsin işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…