bilmiyorum canım ya ben 17 mayıs olarak hesaplıyorum ama erken gelirlerse ne mutlu.zaten son 1 ay kala tezkereleri asılacakmış sanırım
Yok canım, ilk kez yazdım buraya ama bi kaç kez yazdıklarınıza bakmıştım... Sizle benzer günler geçirdiğimden sizi direkt olarak arkadaşım olarak benimsedim, o yüzden böyle daldım sohbete olumunekankayizsmileAvelon tanısmıydık yoksa ısım degıstıren eskı kullanıcımısın ben cıkaramadım
Netten baya bi araştırdım canım, büyük ihtimal 16 mayıs gibi gözüküyor tabi 2 günlük yol izni olanlar için... Tezkere asılma şeyini bilmiyorduk biz, başka bu tarz bi bilgin var mı canım :uhm:
aslında haklısın zaman azaldıkça sanki daha yavaş geçiyormuş gibi.ve onlarındaa bizlerinde tahammül sınırı iyice zayıfladı bu yüzden daha çok etkileniyoruz.ama böyle yaptıkça daha çok acı çekeceğiz.o yüzden şimdi ilk zamanlardan daha güçlü olmak gerekir.moral bozmak,karamsarlığa düşmek yok.zaman geçecek geçmek zorundaaaa.hergün bir adım daha yaklaşıyoruz.o kavuşma anının heycanını düşünüp mutlu olalım,motive edelim birbirimizi.
ben artık gitmicem allah izin verirse 2 haftada bir eşim gelcek yanıma böle böle bitirceğiz 243 günü kaydirigubbakcemile3
valla çok özeniyorum sizlere bi ben göremiyorum galiba 2 haftada 1 görüşüyosunuz bunu ayrılık saymayın bence:)))5 ay boyunca görmeyecek olanlarda var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?