331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bilmiyorum canım ya ben 17 mayıs olarak hesaplıyorum ama erken gelirlerse ne mutlu.zaten son 1 ay kala tezkereleri asılacakmış sanırım

Netten baya bi araştırdım canım, büyük ihtimal 16 mayıs gibi gözüküyor tabi 2 günlük yol izni olanlar için... Tezkere asılma şeyini bilmiyorduk biz, başka bu tarz bi bilgin var mı canım :uhm:

Avelon tanısmıydık yoksa ısım degıstıren eskı kullanıcımısın ben cıkaramadım
Yok canım, ilk kez yazdım buraya ama bi kaç kez yazdıklarınıza bakmıştım... Sizle benzer günler geçirdiğimden sizi direkt olarak arkadaşım olarak benimsedim, o yüzden böyle daldım sohbete olumunekankayizsmile

Yok yanlıs anlama ondan yazmadım. Ben mıkacırdım dıye dedım. Hosgeldın o zaman aramıza

Netten baya bi araştırdım canım, büyük ihtimal 16 mayıs gibi gözüküyor tabi 2 günlük yol izni olanlar için... Tezkere asılma şeyini bilmiyorduk biz, başka bu tarz bi bilgin var mı canım :uhm:

başka tam olarak bildiğim bişey yok yani heryerde aynımı olur bilemem.12 nisanda yeniler gelecekmiş.o zaman daha rahat olcaz dedi.işleri de bırakıcaz,komutanlar zaten anlayışlı oluyormuş dedi.o zaman daha çabuk geçer dedi

Hoşbuldum guz_1

Ay 12 Nisan bi gelse bi aycık da ne ki diye diye geçiririz günleri :)))

Son düzenleme:
Sitedekiler niye görünmüyor artık yaaa:S

selam mysoul.kimse görünmüyor evet .düzelir umarım.

düzelmıs ama kımsecıkler yok

kızlar kadınlar gununuz kutlu olsun

...........

Son düzenleme:

aslında zaman uzun da olsa bir gün bitecek inşallah allahım sağlık sıhhat versinde gerisi boş ama askerde olması bambaşka bir durum hep tereddüt te sin ya bişey olursa diye birde böyle haberler alınca daha çok etkileniliyo tabi

ben artık gitmicem allah izin verirse 2 haftada bir eşim gelcek yanıma böle böle bitirceğiz 243 günü kaydirigubbakcemile3

valla çok özeniyorum sizlere bi ben göremiyorum galiba 2 haftada 1 görüşüyosunuz bunu ayrılık saymayın bence:)))5 ay boyunca görmeyecek olanlarda var...

valla çok özeniyorum sizlere bi ben göremiyorum galiba 2 haftada 1 görüşüyosunuz bunu ayrılık saymayın bence:)))5 ay boyunca görmeyecek olanlarda var...

ben 12 aralıktan beri görmüyorumm ve çok özledmm artkk zamnn nolur çabukk geçççç

gunaydınlar amma kımsecıkler yok
ceren bu gunlerın hesabıu sorulacaksana ii salladın bızı
gamıs sende varya kocan geldı gıttı unuttun buraları
mysoul sana bısıcık demem
inston bı sen varsın hergun gelen tebrıkler
ayaz ve biy den haber alana ne mutlu ole arada yokluyosunuz. kızyoruz ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…