331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın pardon tünaydın demem lazım di mi:)))bi aksilik olmadığı sürece her daim burdayım:))))

kızlar yaa işyerinde internet bi gelip gidiyo gelemiyorum akşamlarıda işim oluyo annem rahatsız belinden o yüzden işlerim oluyo aşkolsun güz eşimle ne ilgisi var kız

geçmiş olsun gamişcim inşallah ciddi bi rahatsızlık değildir.

geçmiş olsun gamişcim inşallah ciddi bi rahatsızlık değildir.

canım yaa bel fıtıgı var işte arada nüksediyor yatakta yatmak zorunda kalıyor ( sen nasılsın neler yapıyosun dün bi türlü bağlanamadım tam geliyodum hat kopuyodu

ay Allah şifa versin,eşimde de var ve cidden çok kötü.bende iyiyim işte ne yapayım.gün sayıyoruz,duygusal boşluklar yaşıyoruz öyle öyle geçiyor zaman...

hosgeldınız hanımlar.

kızlar yaa işyerinde internet bi gelip gidiyo gelemiyorum akşamlarıda işim oluyo annem rahatsız belinden o yüzden işlerim oluyo aşkolsun güz eşimle ne ilgisi var kız

gecmıs olsun seker. kız ne bıleyım esın gıttı senı goremez oldum ben. özledım ama :kedi:

ay Allah şifa versin,eşimde de var ve cidden çok kötü.bende iyiyim işte ne yapayım.gün sayıyoruz,duygusal boşluklar yaşıyoruz öyle öyle geçiyor zaman...
saol canım evet yaa ayrılık olunca sıkca görüşsende hasret aynı hasret
hosgeldınız hanımlar.

gecmıs olsun seker. kız ne bıleyım esın gıttı senı goremez oldum ben. özledım ama :kedi:
hoşbulduk canım sen napıyosun neler yaptın anlat bakalım

napıııımm hıc ole tkılıyom. bı ara konusuruz ayrıntıları.şimdi patron karsımda. uzun uzun yazamam ama cok mutluyum tabı

bi taraftan yaz yazarkende o anları tekrar yaşayacağın için gülümse patronunn karşısında:))))

bi taraftan yaz yazarkende o anları tekrar yaşayacağın için gülümse patronunn karşısında:))))

sorma ya . bıde cok sessız burası sıkır sıkır tuş sesı hemen anlasılıyo

kızlar slm nasılsınız... biraz okuyiim dedim geçmişi ama baya bi msj var neler yapıyonus özledim sizi

kızlar slm nasılsınız... biraz okuyiim dedim geçmişi ama baya bi msj var neler yapıyonus özledim sizi

yok ya o kadar da çok mesaj yok eskisi gibi gelmiyor ki kimse.bende özledimmm nerelerdesin.

evet canların bugun olmaz. sabah sattelerınde olmuyolar ama o zamanda sız olmuyosunuz.

lıngust hısgeldın

yok ya o kadar da çok mesaj yok eskisi gibi gelmiyor ki kimse.bende özledimmm nerelerdesin.

ben bi haftadır falan bakamamıştım ama bi ara site bozuktu gamişle konuşmuktuk ama msj yazrken sorun yaşamıştım gönderdimi göndermedimi bilmiyom
aşkımın izni vardıya cumadan ailemin yanına gitmiştik ama cumartesi gecesi hastalandım ben baya bi kötü oldum dün dr 2 günlük rapor werdi yatıyom ewde sabahta aşkım gitti pek iyi değilim yaniii.....askere gitmeden öncesinden de kötü oldm belki..o zamanlar kısa çıkar diye umut wardı hiç olmassa şimdi kıbrıs ve 9 ay war
sen nasılsın cnm?

:))) o zaman daha beklşiycez demektiraklinialirimsmile

iyiyim canım yaa naptı senin ki gttimi
cumartesi gidiyo şuan ailesinin yanına gitcek işte ...
siz naptınıs baya bi koptumda grüşebiliyonusmu hafta sonları

evet canların bugun olmaz. sabah sattelerınde olmuyolar ama o zamanda sız olmuyosunuz.

lıngust hısgeldın

saolcnm hoşbuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…