geçmiş olsun gamişcim inşallah ciddi bi rahatsızlık değildir.
kızlar yaa işyerinde internet bi gelip gidiyo gelemiyorum akşamlarıda işim oluyo annem rahatsız belinden o yüzden işlerim oluyo aşkolsun güz eşimle ne ilgisi var kız
bu hafta evci çıkarmaya gidiyorum eşimi ben
saol canım evet yaa ayrılık olunca sıkca görüşsende hasret aynı hasretay Allah şifa versin,eşimde de var ve cidden çok kötü.bende iyiyim işte ne yapayım.gün sayıyoruz,duygusal boşluklar yaşıyoruz öyle öyle geçiyor zaman...
hoşbulduk canım sen napıyosun neler yaptın anlat bakalımhosgeldınız hanımlar.
gecmıs olsun seker. kız ne bıleyım esın gıttı senı goremez oldum ben. özledım ama :kedi:
bi taraftan yaz yazarkende o anları tekrar yaşayacağın için gülümse patronunn karşısında:))))
bi taraftan yaz yazarkende o anları tekrar yaşayacağın için gülümse patronunn karşısında:))))
sorma ya . bıde cok sessız burası sıkır sıkır tuş sesı hemen anlasılıyo
kızlar slm nasılsınız... biraz okuyiim dedim geçmişi ama baya bi msj var neler yapıyonus özledim sizi
:))) o zaman daha beklşiycez demektiraklinialirimsmilesorma ya . bıde cok sessız burası sıkır sıkır tuş sesı hemen anlasılıyo
kızlar slm nasılsınız... biraz okuyiim dedim geçmişi ama baya bi msj var neler yapıyonus özledim sizi
yok ya o kadar da çok mesaj yok eskisi gibi gelmiyor ki kimse.bende özledimmm nerelerdesin.
cumartesi gidiyo şuan ailesinin yanına gitcek işte ...:))) o zaman daha beklşiycez demektiraklinialirimsmile
iyiyim canım yaa naptı senin ki gttimi
evet canların bugun olmaz. sabah sattelerınde olmuyolar ama o zamanda sız olmuyosunuz.
lıngust hısgeldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?