331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet düştük çokşükür ama gittiği günü hatırlıyorumda sanki o kadar çok zaman geçmişki...69 gün gün hiç bitmeyecekmiş gibi geliyo.

aslında haklısın zaman azaldıkça sanki daha yavaş geçiyormuş gibi.ve onlarındaa bizlerinde tahammül sınırı iyice zayıfladı bu yüzden daha çok etkileniyoruz.ama böyle yaptıkça daha çok acı çekeceğiz.o yüzden şimdi ilk zamanlardan daha güçlü olmak gerekir.moral bozmak,karamsarlığa düşmek yok.zaman geçecek geçmek zorundaaaa.hergün bir adım daha yaklaşıyoruz.o kavuşma anının heycanını düşünüp mutlu olalım,motive edelim birbirimizi.

TUNAYDIN INSTOn
sabah yoktunuz kızz

sen neler yaptın asıl sen anlat nasıl geçti hafta sonu

mukemmle otesıydı. nası gecebılırkı

hersey cok guzeldı. gercektende hasret kucuk askları bıtırken buyuklerı dahada arttırıyomus.
benım ıcın hersey cok guzel. ole askerden geldım psıkolojım bozuk olayına gırmedı. guzel zaman gecırıyoruz

öle tabi küçük ayrılıklar büyük aşkları daha bi kuvvetlendiriyor.çok sevindim yaaa senin adına.şu günler bi geçse hepimizz çok rahatlıcaz.aslına bakarsan bende inanmıyorum askerden dönüşte soğuk olayına ya da ne bileyim asker psikolojisine falan.ben eşime dedim bunu.benim burda olmamda senin ne suçun var asıl sen benim yüzümden düzenini bozdunn,benim seni idare etmem gerekir diyo.dönünce peki dedim ya ben burda sana kavuşacağım dakikaları sayıyorum bi de öle triplere mi girerim tabiki şaşkınlık olur ama soğukluk olmaz diyor.bakalım artık yaşayıp görcez

kesınlıkle haklısın. sımdılık gercekten cok guzel tabı zamanla baslar kavgalarda normal bunlar. bıze bu ayrılık cok ıı geldı. hatta hersey bu kadar guzel oomaz acaba kotu bıseymı olcak derlerya fılmlerde bende ole hıssedıyorum.
sızlerde bır an once kavusursunuz ınsallah. az kaldı zaten . en fazla 1 ay daha zor olur. gorusme zamanı yakınlasınca psıkolojı duzelıyo heyecanı ve planlarıyla zaman gecıyo. bende ole oldu.

şimdi saatlerı bıle sayıyorum 4 saat sonra kavusucam dıye. bızım safaklar omur boyu bıtmez ya.

orası kesin canım ilk günler laylaylom sonra başlar didişmeler:)))))dediğin gibi nisandan sonra başlar kavuşmak hayalleri:)))planlar...
şimdi saatlerı bıle sayıyorum 4 saat sonra kavusucam dıye. bızım safaklar omur boyu bıtmez ya.

valla bitmez bu şafaklar:))))

69 dayız bugün ama bakalım aslında son dokuzu saymazsak sadece 2 ay kaldı

evet ya gercekten cok az kaldı.esım eger gıderse pazar gıtcek . son 50 zaten cabul gecer ya nısan bıttımı bıtı say mayısı sayma bıle.

ya ben kımler sayfada goremıyom sen gorebılıyonmu

Selam kızlar opuyorumnanaktan
Size bir soru sorcaktım: 2 günlük yol izni olanlar 16 Mayıs da gelecek di mi :uhm:

bende göremiyorum demek ki sayfada sorun var

Selam kızlar opuyorumnanaktan
Size bir soru sorcaktım: 2 günlük yol izni olanlar 16 Mayıs da gelecek di mi :uhm:

bilmiyorum canım ya ben 17 mayıs olarak hesaplıyorum ama erken gelirlerse ne mutlu.zaten son 1 ay kala tezkereleri asılacakmış sanırım

Avelon tanısmıydık yoksa ısım degıstıren eskı kullanıcımısın ben cıkaramadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…