evet düştük çokşükür ama gittiği günü hatırlıyorumda sanki o kadar çok zaman geçmişki...69 gün gün hiç bitmeyecekmiş gibi geliyo.
TUNAYDIN INSTOn
sabah yoktunuz kızz
hersey cok guzeldı. gercektende hasret kucuk askları bıtırken buyuklerı dahada arttırıyomus.
benım ıcın hersey cok guzel. ole askerden geldım psıkolojım bozuk olayına gırmedı. guzel zaman gecırıyoruz
orası kesin canım ilk günler laylaylom sonra başlar didişmeler:)))))dediğin gibi nisandan sonra başlar kavuşmak hayalleri:)))planlar...kesınlıkle haklısın. sımdılık gercekten cok guzel tabı zamanla baslar kavgalarda normal bunlar. bıze bu ayrılık cok ıı geldı. hatta hersey bu kadar guzel oomaz acaba kotu bıseymı olcak derlerya fılmlerde bende ole hıssedıyorum.
sızlerde bır an once kavusursunuz ınsallah. az kaldı zaten . en fazla 1 ay daha zor olur. gorusme zamanı yakınlasınca psıkolojı duzelıyo heyecanı ve planlarıyla zaman gecıyo. bende ole oldu.
şimdi saatlerı bıle sayıyorum 4 saat sonra kavusucam dıye. bızım safaklar omur boyu bıtmez ya.
ya ben kımler sayfada goremıyom sen gorebılıyonmu
Selam kızlar opuyorumnanaktan
Size bir soru sorcaktım: 2 günlük yol izni olanlar 16 Mayıs da gelecek di mi :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?