331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
linguist biliyorum üzülme ya da dayan demek çok kolay.yaşayan bekleyecek olan sensin.evet belki çok yorucu olacak,yıpratacak vs ama bitecek.sonrasında güzel günler hep sizinle olacak.....

Süper yazmışsın inston :)) , buarada baharın heyecanında size mutlu beraber uzuuun ömürler dilemeyi unutmuşum...
mutlu, beraber, sağlıklı, uzuuun ömürler dilerim :)

dulcinea evet evli olmanın avantajı var belki ama malesef o avantajı kullanamayacağım.evlilik cüzdenı ankarada kaldı.ben izmirde ailemin yanındayım.zaten az kaldı,dönünce yine onunla olacağım ve ailem yanımda olamayacak her an.o yüzden en azından bol bol bizimkilerle hasret gideriyorum.bazen eşimi özlesemde aslında genel olarak iyiyim.çünkü burda evin hanımı değil biricik kızıyım,yemek,temizlik,misafir ağırlama,gelin sıfatıyla adlandırılıp o tür sorumlulukları yapma gibi bi derdim yokkk.yani baya baya bi dinleniyorum:))))

Senin adına çok sevindim instoncum, genelde evli çiftlerde askere gidince gelin erkek tarafıyla yaşıyo... Zaten 1 yılda çok özlemiştirsin aileni evini ve anlaşılan azcuk şımartılmayı

Zaten yanına gidince de ayrılışlar insanı tüketiyo Ben sırf bu yüzden gitmek istemiyorum yanına... böyle hergün tıkır tıkır bi şekilde geçiyo işte.

Süper yazmışsın inston :)) , buarada baharın heyecanında size mutlu beraber uzuuun ömürler dilemeyi unutmuşum...
mutlu, beraber, sağlıklı, uzuuun ömürler dilerim :)

ay ay ay çok teşekkür ederimmmm:)))) aynı güzel dileklerim sizlerle....

eşim edirneye bende anında izmire postalandık:))))aslında 1,5-2 ayda bir ya ben gelirim ya da bizimkiler.ama yine de alışamadım hala.çok zor oluyo.eşimin ailesi falan hepsi ankarada.o mesela annesine anne diyince falan acaip kötü oluyorum.çok kötü bi duygu ya.umarım alışırım.

he walla yaparım aşkitoya sırnaşık şey -tatlicadiarzu-

En iyisini yapmışsınız :lepi: Denizsiz bi yer gerçekten senin için çok büyük bi değişimdir, askerden gelince belki eşini izmire kaçırırsın, belli mi olur yerimseniben
Bu kadar ayrılıktan sonra bence aile özlemi o kadar baskın olmaz bi süre, zaten özlemin depreşene dek de sizinkilerle görüşürsün kaydirigubbakcemile5 :icecream:

opuyorumnanaktan Çok teşekkürler, sevdüceğin nasıl, rahat mı edirnede? Erkek arkadaşım urfada ve pek iyi bi yer değil ne yazık ki...

rahat baya.tek sorunu acemiliği bittiğinden beri çarşı iznine çıkamamasıydı yarın çıkacakmış ama dün öle demişti.olsun ya urfada güzel.askerleri bulunduğu yerden çok ortamı,üstleri falan etkiliyo.iyi insanlara denk gelsinler en önemlisi bu.

malesef ya izmire tayin durumumuz biraz zor,ama yazın bayramdan önce ya da sonra geliriz yazlığa.hem tatil hem ziyaret hesabı:)))

Olur mu öyle şey zuzum... dediğim gibi, uzun dönem hakkında bi üzüntün olduğun zaman direkt bana söyle, sonraya sakladığım hikayelerim var yerimseniben olumunekankayizsmile

olumunekankayizsmile saol bidenem opuyorumnanaktan

linguist biliyorum üzülme ya da dayan demek çok kolay.yaşayan bekleyecek olan sensin.evet belki çok yorucu olacak,yıpratacak vs ama bitecek.sonrasında güzel günler hep sizinle olacak.....

sende saolasın canım benim çok haklısınız ama bazen daha bi duygusallaşıyo işte insan Şeniz

Becerikli misin diye sorcaktım da, sen zaten evde kalıyordun di mi canım?? Yemek neyin kendin yapıyon yani..

hee pek bi şahpazımdır delikafadulden -tatlicadiarzu-
2-3 yıla kadar pek anlamazdım ama ewde yalnız olunca bide yemeyi sewince yapıyon öğreniyon işte ...yemek hamur işleri yapmayı uğraşmayı çok sedwiyom :))
senin nasıl aran mutfakla?

Banyo yapabiliyorsa ve yemekleri iyiyse çarşı o kadar da önemli değil bence... Urfa sürgün yeri diye geçiyor canım, ordaki üst düzey askerlerin konuşmasına şahit olmuş da erkek arkadaşım, o bile burası kadar kötü bi yer görmedim demiş. Başka yerde tutunamayanlar, hapisten çıkanlar hep orda... duş imkanları da çok kısıtlı. Bunlar yetmezmiş gibi bunların takım gün için hep dolu.. diğer takımlar boş boş dolanıyomuş orda boshayallersmile

malesef ya izmire tayin durumumuz biraz zor,ama yazın bayramdan önce ya da sonra geliriz yazlığa.hem tatil hem ziyaret hesabı:)))
Oooo tatil planlarını şimdiden yapmışsınız kaydirigubbakcemile5

Ailemle olduğumdan bişi yapmıyorum canım, ama hoşuma giden şeyleri öğrenip yaparım. O kadar çekinmiyom yani mutfaktan yerimseniben Hamur işleriyle uğraşmayı ben de çok seviyorum cokacimcoook

daha ne olsun yaptıkça daha iyi oluyo zaten opuyorumnanaktan önemli olan ilgili olmak hihoyyyt

ben mi karıştırıyorum acep yaaaaa.hani ay sonuna kadar evde olmk zorunda olan biri vardı hatta dedik ki sen iyileşene kadar 1 ay geçer ve nisan gelir şafak azalır falan.ben mi karıştırıyorum acaba

hımm evt canm hatırladmm ezgi yanlış hatırlamıosam hastaydı evt yatması gerekiyodu 1 ay geçtimi onun üstünden gerçektennnnn .. .

Artık eskiler gelmiyor yeni arkadaşlar katıldı aramıza... crncrn ayazz nerdesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…