Süper yazmışsın inston :)) , buarada baharın heyecanında size mutlu beraber uzuuun ömürler dilemeyi unutmuşum...
mutlu, beraber, sağlıklı, uzuuun ömürler dilerim :)
ay ay ay çok teşekkür ederimmmm:)))) aynı güzel dileklerim sizlerle....
Senin adına çok sevindim instoncum, genelde evli çiftlerde askere gidince gelin erkek tarafıyla yaşıyo... Zaten 1 yılda çok özlemiştirsin aileni evini ve anlaşılan azcuk şımartılmayı
Zaten yanına gidince de ayrılışlar insanı tüketiyoBen sırf bu yüzden gitmek istemiyorum yanına... böyle hergün tıkır tıkır bi şekilde geçiyo işte.
Ayyy, aynen ya... Sağlıklı uzun ömür yaşamak için spor şart kaydirigubbakcemile2
Ee o eve çıkmış gibi hayat sürcek kıbrısta, hep dışardan yicek değil ya... sen yemek yapıp kargoyla gönderirsin yerimseniben hihoyyyt
eşim edirneye bende anında izmire postalandık:))))aslında 1,5-2 ayda bir ya ben gelirim ya da bizimkiler.ama yine de alışamadım hala.çok zor oluyo.eşimin ailesi falan hepsi ankarada.o mesela annesine anne diyince falan acaip kötü oluyorum.çok kötü bi duygu ya.umarım alışırım.
opuyorumnanaktan Çok teşekkürler, sevdüceğin nasıl, rahat mı edirnede? Erkek arkadaşım urfada ve pek iyi bi yer değil ne yazık ki...
he walla yaparım aşkitoya sırnaşık şey -tatlicadiarzu-
En iyisini yapmışsınız :lepi: Denizsiz bi yer gerçekten senin için çok büyük bi değişimdir, askerden gelince belki eşini izmire kaçırırsın, belli mi olur yerimseniben
Bu kadar ayrılıktan sonra bence aile özlemi o kadar baskın olmaz bi süre, zaten özlemin depreşene dek de sizinkilerle görüşürsün kaydirigubbakcemile5 :icecream:
Olur mu öyle şey zuzum... dediğim gibi, uzun dönem hakkında bi üzüntün olduğun zaman direkt bana söyle, sonraya sakladığım hikayelerim var yerimseniben olumunekankayizsmile
linguist biliyorum üzülme ya da dayan demek çok kolay.yaşayan bekleyecek olan sensin.evet belki çok yorucu olacak,yıpratacak vs ama bitecek.sonrasında güzel günler hep sizinle olacak.....
Becerikli misin diye sorcaktım da, sen zaten evde kalıyordun di mi canım?? Yemek neyin kendin yapıyon yani..
Banyo yapabiliyorsa ve yemekleri iyiyse çarşı o kadar da önemli değil bence... Urfa sürgün yeri diye geçiyor canım, ordaki üst düzey askerlerin konuşmasına şahit olmuş da erkek arkadaşım, o bile burası kadar kötü bi yer görmedim demiş. Başka yerde tutunamayanlar, hapisten çıkanlar hep orda... duş imkanları da çok kısıtlı. Bunlar yetmezmiş gibi bunların takım gün için hep dolu.. diğer takımlar boş boş dolanıyomuş orda boshayallersmilerahat baya.tek sorunu acemiliği bittiğinden beri çarşı iznine çıkamamasıydı yarın çıkacakmış ama dün öle demişti.olsun ya urfada güzel.askerleri bulunduğu yerden çok ortamı,üstleri falan etkiliyo.iyi insanlara denk gelsinler en önemlisi bu.
Oooo tatil planlarını şimdiden yapmışsınız kaydirigubbakcemile5malesef ya izmire tayin durumumuz biraz zor,ama yazın bayramdan önce ya da sonra geliriz yazlığa.hem tatil hem ziyaret hesabı:)))
hee pek bi şahpazımdır delikafadulden -tatlicadiarzu-
2-3 yıla kadar pek anlamazdım ama ewde yalnız olunca bide yemeyi sewince yapıyon öğreniyon işte ...yemek hamur işleri yapmayı uğraşmayı çok sedwiyom :))
senin nasıl aran mutfakla?
Banyo yapabiliyorsa ve yemekleri iyiyse çarşı o kadar da önemli değil bence... Urfa sürgün yeri diye geçiyor canım, ordaki üst düzey askerlerin konuşmasına şahit olmuş da erkek arkadaşım, o bile burası kadar kötü bi yer görmedim demiş. Başka yerde tutunamayanlar, hapisten çıkanlar hep orda... duş imkanları da çok kısıtlı. Bunlar yetmezmiş gibi bunların takım gün için hep dolu.. diğer takımlar boş boş dolanıyomuş orda boshayallersmile
Oooo tatil planlarını şimdiden yapmışsınız kaydirigubbakcemile5
Ailemle olduğumdan bişi yapmıyorum canım, ama hoşuma giden şeyleri öğrenip yaparım. O kadar çekinmiyom yani mutfaktan yerimseniben Hamur işleriyle uğraşmayı ben de çok seviyorum cokacimcoook
ben mi karıştırıyorum acep yaaaaa.hani ay sonuna kadar evde olmk zorunda olan biri vardı hatta dedik ki sen iyileşene kadar 1 ay geçer ve nisan gelir şafak azalır falan.ben mi karıştırıyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?